Bilgece ile Sohbete ;)))

biraz daha bekleyin bari

burda çok kötü fırtına ve yağmur var hava şartları etkilemiştir belki gecikme ondandır
İnsallah canim yani burada yollar acik ama az once kar yagiyordu.. Hava iyiykende getiren olmadi..

Aradigimizda yanlis bilgi girilmistir dediler,pazaertesi gelir dediler..

Ama gelmeyecek gibi..

Dusa giricem kargo gelir diye giremiyorum ya haha :)

Bu kargolar hep sorunlu. Benim de beklediğim kargo var ve hala gelmedi ne zaman gelecek Allah bilir.
En kotu dedikleri kargo firmsasi bile gununde teslim ederken , cok iyi teslimtta sorun yasanmiyor dediklerinde sorun yasiyoruz ya bir sey diyemiyorum artik..

Normalde bir gun icinde siparis yola cikip teslim edilmeliydi m kac gun gecti bugun 5.gun..

En kotu dedikleri kargo firmsasi bile gununde teslim ederken , cok iyi teslimtta sorun yasanmiyor dediklerinde sorun yasiyoruz ya bir sey diyemiyorum artik..

Normalde bir gun icinde siparis yola cikip teslim edilmeliydi m kac gun gecti bugun 5.gun..

En iyi olduklarını iddia eden firmalar iş yoğunluğundan mı yoksa şubelerdeki çalışanların laçkalıklarından mı bilemem ama hep geç getiriyorlar kargoları.
Ben küçük bir şehirde olduğumdan mütevellit hep internetten alışveriş yapıyorum ve ömrüm kargoları beklemekle geçiyor. Hep şikayet ediyorum genel merkezlerine ama değişen hiçbir şey olmuyor malesef. Sadece bir keresinde bir firma bir kutu çikolata göndermişti şikayet etmemiz üzerine :)

bende o duşa gircem...yemek yapıcam ondan sonra:)

tekrar ara gelmedi gecikti de

ben izmirdeyim izmir de evka diye bir kaç semt var ...biz bucadayız bizim kargo Gaziemir de evkaya gitmiş bir gün gecikme sonucu geldi ama ben bır kaç kez aradım...

Bende kucuk bir ilde otuyorum orada kargo teslimlerinde hic sorun yasamadim suan istanbuldayim ama hala yok..

Ne guzelde kar yagiyor disarida..

Basliylam kargosuna diyip,disari cikip karla oynayacagim en sonunda :)

Bende kucuk bir ilde otuyorum orada kargo teslimlerinde hic sorun yasamadim suan istanbuldayim ama hala yok..

Ben de ist dayım yağmur yağıyor şakır şakır kar yok ki burada (

Ayy İstanbul'um da mısın ? Ne güzel ne özledim orayı.
İstanbul'un karı da bir başka oluyor en güzeli çık oyna hatta benim yerime de oyna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…