Bilgece ile Sohbete ;)))

Rabbim yardimcin olsun. Guzel haberlerle gel inşallah

Allahim razi olsun. Cok teşekkür ederim. Ya kusuruma bakmayin daha önce tanıştık mi? Tanismadiysak hemen tanitayim kendimi.
ben 24 yasinda evli maalesef ki cocuksuz isytanbulda yasayan bir insanim
ya siz????

Allahim razi olsun. Cok teşekkür ederim. Ya kusuruma bakmayin daha önce tanıştık mi? Tanismadiysak hemen tanitayim kendimi.
ben 24 yasinda evli maalesef ki cocuksuz isytanbulda yasayan bir insanim
ya siz????
Tanismadik dert ortak olunca dua etmek guzel dedim. Bende 23 yasinda 5 aylik evli ve cocuksuz istanbulda yasayan biriyim.

Tanismadik dert ortak olunca dua etmek guzel dedim. Bende 23 yasinda 5 aylik evli ve cocuksuz istanbulda yasayan biriyim.

Rabbim size de en hayirli en saglikli evlatlar nasip eder insallah. Daha erken sizinki. Olur olur insallah.
Doktora gittiniz mi? Aslında 1 yildan önce bakmiyorlar..

Kizlar bana dua edin yarin sabah progesteron testi yaptiracagim. Yunurtaliklarin oluşup olusmadigina bakacaklar. Eger okumussa döllenme gerceklesmis mi gerceklesmemis mi bakacaklar..
Cok heyecanliyim. Kizlar edin, cok istiyrum

Canım inşaAllah hayırlı haberlerle dönersin. Rabbim kolaylastirsin. Dua edicem senin için. Bu arada bende tatilde, annemlerdeyim. Gezmekten vakit bulamıyorum ki, siteye girsem de uzun kalamiyorum. Ama senin yokluğun çok belli oluyor. Annenlerde ist da sanırım.

gözü sağlam insanlara çok özenirim nedense..
Benim gözler varya kedi gibiydi. Insanlar burnunun ucundakileri farkedemezken ben teeee bilmemne kac metre ödeden görürdüm. Gerci hala öyleyim ama neyse ama birden nasil bozuldu anlamadim. Yazilari okuyamiyorum artik. Tren istasyonlarinda otobüs duraklarinda resmen kendime kör muamelesi yapmaya basladim

Bugün hormon tahlillerimde prolaktinim cook yuksek cikti 70 civari moralim ona bozuk oyle bakiniyordum sayfalara

Yaaa? Uzulme canim ya. Allah büyüktür. Inanir misin proklatini 300 400 olan insanlar var burda ve buna ragmen cocugu olanlar da var.
Her sey kismet.
Kismetimizde varsa ne olursa olsun vakti zamaninda gelecek o bebek..

Rabbim size de en hayirli en saglikli evlatlar nasip eder insallah. Daha erken sizinki. Olur olur insallah.
Doktora gittiniz mi? Aslında 1 yildan önce bakmiyorlar..
Yaaa? Uzulme canim ya. Allah büyüktür. Inanir misin proklatini 300 400 olan insanlar var burda ve buna ragmen cocugu olanlar da var.
Her sey kismet.
cCok haklisn canim nasipten oteye gidilmez. Rabbim hepimize en yakin zamanda hayirli bebisler versin inşallah

Allah razi olsun canim, ben de bugün hepiniz için dua ettim.
Ben annemlerde cok kalmam 2 gun anca. Çünkü eşim olmayinca sanki nefes alamiyorum gibi.
Annemler anadolu yakasinda. Ben Avrupa yakasindayim canim.
Uzak değil ama bayadir gitmiyorum. Havalar sogudu, hastane isleri falan derken gidemedim. Seninkiler nerde canim? Ve ne kadar kalacaksin?

Her sey kismet.
Dostinex diye ilac verdi doktor prolaktinin dusmesi icin inşallah hemen duserde hamile kalirim dua etmekten baska bisey elden gelmez

Yok kız, öyle düşünme.. Ya benim sorunda işte bulanıklık yani ortaokulda falanda en önde kocaman şeyi bulanık görürdüm.. Doktor sorun yok ama istersen gözlük vereyim dedi, e o öyle diyince bende kafama göre taktım sonra abbov baya baya ilerledii yani şimdi bağımlısı olduk.. Ama mesela neden oldu.. yani saatlerce bilgisayarın başında olanlar var ama maşallah gözleride bir o kadar sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…