- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.701
Tuh, yaziklar olsun sanaseninle ilgili butun umutlarimi gideyim de rafa kaldirayim
Artiz mi? Artiz ne arar la KK'daHersey gönlüne göre olur ins canim ama ben hala artiz olcam bikere
24 yasindayim. Sen 30 yas yaslilik degil tatlim. Gencsin gencAmin. Olur inşaAllah yeni evlisin sanırım.
Ah ah 30 yasadim Bilgecem ya sen
Hosbulduk kuzular
Bilgem cay içerim tabiki
Leom sozlum nasılsın
sende çok ciddiye almıyosun sanırımDeme öyle deme, niye yazıkmış olmasın yazık falan
Cevap vere vere okudum ya, kaçırdım herhal. Bakaýım bi daha:))Ohoooo sana gozluk vericem ben bebek
Yazdim yazdim dedim pink varya hani bizim sefimizzben sef olunca gorucek o dedimm vurucam kirbaci vurucam kirbaci
Ciddiyse gülerim bensende çok ciddiye almıyosun sanırım
seni bilgeceye söyliicem
Seflik sana yaramis keyceyuu kafama yemedimyaaa dahah da olsem degam yemem gariCevap vere vere okudum ya, kaçırdım herhal. Bakaýım bi daha:))
Hain marselloooooo ver akrostisimiİzindeyiz ablaa
Hee okudum girgirina guzel oliy de isi baya ciddiye alanlar var gordugum kadariylan urkutucu
amin canim. Ama artiz olursan bizi unutursun? Selam vermezsin, girmezsinHersey gönlüne göre olur ins canim ama ben hala artiz olcam bikere
Agizima dogru firlatsana lutfeeeeennnn
O yazmış topiğe yaptığı zaman
aaaaa insan bi gaz verir aşk olsunhayata küstürdün beni şimdi
niye yaaaaaaHain marselloooooo ver akrostisimi
Sen varsinyaArtiz mi? Artiz ne arar la KK'da
sende çok ciddiye almıyosun sanırım
seni bilgeceye söyliicem
Ah, he ya bi Leonardo kolay yetişmiyorSen varsinya
yok istemiyom tamam aglamaniye yaaaaaa
24 yasindayim. Sen 30 yas yaslilik degil tatlim. Gencsin gencneler yapiyorsun peki normalde calisiyor musun? Cok sıcak kanlisin. Neden bilmiyorum ama sana cok kanim kayniyor
Çayci, getir ilac kokulu caydsn, dakika duselim senelik paydan, zindanda dakika az gelir aydan. Konus mu sus mu unut mu? Demis Necip fazil
Ayrica millet size yorum yetistirmekteb izlemeye alamiyorum. Beni izlemeyenler izlemeye alsin, izleyenler de izlemeye devam
Evet yapılan kurabiyeler tanıtılmış oluyor, yarışmayla alakalı sorunlarımız falan varsa dile getiriyoruz, kendi topikimizde çıkarıyorum kepçeyiSeflik sana yaramis keyceyuu kafama yemedimyaaa dahah da olsem degam yemem gari
He bak kisce dahahben herkezinkini okuyamamdim amam bence cok guzel oldu bu roportaj isi
Yaaa, ne yaptım beeenBen zaten bu leonardoyu bi gün cok pis dovcem Brad Pitt elimden alamayacak
valla ben ilk defa yaptim kurabiye ve evde kimse zehirlenmedi ya o bana yeterEvet öyle. Milletin gözünü hirs burumus. Kin bürümüş, kesecem onlari gozlerinin akini aktiricam
amin canim. Ama artiz olursan bizi unutursun? Selam vermezsin, girmezsinbize para vermezsin, burnun havalara kalkar biz dovdurtursun aaaaaaaaaa ingaaaaa hahahahahahahh
Dislerini kirar. Agzini parcalar al bakayim al al al
Gordum ama banan ilk ben paylastim hiiiihhh
Ayyu canimm yaas saka yaptim. Sen saksi degilsin degilsin
Yaniburanın artızıı olacak belkı ya kırmayın hevesini:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?