Bilgece ile Sohbete ;)))

Amin. Olur inşaAllah yeni evlisin sanırım.
Ah ah 30 yasadim Bilgecem ya sen
24 yasindayim. Sen 30 yas yaslilik degil tatlim. Gencsin genc neler yapiyorsun peki normalde calisiyor musun? Cok sıcak kanlisin. Neden bilmiyorum ama sana cok kanim kayniyor

Hosbulduk kuzular

Bilgem cay içerim tabiki

Leom sozlum nasılsın

Çayci, getir ilac kokulu caydsn, dakika duselim senelik paydan, zindanda dakika az gelir aydan. Konus mu sus mu unut mu? Demis Necip fazil

Ayrica millet size yorum yetistirmekteb izlemeye alamiyorum. Beni izlemeyenler izlemeye alsin, izleyenler de izlemeye devam

Hee okudum girgirina guzel oliy de isi baya ciddiye alanlar var gordugum kadariylan urkutucu

Evet öyle. Milletin gözünü hirs burumus. Kin bürümüş, kesecem onlari gozlerinin akini aktiricam

Hersey gönlüne göre olur ins canim ama ben hala artiz olcam bikere
amin canim. Ama artiz olursan bizi unutursun? Selam vermezsin, girmezsin bize para vermezsin, burnun havalara kalkar biz dovdurtursun aaaaaaaaaa ingaaaaa hahahahahahahh

Agizima dogru firlatsana lutfeeeeennnn

Dislerini kirar. Agzini parcalar al bakayim al al al

O yazmış topiğe yaptığı zaman

Gordum ama banan ilk ben paylastim hiiiihhh

aaaaa insan bi gaz verir aşk olsun hayata küstürdün beni şimdi

Ayyu canimm yaas saka yaptim. Sen saksi degilsin degilsin

Teşekkür ederim canım, karşılıklı biliyor musun? Forumda ilk seni gözlerim arıyor.
Canım çalışmıyorum,ev hanımıyım.
Çok gencsin çocuk için acele etme derim.
Yaşım 30 olsa da ruhen 55 gibi falan sankim.

Seflik sana yaramis keyceyuu kafama yemedimyaaa dahah da olsem degam yemem gari
He bak kisce dahahben herkezinkini okuyamamdim amam bence cok guzel oldu bu roportaj isi
Evet yapılan kurabiyeler tanıtılmış oluyor, yarışmayla alakalı sorunlarımız falan varsa dile getiriyoruz, kendi topikimizde çıkarıyorum kepçeyi

valla ben ilk defa yaptim kurabiye ve evde kimse zehirlenmedi ya o bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…