Bilgece ile Sohbete ;)))

Olur canim neden olmasin uygun bi anda yollarim sana suan telden giriyorum yatagin icinde titreyerek yaziyorum buraya

Tamam, ama unutmak yok
Soguk mu? Ben de yataktan pek cikmiyorum. Dogalgaza artik para yatirmamaya karar verdim. B.ktan bi sistemimiz var. Ayda 700 lira paramizi yiyor ve ne sicak su var ne de 10 gunden fazla isinibiliyoriz. O yuzden eve sofben taktirdik ufo falan geciniyoruz.
Yaza kendi evime cikarim insallah.

Anam millet ne nick ler buluyo ekmekvaryenmi saksidigilimben vaaayyy be banada sempatikatun dustu , enim nick imi kiz kardesim yazdida ben anlamam bilgisayar isleriden

Ama seninki de cok hosss.

Ekmek değil de az bi parça huzur varsa bi dal alırım :) içim bunaldı patlamak uzereyim

Aaaa burasi Bilgecenin yuvasi. Sevgi huzur mutluluk sans yuvasi.
Anlat arkadaşim hayirdir neyin var?

Ama seninki de cok hosss.

Aaaa burasi Bilgecenin yuvasi. Sevgi huzur mutluluk sans yuvasi.
Anlat arkadaşim hayirdir neyin var?
Sevgilim depresyona girmiş oduna bağladı kaç gundur. Kiloluyum. 2013 yılında işten çıktım sınava hazırlanayım diye (kpss) o donemdede kilo aldım. Sevgilimle bu şubat nişanlanma kararı almıştık. Nişandan sonrada askere gidecekti. Zamanla karar değiştirdik yazın nişan yapalım askere git diye. Sorun şurdan doğdu 92 kiloyum sevgilim şubat ayında yanıma gelecek başka ilde çalışıyor aileside burada. Hep beklenti içindeymiş zayıflıycam diye onu beklenti içine sokmuşum ama hiç bişi yapmıyomuşum. Eğer eski kararımız devam etseymiş şubatta nişanlansaydık ne yapacaktın bu haziranda da birşey değişmez dedi. Normalde hep herhalinle seni seviyorum der. Beklenti oluşturduğum için zayıflamamı bekliyomuş. Asabım bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…