Bilgece ile Sohbete ;)))

ne işte çalışıyor bacım senin eşinn..

Isletmeci canım

Günaydın herkeslere...konusahibi bilgece arkadasim yorumlarından tanıyorum seni.topiğini görünce merhaba diyeyim dedim.uğrarım arasıra sıkıldıkça diye bugün başlangıç yapmış oldum .

Hosgeldin canim. Buyur gel her zaman bekleriz

Mutlu haftalar canlarimmm

Heryerim ağrıya ağriya evi süpurdüm şimdide oglum ögle yemeğine gelicek onu yedirir okula postalarım.sonra çayım kitabim tabletim öylece akşam olur bugünde...iyi bir hafta olsun herkes için inşallah...

Ohh maşallah büyük de oglun varmis iste ne güzel.

selam şekerler bana da yer var mı ?
ooo mimar hos geldin..

Selamlar.... Herkese iyi haftalar...
selamlar..

Isletmeci canım

Hosgeldin canim. Buyur gel her zaman bekleriz

Mutlu haftalar canlarimmm

Ohh maşallah büyük de oglun varmis iste ne güzel.

ooo mimar hos geldin..

selamlar..
hoşbulduk canım baktım bilgece diyor koştum geldim hayırlı olsun bol muhabbetler

Hoşgeldin bilgeceee

Selam bilgece hoşgeldin : )

yarışma röportajını yaptın mı:))
hos buldum canim. Eveet bugun yaptim , roportaj yapmak da cok zevkliymis

napalım tatlım iş güç koşturmaca başladık bakalım yeni haftaya çabucak geçmesini bekliyorumsen neler yapıyorsun

Bende evdeyim. Sabah 5e kadar eşimi bekledim. Cok şükür geldi de uyudum eheheh. Uykuya cok duskunum burada asiri yagmur var. Yarin yabanci dil sinavim vsr yuksek lisans icin bakalim ne olacak bekliyorium

Hemen bakıyorum. Yarışma ne zaman sonuçlanıyor?
bilmiyorim canim.

gördüm şimdi iyi gördüysem başka birinde daha vardı bu tarif

anaaam benim kurabiyelerimden yapmış desene. Teeeeyyyyy. Teeeyyy teeeyyyy hainleeerrr. Ama bunun goruntusu daha guzel olmus bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…