Bilgece ile Sohbete ;)))

Ay düzgün bi resim bulamadim hepsinde oram buram yamuk
Sevgilim canim tevecühün

Ama cok güzelsin masallah. Sey beni yanlis anlamazsan bir sey sormak istiyroum. Sevgilinle aranda cok yaş farki var mi? O da mi arkeolog? Bi de nerde tanistiniz ehehehe ben cok soru soruyorum çünkü cok merakliyim

tavuk gibi erkenden yatiriyom mismis ohhh

Oh valla ne guzel ya. Isini biliyorsun sen.

Beğendi de gönül almasını beceremediği için battıkça batıyor. Neyse muhabbetinizi bolmeyeyim ben. Şuan telefondan girdiğim için çok dahil olamadım konunuza. Yarın katılırım aranıza. :)

Maşallah Ayy yerim ben yigenini çok tatlı benim kızım da 3 yaşında meraklı aynen.
Canım sınıf öğretmeni normalde ama polis oldu
Yaşam enerjimi yeterince düşürdü bende kendi kendime egleniyorum
Eşimle halay mı?
Aha aha aha
En fazla ağır halay çekerim

Nerelisin?

Bu arada tebrik ederim herkese yetiyorsun

Tesekkur ederim canim o senin guzelligin:)
Evet 30 yas var canim o da arkeolog ama tıpta bitirmis doktor yani yaşam koçumdu o benim zorla beni kendine hasta ilan etti diyelim

Beğendi de gönül almasını beceremediği için battıkça batıyor. Neyse muhabbetinizi bolmeyeyim ben. Şuan telefondan girdiğim için çok dahil olamadım konunuza. Yarın katılırım aranıza. :)

Tamam o zaman. Ne zaman isterden buyur gel ;-)

Yeni arkadaslar gelmis. Hosgelmis Benlede tanisin bakim
Seninle tanismalarina izin vermiyorum. Hayir tanismayin ya tanismayin..

Ben dogunun muntazam bir ilindenim. Neresi oldugunu ozelden yazayim canim.
Valla ben cocuklari cok seviyorum Allah senin evladini da sana bagislasin.
Allah kocanin da yardimcisi olsun. Aslinda Urfa sessiz bir il. Olayli degil ama tabiki Istanbulun tirnagi dahi olamaz.
evet herkese yetismeye vçalışıyorum

Tesekkur ederim canim o senin guzelligin:)
Evet 30 yas var canim o da arkeolog ama tıpta bitirmis doktor yani yaşam koçumdu o benim zorla beni kendine hasta ilan etti diyelim

Cani nasil anlasiyorsunuz ki? Sen gencsin kıpır kipirsin o da öyle mi? Yani anlasabiliyor musunuz? Aradaki o bagi kurabiliyor musunuz anlaminda yani.
Bi de hic evlenmemis mi? Çocuğu falan var mi?
Evlenmeyi düşünüyor musunuz?
Allah mutlu mesut etsin diyorum ;-)

Ehehehe bu ne ya seriye bagladim resmen hahaha

Amin canım Rabbim sana,arkadaşima ve tüm anne olmak isteyenlere hayırlısı ile tattirsin bu duyguyu. Ay çok zor ama çok farklı çocuk.
Anne olduktan sonra vursalar ölemem diyor insan.
Urfa maneviyati yüksek bir yer ama bazı nedenlerden dolayı sevmiyorum. Allah ım 50 derece sıcakta yasayamiyorum ki. Klima bile bazen fayda etmiyor, boguyor. 2.80 uzaniyorum
Neyse ki son kış

Normal canim hep bu tepkiyle karsilasiyorum zaten genelde yargisiz infaaz yapip duvara çiviliyolar enazindan sen soruyosun
Öncelikle telepato yöntemiyle anlaşiyoruz hahah tabiki saka
Gayet iyi anlasiyoruz cunku kisiligi mukemmel ayrica dis gorunus haricinde hic bir farkimiz yok sadece o biraz daha tecrubeli bu hayatta hepsi bu deli dolu yani degnekle gezmiyo
Benimle clubta eglencenin dibine vurabilen bi adam yani ici hala kipir kipir..
Evet evlenmis defalarca ve herkesin hayatinda gecmisi vardir yani birbirimize saygi duyuyoruz..
Cocuklari var,zorla gorusturmeye calisiyorum ama gecmiste kirginliklari olmus affetmemekte israrci ona da saygi duyuyorum ustune gitmiyorum artik..
Ve ben dogduktan sonra bosanmis zaten hahah cok komik ama gercek iste
O beni herkesle eşi olarak taniştiriyo annem damadim diyo ama hala evlilik teklifi bekliyorum ki etse bile ben evlilikten korkan bi insanim
Baska soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…