Bilgece ile Sohbete ;)))

Hahahah yok yapmam ya yapsam şimdi yapardim zaten höhöhöö
Şaka bi yana şarkıları tamamlamaya çalışıyorum 1 2 senesi var albümün :)

Ya yok niye yaaa? Azcik silkelen kendine gel. Bi kahve ic en agirindan espresso falan. Cos oyna. Esin nasil? O da mı sessiz ve sakin?
Eglenelim, cosalim, hayati yasayalim ohhhh

Evet yapılan kurabiyeler tanıtılmış oluyor, yarışmayla alakalı sorunlarımız falan varsa dile getiriyoruz, kendi topikimizde çıkarıyorum kepçeyi

Ne konusuyosunuz kizim siz ya? Benim kurabiyeme oy verceksiniz bakin gözümü hirs burudu, kan burudu. Size nazar dwgdiririm

valla ben ilk defa yaptim kurabiye ve evde kimse zehirlenmedi ya o bana yeter

Ahahahhaha. Ya bizim evde hamur işi kurabiye pasta corek yapilmaz. Ne ben seviyorum ne dd eşim. O yuzden biskuviden yapalım dedim ama pisti oldum be krizantem cicegi

Hahahah yok yapmam ya yapsam şimdi yapardim zaten höhöhöö
Şaka bi yana şarkıları tamamlamaya çalışıyorum 1 2 senesi var albümün :)
ssen ciddisin yahu . Ayy su an gelecegin artiziyle konusuyom cok heyecanliyim. Ayyy bayilicam canim onun acik olsun. Hakkinda hayirlisi. O kadar igrenc insanlar sarkiciyi oluyor ki. Sen hayli hayli olursun. Okumus kültürlü. Burdan sendeki o ışığı görüyorum.

Vay kuzum bu bilgece boyle iste senide benide hep dovuyo brnimde sacimi cekti azima terlikle vurdu

Ben terlik atarim. Terlikli kurabiyeme bakip oy vermeyenon agzini burnunu kirarim

Ayyben kucukke. Bizim orda bi kadin vardi kocasi burnunu kesmisti off onu hatirladim ya. Allahim korusun..

Kurabiyelere gelmediğinden bilmiyorsun sen tabi, şeflik yapıyorum, cevap verene kepçeyle vuruyorum

deli manyah

Eşime göre tez canlıyım düşün
Ağır abidir kendileri
Bu halimden hoşnut değilim evet
Neler yapabilirim diye düşünüyorum
Çalışmayı çok severim ama nasıl olacak çocuk olunca malesef zor sen kendinden bahsetmedin ama istanbulda yaşadığını biliyorum ah istanbul ah

Hadi beee okadar tariften sen ayni tarifte pisti ol bu kotu olmud olsun uzme canini be arkides zaten gercek dehalar hep sonradan kesfedilirmis seninkide ole olcem bar gor

Kurabiyelere gelmediğinden bilmiyorsun sen tabi, şeflik yapıyorum, cevap verene kepçeyle vuruyorum
o zaman ben hic kurabiyelere ugramayayim

Valla benim yarin yuksek lisans icin muhim bir yabanci dil sinavim var. Oturmuz burda egleniyorum hahah. Hayatim eglence. Cok seviyorim gulmeyi hoplamayi ziplamayim esimle evlendigimizde agir abiydi, bilmezdi eglenmesini ( kucuklugunden beri calismis ve kucukken patronlarindan siddet görmüş, simdi kendisi patron şükür )
Ama artik eşimde bana uydu. Durup durup halay cekiyoriz. Oynuyoriz. Sarki soyluyoruz. Gece disarilara cikiyoriz. Cok şükür. Ben de boyleyim. Annemlere gittigimde oh evimizin nesesi geldi diyorlar. Kendi evime gelene kadar sürekli bir nese halindeyiz.
Sen de eglen. Hayat cok kisa. Ayric Istanbuldayim evet. Ve bu sehirden baska bir yerde yasayamam.
Tesetturluyum, feracemi cikardigimda icimden bir banu alkan cikar ahahah

Hadi beee okadar tariften sen ayni tarifte pisti ol bu kotu olmud olsun uzme canini be arkides zaten gercek dehalar hep sonradan kesfedilirmis seninkide ole olcem bar gor

Yaaaaa öyle demeeee. Benim ne suçum var. Ben mesela kurabiyemi paylasmadan ilk önce baktim yapan var mi diye sonra paylastim. Eger yapan olsaydi asla paylasmazdim. Çünkü ben pisti olmaktan nefret ederim. Dün ustumdeko kabano bir kadinda gördüm resmen kabanimdan tiksindim ya

Hahahha
Ayy çok tişikkir idirim
Çok kararsızım zaten insanlar beni yanlıs tanir diye ünlü olmak gibi bi derdim yok ben sadece özgürce söyleyebilmek istiyorum

Allah yardımcın olsun abla, dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…