- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.661
hayy masallahh yaa:)
Fistiklar sohbetiniz ballı lokumlu olsun
evet bu gun bendeydi simdi kiz kardesimde yarin kurtuluyom gidiyoda
Oo depreşik hoşgelmişsan :)Fistiklar sohbetiniz ballı lokumlu olsun
vuheyyyyy nirden de geldi aklına o isim masalah:)Yer altı (cehennem) tanrısının karısının yani yer altı kraliçesinin adı canımcım ben sormuyorum bile sempatik bi hatun olduğun her halinden belli
bana sempatik deme su anda yogunhatun um hihYer altı (cehennem) tanrısının karısının yani yer altı kraliçesinin adı canımcım ben sormuyorum bile sempatik bi hatun olduğun her halinden belli
kuzi kadar olmasa da çapımız da yanı sempatık gibiyim bence:))Masallah tabi bana. Yasin kac senin yasin sevgili sempatikhatunu kuzeni? Sen de onun kadar sempatik bir hatun musun?
Sen olmazsan balli lokumlu olmaz. Hos geldin matmazel. Cay vereyim?
Irem bak sana ne dediiiiii
Yer altı (cehennem) tanrısının karısının yani yer altı kraliçesinin adı canımcım ben sormuyorum bile sempatik bi hatun olduğun her halinden belli
Röportajları okudumda eğlenceli olmuşOh ohhhadi hayirlisi. Dugunden once kizkiza bi kina gecesi yapariz insallah burda
Yok be canim konusmadi valla. Konusdu diyenler haindir
Oooooooo hadi yasayalimm o zaman
Bende 24 yasinda evli mutlu aka cocuksuz bir sahsiyetim.
ayrica aksma 18.30da cikmisim resmen 40 bildirim gelmis beee. 38 tanesi begenicok seviliyorum
kuzıı yaa aş olsun ben naptım sana huhhhbana sempatik deme su anda yogunhatun um hih
Ayy sevgili saksi olmayan arkadasim hoş geldinn. Sinavlarin bitti mi?
Like layin beni like layin beni, costurub oooo
Ama sen kendini tanitmadinnnn
Ve aleyküm selam bu ne güzel kelam
hos geldin canim.
Valla je yapayım dostlarim burayi yuvalari bildiler geldiler, muhabbetin dibine vurduk.
hadi artik sende geleceksin. Elini veren kolunu kaptirir bana yandiiinnn
Tanit kendini acizane kul
vuheyyyyy nirden de geldi aklına o isim masalah:)
vuheyyyyy nirden de geldi aklına o isim masalah:)
kuzi kadar olmasa da çapımız da yanı sempatık gibiyim bence:))
Röportajları okudumda eğlenceli olmuş
Milletin gözünü hırs bürümüş, kemerimi alıp kaçcam
Nerdekiz roportajlarRöportajları okudumda eğlenceli olmuş
Milletin gözünü hırs bürümüş, kemerimi alıp kaçcam
Sen sus hadsizkuzıı yaa aş olsun ben naptım sana huhhh
Bula bula cehennem Tanrisinin adini mi buldun ya ahahah
O kurabiyeyi senden önce yapmış canım, o arada sen eklemişsin. Yarışmada 3 tane aynı tarif var, olabiliyor böyle şeylerCehennem tanrisinin karisi cok mu güzel kiz Allah seni ne etmesin ahahahhaha
O bana senden hic hoslanmadigi nefret ettigini hatta bu dunyadaki biletini kestigini, seni de kesecegini soylemistiii
Yaaaa pink birisi benimle ayni kurabiyeyi yapmış
Kurabiyenin olduğu yerde, sen yazmadın mı?Nerdekiz roportajlar
23 yasindayim arkeoloğum onun haricinde bi cok is yapiyorum erkek arkadasimla yasiyorum 3 yil olucak subatta böyle iste pek takilamiyorum buralara
Hoş buldum canım
Valla güzel olmuş hayırlı olsun
Sen nerdesin ben ordayım da yalnız bi problem var konuşmayı hiç sevmiyorum kapalı kutuyum
Kısaca evliyim, bir kızım var.
leyn dagitirim topigini , ben tam 5 metreden terlikle hedefi 12 den vurumCehennem tanrisinin karisi cok mu güzel kiz Allah seni ne etmesin ahahahhaha
O bana senden hic hoslanmadigi nefret ettigini hatta bu dunyadaki biletini kestigini, seni de kesecegini soylemistiii
Yaaaa pink birisi benimle ayni kurabiyeyi yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?