Bilgece ile Sohbete ;)))

O da iyiymiş Rabbim kolaylastirsin canım
Bende tesetterluyum ama feracemi çıkarınca öyle Banu Alkan değilde ne biliyim o kadar olmasın ya
Senin gibi olmayı istiyorum ama tersi hayatım var. Istanbul da on ay kaldım ve evet kesinlikle tek yaşamam gereken yer. Sonra esimin tayini urfaya çıktı. Düşün istanbuldan sonra urfa.
Ayyy eşin zor günler gecirmis üzüldüm ama çok şükür bugünlere.
Halayı ben tek başıma çekiyorum eşimin pek haberi olmuyor

Gerçekten asap bozucu. Peki boyun kaç?
Ayrica verirsin inşallah. Veremesen de canin sagolsun. Insan destek olmali. Mesela hic diyet yaptin mi? Ya da diyetisyene falan gittin mi canim?

canim kadinlarin yaninda oyleyim. Abilerim bile benim bilegimi dahi gormemistir. Kiz kiza eglenmeyi seviyoruz. Tonla makyaj aletim var baja gelen direk yatak odama gecip 2 yasindan tut 30 yasina kadar makyajlara saldirip makyaj yapiyorlar. Yegenim 2 yasinda hadi hala matyaj yapalim diye beni odaya götürüyor
Offf gercekten Istanbuldan Urfa cok zor. Hem cok sicak hem Istanbul'un kalabalikligi avmler bile insani mutlu ediyor. O yuzden gercekten zor. Eşin ogretmen mi, ayrica neden onun yaninda cekmiyorsun? Beraber cekin ohh je guzel

bilgece gibi yap 10 tane alintiya birden cevap veriyo geveze

Tek tek versem yetisemem o yuzden toplu cevap veriyorim

dimi kadın degilmiyiz çenemiz jet hızı

soyum kraliyete dayanınca malum bu isim çıktı

Aynen hepimiz kadiniz ..

Gerçekten asap bozucu. Peki boyun kaç?
Ayrica verirsin inşallah. Veremesen de canin sagolsun. Insan destek olmali. Mesela hic diyet yaptin mi? Ya da diyetisyene falan gittin mi canim?
164 boyundayım. İşe girince kilo veririm diye duşundum iş başvurusu yaptım çağırdılar. İstenen evraklar arasında sağlık raporuda vardı. Sağlık ocağından alayım dedim gerizekalı kadın kilolu olduğum için diyetisyene sevk etti sağlık raporu vermedi.. Sanki butun çalışanlar manken gibi vucuda sahip iyice moralim bozuldu. Bu arada çok fazla diyet girişiminde bulundum genelde başarılı oluyorum ama boğa burcu olduğumdan dolayı yemeye duşkunum tekrar tekrar alıyorum kilo bu yüzden. Bu sene başarılı olamamın nedenleri var. Can sıkıcı sorunlar çıktı kendimi guçsuz hissedeceğim donemlerden geçtim hala da öyleyim toplayamıyorum bu yüzden kendimi

Matmazel sen alinti yapmaaaaa. Alinti katliami oluyor

ay o ney? Kiz o benim deme sakin? Cok guzelsin ya masallah. Kiz bu kknin bütün hatunlari guzel mi yaaa? Yanindaki kim?

Ay düzgün bi resim bulamadim hepsinde oram buram yamuk
Sevgilim canim tevecühün

Iyi de doktor sana o raporu vermek zorunda. Ne alakasi var ki kiloyla? Hayir yani insanin tüm moralini cevre bozuyor. Sanki herkes 0 beden. Aptallar.
Ben de sıkıntıdan yiyenlerdenim. Evlendigimden beri 14 kilo aldim. Vermeye calisiyorim ama veremiyorum. Aslinda yemesek verebiliriz ama tutamiyoruz olmuyor. Insallah sen de verirsin ya uzulme. Sonucta nisanlin seni böyle begenmemis mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…