- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.021
Ben de su icemiyorum, sindirim sistemim goctu neredeyse. O yuzden icecegim o cayi, ise yariyordu bende bakalim neler olacakcanim onlar hicbir ise yaramiyor inanki. Hem ben gebelik dusundugum icin böyle seyler kullanmiyorum.
Bekarken kiraz sapi içtim yaglari yakiyor diye. Allahim olumlerden donmustum resmen..
Ben istesem verebiliyorum. Yemiyorum ve veriyorum. Ama evlendim ve calismiyorum okul yok hep evdeyim o yuzden veremiyorum. Calissam ya da farkli bir ortama girsem biliyorum yine veririm.
Ben spora yazilmistim ahshahsh ayy hatirladikca guluyorum. Spora gitmeden once markete ugruyordum ne kadar abur cubur varsa aliyordum. Spordan sonra yiye yiye eve gidiyordum ayyyy yaaa ne deliydim o zamanlar
Ben de su icemiyorum, sindirim sistemim goctu neredeyse. O yuzden icecegim o cayi, ise yariyordu bende bakalim neler olacak
Ne manyagiz yacanim onlar hicbir ise yaramiyor inanki. Hem ben gebelik dusundugum icin böyle seyler kullanmiyorum.
Bekarken kiraz sapi içtim yaglari yakiyor diye. Allahim olumlerden donmustum resmen..
Ben istesem verebiliyorum. Yemiyorum ve veriyorum. Ama evlendim ve calismiyorum okul yok hep evdeyim o yuzden veremiyorum. Calissam ya da farkli bir ortama girsem biliyorum yine veririm.
Ben spora yazilmistim ahshahsh ayy hatirladikca guluyorum. Spora gitmeden once markete ugruyordum ne kadar abur cubur varsa aliyordum. Spordan sonra yiye yiye eve gidiyordum ayyyy yaaa ne deliydim o zamanlar
Midem bulaniyor benim su icince yaaaSu icemiyor musun?
Ben gunde 2 litreye yakin iciyorum. Sususz asla duramam.
Hayirli geceler, basarilar canim sinavinda :)Kizlar bu kadar yeter ben cikiyorum. Yarin da pek giremem. Sakin sayfalari doldurmayin. Hepsini okumak cok zor geliyor
Hadi öptüm hepinizi hayirli geceler
5i 1yerde'yi bu sekilde goruruz zaten bizKizlar 5i 1 yerde cayi varmis ben ondan icicem, iyi geliyormus tok tutuyormus. Ben sindirim yavasligim icin icecegim. Eger diyet yapmak istemiyorsaniz onu yapabilirsiniz :)
o zaman azıcık bahsedeyim kendimden :) daha once kk da kullanıcı adım vardı bi sebepten ötürü kapattırdım. 23 yaşındayım. hayatımı değiştirecek yeni kararlar aldım umarım uygulama şansım olur.Pek bisey kacirmamisim ozamansevindim buna
kalbinin guzelligi ortada, disin da eminim oyledirNe iğrenci ya. Insan kendini ovebilir. Mesela ben dunyanin en gozel karisiyam
iyi geceler :)Kizlar bu kadar yeter ben cikiyorum. Yarin da pek giremem. Sakin sayfalari doldurmayin. Hepsini okumak cok zor geliyor
Allah hayirli basarilar versin canim, ii gecelerKizlar bu kadar yeter ben cikiyorum. Yarin da pek giremem. Sakin sayfalari doldurmayin. Hepsini okumak cok zor geliyor
Merak ettim ama eski nickini simdio zaman azıcık bahsedeyim kendimden :) daha once kk da kullanıcı adım vardı bi sebepten ötürü kapattırdım. 23 yaşındayım. hayatımı değiştirecek yeni kararlar aldım umarım uygulama şansım olur.
Hahahaha5i 1yerde'yi bu sekilde goruruz zaten biz
tek(taş)'i 1 yerde yeterli aslindaHahahaha
Alacak adam olsa o bile yetertek(taş)'i 1 yerde yeterli aslinda
nefes alsin yeter diyecek kivama gelme aman diyimAlacak adam olsa o bile yeter
eski nickimi yazmayım :) kapatmamın bi anlamı olmaz o zaman yanlış anlama lütfenMerak ettim ama eski nickini simdiinsallah olur. O yeni kararlar neler diye sorsam ayip etmis olur muyum?
Bende 23 yasindayim bu arada :)
Yok yok o kadar deli degilim bekliyorum elbet bulacak birinefes alsin yeter diyecek kivama gelme aman diyim
iki dunyan icin de hayirli olacak kisiyi nasip etsin RabbimYok yok o kadar deli degilim bekliyorum elbet bulacak biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?