bileziklerinizi naptiniz kizlar

Gerçek kürklerin hayvanlardan yapıldığını biliyosunuz heralde.:26:
Altına pırlantaya bişey diyemem ama kürk ne alaka?

Gosteris te goreceli bir kavram belki siz daha cok gosteris yapiyorsunuzdur sac bas parfum ne var eder

Zaten çok bileziğim yoktu olanlarda düğünden sonra borçlara gitti yani elim hamur karnım aç misali :34:

Gosteris te goreceli bir kavram belki siz daha cok gosteris yapiyorsunuzdur sac bas parfum ne var eder

Ayy üstüme iyilik sağlık ben ve gösteriş :1:
İnsanları tanımadan etmeden gösteriş yaptığını iddia etmeyin bence, ben hiç haz etmem gösterişten :19:
Ki ben size kürkleri zenginlik abidesi yapmayın diye yazmıştım :10:

Simdi okuyunca aklima yeni gelin zamanlarim geldi.ozmaab 19 yasindaydim.kolumda en kalinlarindan 6 bilezik iki tane en kalin kelepce bir set takimi yuzukler vb ay nasil takarmisim ole simdi dusununce garip geliyor
Bir sure sonra takmamaya basladim (buyuyince)
orda burda yamuldular ev alirken de sattik cokta hayirli yere gitti
sende hic dusunme.arkadasim
simdilerde sadece kolumda esimin oglumun dogumunda aldigi spor bileklik var hic cikarmam
birde kizimiz olacagini ogrendigumizde esimin kizimiza hatira birakmak istedigi ozel yapim kolye
Manevi degerleri cok yuksek

bilezik sevmem o yüzden bozdurduk bir kısmını kaln kelepçe yaptık bir kısmını da arabamızın üstüne kyduk deiştirdik.zaten çoğunu bizim taraf takmıştı.kimse bişey diyemedi o yüzden

hediyelikleri bozdurup kelepçe yaptırdım.diğerlerini altın hesabına yatırdım.ev alınca onlarıda bozduracağız inşaallah. aldığım kelepçe çok şık çok zarif.onu hiç bozdurmıycam her zaman kolumda olması için aldım.kadına altın yakışıyor bence. bir davete düğüne falan gittiğinde kıyafetlerlede çok hoş duruyor

Masallah , okurken sesli guldum, altin konsuunda gercekten cok heyecanlisiniz. Allah bolca takmayi nasip etsin :1::1:

Gercekten de OcakBatiran mis, kulce altin kadar fiyati var masallah :21:

Ben de sizin gibiyim vallahi, hem takip takistirmayi hem de giyinmeyi severim. Ikisi bir araya gelince maddi olarak gocerim tabi :21:

Ben de pirlanta ve svarovski seviyorum, isil isil :1: Cingeneler gibiyim, parlak seylere dayanamam hic. Gunluk takamadigim icin, sirf bunlari takmak icin gece davetlerine gidiyorum ne yapayim :21::21: Gece disari cikmayi sevmem ama pirlanta aski baska, her seyi yaptiriyor bana :1: Vitrinlerin onunde agzimin sulari akar hep.

Annem birikim yap, parani biriktir savurma diyor; ben de gencken takalim takistiralim diyorum :23:

Son düzenleme:
Back
X