- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.441
hııı önce ben seni yakaladım bi kere tamam mıkılıcını burda kullanmıyosun demi
yoo hiçte bile görüyorum ben burdanben Margaritaya yorum için gelmiştim heheheeheheh
İnsallah canim yani burada yollar acik ama az once kar yagiyordu.. Hava iyiykende getiren olmadi..biraz daha bekleyin bari
burda çok kötü fırtına ve yağmur var hava şartları etkilemiştir belki gecikme ondandır
heheheehh ne demek efendim sevgilerben senin şiirini buldumiçime dert oldu dombik bildirimlere baktım ki
aaa şiir orda duruyor
mersiler
Evet, çoğu yerde yollar kapalı ya, ulaştıramamaları olası ihtimal
valla ya.. kargo şehirden şehire geliyoda bi eve gelemiyoKargonun oldugu yerde yakin aslinda bize hemen yukarida bayi.. Hala noiye getirmiyorlarsa gidip kendim alicaam o olcak !
Aynen sehir icinden gelecek baska bir ilden degil ama hala yok..valla ya.. kargo şehirden şehire geliyoda bi eve gelemiyo
Sizin durum daha vahimAynen sehir icinden gelecek baska bir ilden degil ama hala yok..
En kotu dedikleri kargo firmsasi bile gununde teslim ederken , cok iyi teslimtta sorun yasanmiyor dediklerinde sorun yasiyoruz ya bir sey diyemiyorum artik..Bu kargolar hep sorunlu. Benim de beklediğim kargo var ve hala gelmedi ne zaman gelecek Allah bilir.
En kotu dedikleri kargo firmsasi bile gununde teslim ederken , cok iyi teslimtta sorun yasanmiyor dediklerinde sorun yasiyoruz ya bir sey diyemiyorum artik..
Normalde bir gun icinde siparis yola cikip teslim edilmeliydi m kac gun gecti bugun 5.gun..
Leo arkadaşımız bizim için pazartesi şiirini okuyo
Pazartesi:
Bugün günlerden pazartesi
Yok mu kimsenin neşesi?
Sendromlarıyla yedi bitirdi
Ulan pazartesi, ulan pazartesi
İnsallah canim yani burada yollar acik ama az once kar yagiyordu.. Hava iyiykende getiren olmadi..
Aradigimizda yanlis bilgi girilmistir dediler,pazaertesi gelir dediler..
Ama gelmeyecek gibi..
Dusa giricem kargo gelir diye giremiyorum ya haha :)
Ahahaa bu tam bana göre
Bende kucuk bir ilde otuyorum orada kargo teslimlerinde hic sorun yasamadim suan istanbuldayim ama hala yok..En iyi olduklarını iddia eden firmalar iş yoğunluğundan mı yoksa şubelerdeki çalışanların laçkalıklarından mı bilemem ama hep geç getiriyorlar kargoları.
Ben küçük bir şehirde olduğumdan mütevellit hep internetten alışveriş yapıyorum ve ömrüm kargoları beklemekle geçiyor. Hep şikayet ediyorum genel merkezlerine ama değişen hiçbir şey olmuyor malesef. Sadece bir keresinde bir firma bir kutu çikolata göndermişti şikayet etmemiz üzerine :)
Bende kucuk bir ilde otuyorum orada kargo teslimlerinde hic sorun yasamadim suan istanbuldayim ama hala yok..
Ne guzelde kar yagiyor disarida..
Basliylam kargosuna diyip,disari cikip karla oynayacagim en sonunda :)
Bende kucuk bir ilde otuyorum orada kargo teslimlerinde hic sorun yasamadim suan istanbuldayim ama hala yok..
Ne guzelde kar yagiyor disarida..
Basliylam kargosuna diyip,disari cikip karla oynayacagim en sonunda :)
Bende bu ay sonunda gitcem inş istanbula :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?