- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.781
o zaman ben hic kurabiyelere ugramayayim
Valla benim yarin yuksek lisans icin muhim bir yabanci dil sinavim var. Oturmuz burda egleniyorum hahah. Hayatim eglence. Cok seviyorim gulmeyi hoplamayi ziplamayim esimle evlendigimizde agir abiydi, bilmezdi eglenmesini ( kucuklugunden beri calismis ve kucukken patronlarindan siddet görmüş, simdi kendisi patron şükür )
Ama artik eşimde bana uydu. Durup durup halay cekiyoriz. Oynuyoriz. Sarki soyluyoruz. Gece disarilara cikiyoriz. Cok şükür. Ben de boyleyim. Annemlere gittigimde oh evimizin nesesi geldi diyorlar. Kendi evime gelene kadar sürekli bir nese halindeyiz.
Sen de eglen. Hayat cok kisa. Ayric Istanbuldayim evet. Ve bu sehirden baska bir yerde yasayamam.
Tesetturluyum, feracemi cikardigimda icimden bir banu alkan cikar ahahah
Yaaaaaöyle demeeee. Benim ne suçum var. Ben mesela kurabiyemi paylasmadan ilk önce baktim yapan var mi diye sonra paylastim. Eger yapan olsaydi asla paylasmazdim. Çünkü ben pisti olmaktan nefret ederim. Dün ustumdeko kabano bir kadinda gördüm resmen kabanimdan tiksindim ya
bilgece gibi yap 10 tane alintiya birden cevap veriyo gevezene çok çeneniz var ya burda iki ayrı sohbet gidiyor
hangisine dalsam acaba
matmazel biz cenesi düşük bir cinsiz. Dogal yani
Seninde nick iyiymis
Sevgilim depresyona girmiş oduna bağladı kaç gundur. Kiloluyum. 2013 yılında işten çıktım sınava hazırlanayım diye (kpss) o donemdede kilo aldım. Sevgilimle bu şubat nişanlanma kararı almıştık. Nişandan sonrada askere gidecekti. Zamanla karar değiştirdik yazın nişan yapalım askere git diye. Sorun şurdan doğdu 92 kiloyum sevgilim şubat ayında yanıma gelecek başka ilde çalışıyor aileside burada. Hep beklenti içindeymiş zayıflıycam diye onu beklenti içine sokmuşum ama hiç bişi yapmıyomuşum. Eğer eski kararımız devam etseymiş şubatta nişanlansaydık ne yapacaktın bu haziranda da birşey değişmez dedi. Normalde hep herhalinle seni seviyorum der. Beklenti oluşturduğum için zayıflamamı bekliyomuş. Asabım bozuldu
depreşik ney depreşik?dimi kadın degilmiyiz çenemiz jet hızı
soyum kraliyete dayanınca malum bu isim çıktı
bilgece gibi yap 10 tane alintiya birden cevap veriyo geveze
olsun her yaş güzel.. valla benden daha enerjiksin maşallah..
hem senin yaşın terstende 33 benimki 91
Yürüü beeeoyle tabi 10 tane genci cebimden cikaririm heheyt
canim kadinlarin yaninda oyleyim. Abilerim bile benim bilegimi dahi gormemistir. Kiz kiza eglenmeyi seviyoruz. Tonla makyaj aletim var baja gelen direk yatak odama gecip 2 yasindan tut 30 yasina kadar makyajlara saldirip makyaj yapiyorlar. Yegenim 2 yasinda hadi hala matyaj yapalim diye beni odaya götürüyorO da iyiymiş Rabbim kolaylastirsin canım
Bende tesetterluyum ama feracemi çıkarınca öyle Banu Alkan değilde ne biliyim o kadar olmasın ya
Senin gibi olmayı istiyorum ama tersi hayatım var. Istanbul da on ay kaldım ve evet kesinlikle tek yaşamam gereken yer. Sonra esimin tayini urfaya çıktı. Düşün istanbuldan sonra urfa.
Ayyy eşin zor günler gecirmis üzüldüm ama çok şükür bugünlere.
Halayı ben tek başıma çekiyorum eşimin pek haberi olmuyor
bilgece gibi yap 10 tane alintiya birden cevap veriyo geveze
dimi kadın degilmiyiz çenemiz jet hızı
soyum kraliyete dayanınca malum bu isim çıktı
saka bi tarafada aranizda en buyuk benim sanirim, ay cok uykum geldi benim ortancayla kucuk hastada kac gundur uykusuzum gene sabahliycamYürüü beee
valla hayranım belgeceye bir kaç sayfayı alıntı yapıyor ben sadce o sayfıyı yapıyorum
beceriksizim
ay o ney? Kiz o benim deme sakin? Cok guzelsin ya masallah. Kiz bu kknin bütün hatunlari guzel mi yaaa? Yanindaki kim?Yürüü beee
saka bi tarafada aranizda en buyuk benim sanirim, ay cok uykum geldi benim ortancayla kucuk hastada kac gundur uykusuzum gene sabahliycam
164 boyundayım. İşe girince kilo veririm diye duşundum iş başvurusu yaptım çağırdılar. İstenen evraklar arasında sağlık raporuda vardı. Sağlık ocağından alayım dedim gerizekalı kadın kilolu olduğum için diyetisyene sevk etti sağlık raporu vermedi.. Sanki butun çalışanlar manken gibi vucuda sahip iyice moralim bozuldu. Bu arada çok fazla diyet girişiminde bulundum genelde başarılı oluyorum ama boğa burcu olduğumdan dolayı yemeye duşkunum tekrar tekrar alıyorum kilo bu yüzden. Bu sene başarılı olamamın nedenleri var. Can sıkıcı sorunlar çıktı kendimi guçsuz hissedeceğim donemlerden geçtim hala da öyleyim toplayamıyorum bu yüzden kendimiGerçekten asap bozucu. Peki boyun kaç?
Ayrica verirsin inşallah. Veremesen de canin sagolsun. Insan destek olmali. Mesela hic diyet yaptin mi? Ya da diyetisyene falan gittin mi canim?
Matmazel sen alinti yapmaaaaa. Alinti katliami oluyor
ay o ney? Kiz o benim deme sakin? Cok guzelsin ya masallah. Kiz bu kknin bütün hatunlari guzel mi yaaa? Yanindaki kim?
tavuk gibi erkenden yatiriyom mismis ohhhKiz sen cocuklardan nasil bu kadar yazmaya vakit buluyorsun? Helal olsun valla.
164 boyundayım. İşe girince kilo veririm diye duşundum iş başvurusu yaptım çağırdılar. İstenen evraklar arasında sağlık raporuda vardı. Sağlık ocağından alayım dedim gerizekalı kadın kilolu olduğum için diyetisyene sevk etti sağlık raporu vermedi.. Sanki butun çalışanlar manken gibi vucuda sahip iyice moralim bozuldu. Bu arada çok fazla diyet girişiminde bulundum genelde başarılı oluyorum ama boğa burcu olduğumdan dolayı yemeye duşkunum tekrar tekrar alıyorum kilo bu yüzden. Bu sene başarılı olamamın nedenleri var. Can sıkıcı sorunlar çıktı kendimi guçsuz hissedeceğim donemlerden geçtim hala da öyleyim toplayamıyorum bu yüzden kendimi
o senmisin kizAy düzgün bi resim bulamadim hepsinde oram buram yamuk
Sevgilim canim tevecühün
o senmisin kiz
gördüm canım konu sardı orda beni.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...durun-iki-numarali-gundem-oldu.785517/page-18
burasi ve 19. Sayfa bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?