- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.161
Aaa geçmiş olsun niye ki?Benden de iyilikBiraz basim agriyo sadece
Sagol kuzum, bilmiyorum midemde bulaniyo. Hasta olcam galibaAaa geçmiş olsun niye ki?
Ayy kıyamam, çok geçmiş olsun yaaSagol kuzum, bilmiyorum midemde bulaniyo. Hasta olcam galibasen naptin nasil gidiyo. Bugün baya durgun burasi
Arada takiyorum ama. Bilemedim simdi. Allah kabul etsin sekerimAyy kıyamam, çok geçmiş olsun yaaGözlüğünü falan takmıyosan ondan da olur..
Bende aynı kurana falan gittim akşamüzeri.. sonrasıda ev..
Aynen yaa kimsecikler yok.. Sempatik bilenem yokkk
Arada takarsan ondan olur kuzum.. Şahsen ben alıştım artık bırakamıyorum uyandığım gibi direk gözlük.. Hem arada takarsan numaran ilerlerArada takiyorum ama. Bilemedim simdi. Allah kabul etsin sekerim
Bilgece bu topigi ayakta tutuyodu demek. O gidince herkesler dagildi
Hadi ya. Hic aklima gelmemisti bu. Bazen baski yapiyo burnuna sıkılıp cikariyorum. Ilk zamanlar sabahtan aksama kadar takardim alismak icin ama alisinca daha az takmaya basladimArada takarsan ondan olur kuzum.. Şahsen ben alıştım artık bırakamıyorum uyandığım gibi direk gözlük.. Hem arada takarsan numaran ilerler
Aynen ya.. O gitti, millette bir sessiz hale büründü.. şimdiye 400lü sayfalara gelmemiz lazımdı yani
Öyle canım.. Tecrübeyle sabit, dikkat et yaniHadi ya. Hic aklima gelmemisti bu. Bazen baski yapiyo burnuna sıkılıp cikariyorum. Ilk zamanlar sabahtan aksama kadar takardim alismak icin ama alisinca daha az takmaya basladim
hayatiyasa nerdesin kiz :)
Cikarmam gari. Bundan sonra ben nereye gözlük orayaÖyle canım.. Tecrübeyle sabit, dikkat et yani
Ben artık giyinirken bile çıkarmıyorum.. Uyumuşluğum da var.. Ve hatta bazen o kadar unutuyorum ki yüz yıkarken falan aha burda bi şey vardı oluyoCikarmam gari. Bundan sonra ben nereye gözlük oraya
Nereye bilgecik hayırdır
@Bilgece nereye yaaa
Senin icin de dua etmistim canim. Hadi gözün aydin. Hakkinda hayirlisi olsun insallah..merhaba kızlar
son bir saattir çok mutluyum. 2 ay önce hiç umudum yokken iş başvurusu yaptım. bugun aramışlar 13:00 gibi ama farketmediğim için açamadım telefonu . 1 saat once farkedip aradım mesai bitmiş yarın arayın dedi güvenlik. sabah 8 de arayacağım bana dua edin lütfen
Bilgece hayırdır nereye ya
İyi eğlenme ve dinlenmeler :)
Arada takiyorum ama. Bilemedim simdi. Allah kabul etsin sekerim
Bilgece bu topigi ayakta tutuyodu demek. O gidince herkesler dagildi
Ben artık giyinirken bile çıkarmıyorum.. Uyumuşluğum da var.. Ve hatta bazen o kadar unutuyorum ki yüz yıkarken falan aha burda bi şey vardı oluyo
Bende bir lense geçeydim... ah geçeydiiiim
Ehehehe sen gelir toparlarsin aradaVay ben bu gunleri de mi gorecektim? Vay ben ölem vay ben nerelere gidem ahh ahhbenim topigimi garip oksuz yetim birakmislaaaaarrr
Yalnız topic şiiri:
Yalnız lık çöktü topiğe, Bilgece gezmeye gidince.
Herkes suspus oluverdi birden ani ve sessizce.
Ey Bilgece neredesin? Söyle hangi yerdesin?
Neşemiz gelecek ama, sen geri dönünce
Aynen yaa, işte gına geldi yani sürekli lens değil ikisini bir kullanıcam alırsamda.. Bide güneş gözlüğü aldım ama camını değiştirmedim takamadım yani onlar içinde istiyorumAhaha bende bazen unutuyom. Bugün gözlerimi temizliyeyim dedim. Boya vardi. Islak mendille gözlügü batirdimalisinca unutuyo insan :))) lensi bosver gözlük yakisiyo sana. Ayri bi hava katmis yani :)
Ehehehe sen gelir toparlarsin arada
Bende burdayım galibaBen burdayim siz nerdsiniz ya? Heeeeyyyy milletttt alooo nerdesiniz arkadasimmm yaaa?????
Allahım gönlüne göre versin inşallah.. Dua edicem bol bol.. Umarım güzel haberlerle dönersinKizlar bana dua edin yarin sabah progesteron testi yaptiracagim. Yunurtaliklarin oluşup olusmadigina bakacaklar. Eger okumussa döllenme gerceklesmis mi gerceklesmemis mi bakacaklar..
Cok heyecanliyim. Kizlar edin, cok istiyrum
Hey masallah. Hepsinden faydalanayim diyon yani eheheAynen yaa, işte gına geldi yani sürekli lens değil ikisini bir kullanıcam alırsamda.. Bide güneş gözlüğü aldım ama camını değiştirmedim takamadım yani onlar içinde istiyorumAma bakcaz artık kuzuş
Aynen , tüm imkanları kullanalım dimiHey masallah. Hepsinden faydalanayim diyon yani ehehe
Hakkinda hayirlisi olsun bilgecem. Zamani geldiyse olur elbet. Allah gönlüne göre versinKizlar bana dua edin yarin sabah progesteron testi yaptiracagim. Yunurtaliklarin oluşup olusmadigina bakacaklar. Eger okumussa döllenme gerceklesmis mi gerceklesmemis mi bakacaklar..
Cok heyecanliyim. Kizlar edin, cok istiyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?