- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.461
Eki Görüntüle 1371385 Eki Görüntüle 1371388 Şuan itibariyle hava yagmurlu gece aksam gibi karanlık dışarısı
Vaaay ne güzelGel gellBu arada burada da başlamış kar.Ben camdan bakmayalı bayaa oldu en son yağmur yağıyordu ya.Şimdi lapa lapa kar.
Vaaay ne güzel
neresindesin istanbulun?
Bizde anadoludaAnadolu yakasında güzide bir ilçemiz canım
anamm nire burasıı bende istanbuldayım şimdi baktım iş yerinin canımdan evet kar yağıyor..Eki Görüntüle 1371385 Eki Görüntüle 1371388 Şuan itibariyle hava yagmurlu gece aksam gibi karanlık dışarısı
Amin herkezler içinn ..Heryerim ağrıya ağriya evi süpurdüm şimdide oglum ögle yemeğine gelicek onu yedirir okula postalarım.sonra çayım kitabim tabletim öylece akşam olur bugünde...iyi bir hafta olsun herkes için inşallah...
evet yaa ben yeni bosnadayım bayağı yağıyor .Kızlar bildiğin kar tuttu her yeri çok yoğun yağıyor.Ya daha iki saat öncesine kadar yağmur vardı hem de sağanak.Birden kar başladı.
off ne güzel yaaaaKızlar bildiğin kar tuttu her yeri çok yoğun yağıyor.Ya daha iki saat öncesine kadar yağmur vardı hem de sağanak.Birden kar başladı.
kardeşimde oralarda öğrenci cadıyı nasıl özledim ya(bunu bilip tepeme çıkmasın tabi)evet yaa ben yeni bosnadayım bayağı yağıyor .
çıksın çıksın evet ben yeni bosna çoban çeşmedeyim işimde evimde buralarda..kardeşimde oralarda öğrenci cadıyı nasıl özledim ya(bunu bilip tepeme çıkmasın tabi)
konya mı karışıklık olmasındaçıksın çıksın evet ben yeni bosna çoban çeşmedeyim işimde evimde buralarda..
evet yaa ben yeni bosnadayım bayağı yağıyor .
yok canım istanbullkonya mı karışıklık olmasında
Ah orda olsam :)) canım gidiyo, çokta severim karı :) acaba bizim orayada yağıyo mu ki..Gel kar oynayalım
benim kardeş konya da nasıl özlediysem hemen atladım kusura bakma canımyok canım istanbull
Ah orda olsam :)) canım gidiyo, çokta severim karı :) acaba bizim orayada yağıyo mu ki..
Şu an bursada değilim...Bursa da yok mu kar??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?