- 4 Ocak 2015
- 516
- 353
- 108
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.681
ahhaaayytt o demişse doğru demişş:)Cehennem tanrisinin karisi cok mu güzel kiz Allah seni ne etmesin ahahahhaha
O bana senden hic hoslanmadigi nefret ettigini hatta bu dunyadaki biletini kestigini, seni de kesecegini soylemistiii
Yaaaa pink birisi benimle ayni kurabiyeyi yapmış
hoşbuldum cınımmAyy sevgili saksi olmayan arkadasim hoş geldinn. Sinavlarin bitti mi?
Like layin beni like layin beni, costurub oooo
Ama sen kendini tanitmadinnnn
Nerdekiz roportajlar
iyi aksamlarr hanimlar
Hadi bakalim iyi o zaman.Evet canimcim hikayeleri oldukça ilginç
O kurabiyeyi senden önce yapmış canım, o arada sen eklemişsin. Yarışmada 3 tane aynı tarif var, olabiliyor böyle şeyler
Benden 1 yaş kucuksun yani. Iyi bakalim. Ayrica kucukken neden herkes Arkeolog olmak istemistir sence? Mesela ben ablalarim falan filan hep isterdik ama olmadik
Ben seni acarim canim ayip ettin yaaa.
Ayy Allah bagislasin. Off benimde olsa fena mi olurdu ki? Ayrica kac yasindasin?
amaa kuzen yaaaSen sus hadsiz
Benden 1 yaş kucuksun yani. Iyi bakalim. Ayrica kucukken neden herkes Arkeolog olmak istemistir sence? Mesela ben ablalarim falan filan hep isterdik ama olmadik
Ben seni acarim canim ayip ettin yaaa.
Ayy Allah bagislasin. Off benimde olsa fena mi olurdu ki? Ayrica kac yasindasin?
Deme öyle deme, niye yazıkmış olmasın yazık falanhoşbuldum cınımm
ben çalışıyorum canımcım açıktan okuyorum aynı zamanda ama öyle pek ciddiye aldığım söylenemez
yazıklar olsun bana
İyiyim bidenem sen nasılsın baahiiyiim :)Hosbulduk kuzular
Bilgem cay içerim tabiki
Leom sozlum nasılsın
Yuru beeee kocum benimağh ağh.. şiirim geldi
Eğlencenin adresi, Hislerinin tercümesi,
Çılgın kızların adresi; İşte orası Bilgecenin topiği
Çay, kahve, ikramlar burada her ne ararsan var
Güzellerin adresi; İşte Bilgecenin topiği
Ohoooo sana gozluk vericem ben bebekKurabiyenin olduğu yerde, sen yazmadın mı?
leyn dagitirim topigini , ben tam 5 metreden terlikle hedefi 12 den vurum
ahhaaayytt o demişse doğru demişş:)
ağh ağh.. şiirim geldi
Eğlencenin adresi, Hislerinin tercümesi,
Çılgın kızların adresi; İşte orası Bilgecenin topiği
Çay, kahve, ikramlar burada her ne ararsan var
Güzellerin adresi; İşte Bilgecenin topiği
hoşbuldum cınımm
ben çalışıyorum canımcım açıktan okuyorum aynı zamanda ama öyle pek ciddiye aldığım söylenemez
yazıklar olsun bana
Ben kücükken artiz olcam diyodum valla o yolda ilerlerken arkeoloji yoluma çikti iste iyikide cikmis dunyayi geziyorum boylece :)
Hee okudum girgirina guzel oliy de isi baya ciddiye alanlar var gordugum kadariylan urkutucuBenimki 3.sayfada
iyi aksamlar efenim nasilsiniz gorusmeyeli
Hadi bakalim iyi o zaman.
Banane. Ben nerddn bilicem onun önce yaptigini ki? Sonucta ilk ben paylastim
marcet: 38829392 .!.:İyiyim bidenem sen nasılsın baahiiyiim :)
Hersey gönlüne göre olur ins canim ama ben hala artiz olcam bikereSen benim anne terligi kurabiyemi gormedin galiba? Onu bi firlatsam ya totona gelir ya da kafana
Neeee?vayy helal olsun kuzenlere bak. Ölümüne kuzen
Aferin sana boyle yaz sen
Tuh, yaziklar olsun sanaseninle ilgili butun umutlarimi gideyim de rafa kaldirayim
atrist mi olacaktin? Eheheh iyiki olmamissin. En guzel meslegi secmissin. Ohh ne güzel. Dünyayı gezmek harika bir duygu olsa off cok kiskandimmmm keske benim de olsaa
Agizima dogru firlatsana lutfeeeeennnnSen benim anne terligi kurabiyemi gormedin galiba? Onu bi firlatsam ya totona gelir ya da kafana
Tuh, yaziklar olsun sanaseninle ilgili butun umutlarimi gideyim de rafa kaldirayim
atrist mi olacaktin? Eheheh iyiki olmamissin. En guzel meslegi secmissin. Ohh ne güzel. Dünyayı gezmek harika bir duygu olsa off cok kiskandimmmm keske benim de olsaa
İzindeyiz ablaaSen benim anne terligi kurabiyemi gormedin galiba? Onu bi firlatsam ya totona gelir ya da kafana
Allah iyilik versiin :)Bende fena sayilmam
Ya bi sey sorucam kurabiye yarismasi ne zan bitiyor
O yazmış topiğe yaptığı zamanBenimki 3.sayfada
iyi aksamlar efenim nasilsiniz gorusmeyeli
Hadi bakalim iyi o zaman.
Banane. Ben nerddn bilicem onun önce yaptigini ki? Sonucta ilk ben paylastim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?