- 26 Aralık 2014
- 633
- 460
- 53
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.761
Ekmek değil de az bi parça huzur varsa bi dal alırım :) içim bunaldı patlamak uzereyimsagol tatlim tesekkur ederimmm.
yok ben agzimi tutamam. O yuzden de ugrayamam
Aaa merhaba, Ekmer var yen mi?
Uvvvv tencereye kapamak mi yapti birileriDuydum valla.
Ama pink unutmasin, bu kadar insanin kafaya vurursa giderler farkli kisilere oy verirler, adamda kafa kalmaz pinnnnkkkk
Taabikine oyleyikben de ben de yyaa kayserili cerkez kızıyımm:)))
Olur canim neden olmasin uygun bi anda yollarim sana suan telden giriyorum yatagin icinde titreyerek yaziyorum buraya
Hoşbulduk :)Hahahah nickine bayildim hos geldin :)
Anam millet ne nick ler buluyo ekmekvaryenmi saksidigilimben vaaayyy be banada sempatikatun dustu , enim nick imi kiz kardesim yazdida ben anlamam bilgisayar isleriden
Ekmek değil de az bi parça huzur varsa bi dal alırım :) içim bunaldı patlamak uzereyim
19 mu ben utaniyom demeye 33 bucuk yasindayimBursa, yaş 19 doğal olarak evlilik, vs yok sınavlara hazırlanıyorum tmciyim sosyoloji falan düşünüyorum...
Cıtırsın cıtıırrr19 mu ben utaniyom demeye 33 bucuk yasindayim
Niye uzak duruyosun gelseneeeeeeeeeanam be ne zaman yazdınız bunca sayfayı 10 dk da
citir hatur hutura donduCıtırsın cıtıırrr
Niye uzak duruyosun gelseneeeeeeeee
Hahahah alemsin yaa her yaşin ayri güzelligi var bebegimcitir hatur hutura dondu
ekmek arası yiyom olma mı?Ekmek değil de az bi parça huzur varsa bi dal alırım :) içim bunaldı patlamak uzereyim
oyle tabi 10 tane genci cebimden cikaririm heheytHahahah alemsin yaa her yaşin ayri güzelligi var bebegim
matmazel biz cenesi düşük bir cinsiz. Dogal yanianam be ne zaman yazdınız bunca sayfayı 10 dk da
Seninde nick iyiymisuzak durmak mı yok canım gayet yakınım arada bir laf atıp gidiyorum işlerimoldugu zaman
işim yoksa burdayım zaten
olsun her yaş güzel.. valla benden daha enerjiksin maşallah..19 mu ben utaniyom demeye 33 bucuk yasindayim
Sevgilim depresyona girmiş oduna bağladı kaç gundur. Kiloluyum. 2013 yılında işten çıktım sınava hazırlanayım diye (kpss) o donemdede kilo aldım. Sevgilimle bu şubat nişanlanma kararı almıştık. Nişandan sonrada askere gidecekti. Zamanla karar değiştirdik yazın nişan yapalım askere git diye. Sorun şurdan doğdu 92 kiloyum sevgilim şubat ayında yanıma gelecek başka ilde çalışıyor aileside burada. Hep beklenti içindeymiş zayıflıycam diye onu beklenti içine sokmuşum ama hiç bişi yapmıyomuşum. Eğer eski kararımız devam etseymiş şubatta nişanlansaydık ne yapacaktın bu haziranda da birşey değişmez dedi. Normalde hep herhalinle seni seviyorum der. Beklenti oluşturduğum için zayıflamamı bekliyomuş. Asabım bozulduAma seninki de cok hosss.
Aaaa burasi Bilgecenin yuvasi. Sevgi huzur mutluluk sans yuvasi.
Anlat arkadaşim hayirdir neyin var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?