Bilgece ile Sohbete ;)))

Ben de su icemiyorum, sindirim sistemim goctu neredeyse. O yuzden icecegim o cayi, ise yariyordu bende bakalim neler olacak

Ne manyagiz yaBen ablamla arada evde plates yapiyodum. Arada kalkip biseyler atistirip devam ediyoduk. Spor bitince de yemek hazir oluyodu. Bi de onu yiyoduk allah ne verdiyse.

Merak ettim ama eski nickini simdi insallah olur. O yeni kararlar neler diye sorsam ayip etmis olur muyum?

Bende 23 yasindayim bu arada :)

Merak ettim ama eski nickini simdi insallah olur. O yeni kararlar neler diye sorsam ayip etmis olur muyum?

Bende 23 yasindayim bu arada :)
eski nickimi yazmayım :) kapatmamın bi anlamı olmaz o zaman yanlış anlama lütfen
kararlarımı yazarım tabiki sürekli düşünüp beynimi kemirmelerine izin vermektense paylaşıp fikir almak daha iyi olur benim için. sorun şu ki küçüklüğümden beri mutlu bi aile içerisinde olmadım. yaş ilerleyince dahada tahammülsüz olabiliyor bazı şeyler. mesela ev ortamında en ufak bi tartışmada annem nankörlükle suçlayıp evden kovmuştu. işin tuhaf tarafı eften püften şeyler. yaşım da azımsanamayacak kadar küçük olmadığı için ağırıma gidiyor artık. 5 kişilik bi aileyiz herkes birbirinden şikayetçi. hal böyle oluncada iş aramaya başladım 2 ay para biriktirip yeni eve çıkmayı planlıyorum. diğer yanımda diyor ki aman tanımadığın insanlara güvenip uyum sağlamaya çalışasıya kadar zaman geçecek git sevgilinin yanına bas nikahı diyor :) aralarda derelerde yüzüyorum işte . en özet hali bu durumumun

bu arada ben size yetişemiyorum az önce diyetle ilgili yazıyordunuz. alıntıya cevap yazayım dedim konu tektaşa gelmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…