Bilgece ile Sohbete ;)))

Masallah tabi bana. Yasin kac senin yasin sevgili sempatikhatunu kuzeni? Sen de onun kadar sempatik bir hatun musun?

Sen olmazsan balli lokumlu olmaz. Hos geldin matmazel. Cay vereyim?

Irem bak sana ne dediiiiii
kuzi kadar olmasa da çapımız da yanı sempatık gibiyim bence:))

Röportajları okudumda eğlenceli olmuş
Milletin gözünü hırs bürümüş, kemerimi alıp kaçcam

Ayy sevgili saksi olmayan arkadasim hoş geldinn. Sinavlarin bitti mi?

Like layin beni like layin beni, costurub oooo

Ama sen kendini tanitmadinnnn

23 yasindayim arkeoloğum onun haricinde bi cok is yapiyorum erkek arkadasimla yasiyorum 3 yil olucak subatta böyle iste pek takilamiyorum buralara

Hoş buldum canım
Valla güzel olmuş hayırlı olsun
Sen nerdesin ben ordayım da yalnız bi problem var konuşmayı hiç sevmiyorum kapalı kutuyum
Kısaca evliyim, bir kızım var.

vuheyyyyy nirden de geldi aklına o isim masalah:)

Cehennem tanrisinin karisi cok mu güzel kiz Allah seni ne etmesin ahahahhaha

kuzi kadar olmasa da çapımız da yanı sempatık gibiyim bence:))

O bana senden hic hoslanmadigi nefret ettigini hatta bu dunyadaki biletini kestigini, seni de kesecegini soylemistiii

Röportajları okudumda eğlenceli olmuş
Milletin gözünü hırs bürümüş, kemerimi alıp kaçcam

Yaaaa pink birisi benimle ayni kurabiyeyi yapmış

O kurabiyeyi senden önce yapmış canım, o arada sen eklemişsin. Yarışmada 3 tane aynı tarif var, olabiliyor böyle şeyler

23 yasindayim arkeoloğum onun haricinde bi cok is yapiyorum erkek arkadasimla yasiyorum 3 yil olucak subatta böyle iste pek takilamiyorum buralara

Benden 1 yaş kucuksun yani. Iyi bakalim. Ayrica kucukken neden herkes Arkeolog olmak istemistir sence? Mesela ben ablalarim falan filan hep isterdik ama olmadik

Hoş buldum canım
Valla güzel olmuş hayırlı olsun
Sen nerdesin ben ordayım da yalnız bi problem var konuşmayı hiç sevmiyorum kapalı kutuyum
Kısaca evliyim, bir kızım var.

Ben seni acarim canim ayip ettin yaaa.
Ayy Allah bagislasin. Off benimde olsa fena mi olurdu ki? Ayrica kac yasindasin?

leyn dagitirim topigini , ben tam 5 metreden terlikle hedefi 12 den vurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…