Bilgece ile Sohbete ;)))

Sagol kuzum, bilmiyorum midemde bulaniyo. Hasta olcam galiba sen naptin nasil gidiyo. Bugün baya durgun burasi
Ayy kıyamam, çok geçmiş olsun yaa Gözlüğünü falan takmıyosan ondan da olur..
Bende aynı kurana falan gittim akşamüzeri.. sonrasıda ev..
Aynen yaa kimsecikler yok.. Sempatik bilenem yokkk

Ayy kıyamam, çok geçmiş olsun yaa Gözlüğünü falan takmıyosan ondan da olur..
Bende aynı kurana falan gittim akşamüzeri.. sonrasıda ev..
Aynen yaa kimsecikler yok.. Sempatik bilenem yokkk
Arada takiyorum ama. Bilemedim simdi. Allah kabul etsin sekerim
Bilgece bu topigi ayakta tutuyodu demek. O gidince herkesler dagildi

Arada takarsan ondan olur kuzum.. Şahsen ben alıştım artık bırakamıyorum uyandığım gibi direk gözlük.. Hem arada takarsan numaran ilerler
Aynen ya.. O gitti, millette bir sessiz hale büründü.. şimdiye 400lü sayfalara gelmemiz lazımdı yani

Hadi ya. Hic aklima gelmemisti bu. Bazen baski yapiyo burnuna sıkılıp cikariyorum. Ilk zamanlar sabahtan aksama kadar takardim alismak icin ama alisinca daha az takmaya basladim

hayatiyasa nerdesin kiz :)

Nereye bilgecik hayırdır

Kizlar bugun islerimiz vardi. Yarin da rsim tatil yapiyor. Ben birkac gun annemlerde kalacagim. Orda da internet var ama pek girebilecegimi sanmiyorum çünkü onlari cok ozledim. O yuzden topigimizi yanliz birakmayin dedim )

Senin icin de dua etmistim canim. Hadi gözün aydin. Hakkinda hayirlisi olsun insallah..
Bilgece hayırdır nereye ya

Binkac gub annemlerde kalacagin canim o yuzden buralara pek takilamam. Ama ben yokum diye topigi yetim birakmissiniz. Olmaz boyle olmaaaazzz.

İyi eğlenme ve dinlenmeler :)

Tesekkur ederimmm ;-) nasilsiniz?

Vay ben bu gunleri de mi gorecektim? Vay ben ölem vay ben nerelere gidem ahh ahh benim topigimi garip oksuz yetim birakmislaaaaarrr

Ben artık giyinirken bile çıkarmıyorum.. Uyumuşluğum da var.. Ve hatta bazen o kadar unutuyorum ki yüz yıkarken falan aha burda bi şey vardı oluyo
Bende bir lense geçeydim... ah geçeydiiiim

Ahaha bende bazen unutuyom. Bugün gözlerimi temizliyeyim dedim. Boya vardi. Islak mendille gözlügü batirdim alisinca unutuyo insan :))) lensi bosver gözlük yakisiyo sana. Ayri bi hava katmis yani :)
Vay ben bu gunleri de mi gorecektim? Vay ben ölem vay ben nerelere gidem ahh ahh benim topigimi garip oksuz yetim birakmislaaaaarrr
Ehehehe sen gelir toparlarsin arada

Yalnız topic şiiri:
Yalnız lık çöktü topiğe, Bilgece gezmeye gidince.
Herkes suspus oluverdi birden ani ve sessizce.
Ey Bilgece neredesin? Söyle hangi yerdesin?
Neşemiz gelecek ama, sen geri dönünce

Ben burdayim siz nerdsiniz ya? Heeeeyyyy milletttt alooo nerdesiniz arkadasimmm yaaa?????

Aynen yaa, işte gına geldi yani sürekli lens değil ikisini bir kullanıcam alırsamda.. Bide güneş gözlüğü aldım ama camını değiştirmedim takamadım yani onlar içinde istiyorum Ama bakcaz artık kuzuş

Kizlar bana dua edin yarin sabah progesteron testi yaptiracagim. Yunurtaliklarin oluşup olusmadigina bakacaklar. Eger okumussa döllenme gerceklesmis mi gerceklesmemis mi bakacaklar..
Cok heyecanliyim. Kizlar edin, cok istiyrum

Kizlar bana dua edin yarin sabah progesteron testi yaptiracagim. Yunurtaliklarin oluşup olusmadigina bakacaklar. Eger okumussa döllenme gerceklesmis mi gerceklesmemis mi bakacaklar..
Allahım gönlüne göre versin inşallah.. Dua edicem bol bol.. Umarım güzel haberlerle dönersin

Hey masallah. Hepsinden faydalanayim diyon yani ehehe

Hakkinda hayirlisi olsun bilgecem. Zamani geldiyse olur elbet. Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…