- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.201
Dostinex diye ilac verdi doktor prolaktinin dusmesi icin inşallah hemen duserde hamile kalirim dua etmekten baska bisey elden gelmez
Abla eşinle nasıl tanıştınız,evlendiniz?Allah razi olsun canim, ben de bugün hepiniz için dua ettim.
Ben annemlerde cok kalmam 2 gun anca. Çünkü eşim olmayinca sanki nefes alamiyorum gibi.
Annemler anadolu yakasinda. Ben Avrupa yakasindayim canim.
Uzak değil ama bayadir gitmiyorum. Havalar sogudu, hastane isleri falan derken gidemedim. Seninkiler nerde canim? Ve ne kadar kalacaksin?
Insallah canim benim rabbim hepimize nasip etsin.Düşer canim düşer hic uzulme sen. Daha erken zaten. Bu kadar uzulme. Bizim de bebislerimiz olacak insallah
23 yasindaym cnmBu kadar üzülme daha kaç yaşındasın moralini yüksek tut ne zaman tayin edilmişse o zaman teşrif edecektiryıpratma kendini
Haklisin canim insallah en yakın zamanda teşrif eder23 yasindaym cnm
sen bana dua edersin de ben etmez miyizKizlar bana dua edin yarin sabah progesteron testi yaptiracagim. Yunurtaliklarin oluşup olusmadigina bakacaklar. Eger okumussa döllenme gerceklesmis mi gerceklesmemis mi bakacaklar..
Cok heyecanliyim. Kizlar edin, cok istiyrum
Allah razi olsun canim, ben de bugün hepiniz için dua ettim.
Ben annemlerde cok kalmam 2 gun anca. Çünkü eşim olmayinca sanki nefes alamiyorum gibi.
Annemler anadolu yakasinda. Ben Avrupa yakasindayim canim.
Uzak değil ama bayadir gitmiyorum. Havalar sogudu, hastane isleri falan derken gidemedim. Seninkiler nerde canim? Ve ne kadar kalacaksin?
O nasil doktor öyle ya. Istiyosan vereyim mi dediYok kız, öyle düşünme.. Ya benim sorunda işte bulanıklık yani ortaokulda falanda en önde kocaman şeyi bulanık görürdüm.. Doktor sorun yok ama istersen gözlük vereyim dedi, e o öyle diyince bende kafama göre taktım sonra abbov baya baya ilerledii yani şimdi bağımlısı olduk.. Ama mesela neden oldu.. yani saatlerce bilgisayarın başında olanlar var ama maşallah gözleride bir o kadar sağlıklı
Bende anlayamadım işte.. Halbuki göz hastanesine gitmiştim.. neyse zaten olan oldu artık :/ numaran kaç?O nasil doktor öyle ya. Istiyosan vereyim mi dedibenim doktor bana gözlük takman lazim dedi kisa ve net. Ya senin doktor pek tamiyo yada benim gözler resmen bozuk ötesi. Hangisi acaba
23 yasindaym cnm
23 çok genç yaş bende 23 yaşındayım evli değilim nişanda yok çeyiz de yok panik oldum birden
Bilmiyorum ki. Gözlügü aldigim gün kagidi kaybettim :) senin kac?Bende anlayamadım işte.. Halbuki göz hastanesine gitmiştim.. neyse zaten olan oldu artık :/ numaran kaç?
1 küsur ama hatırlayamadımBilmiyorum ki. Gözlügü aldigim gün kagidi kaybettim :) senin kac?
kız meslek lisesi çıkışlıyım ve meslek yüksek okulundada çok fazla kız vardı. herkes evlendi diyebilirim. bazen psikolojim bozuluyoGereksiz panik canım
Abla eşinle nasıl tanıştınız,evlendiniz?
Yani söylemek istersen tabi
sen bana dua edersin de ben etmez miyizinş bebiş olurda ilk hediye benden gelir
Amin canim. Rabbim kimsenin yuvasina huzursuzluk vermesin. Herkes mutlu olsun.Duaya çok ihtiyacım var, Allah'ım senden razı olsun.
Ayyy ne güzel ya demek eşinden ayrı olamiyorsungüzel şeyler bunlar
Çok duygusal bir insanım ben çok Rabbim iki cihanda da sağlık afiyet versin. Memleketimi özelden msj atmistim canım, ordayım şu an. Bi on gün daha burdayım. Yani bir aya yakın olacak.
kız meslek lisesi çıkışlıyım ve meslek yüksek okulundada çok fazla kız vardı. herkes evlendi diyebilirim. bazen psikolojim bozuluyo
Bmba varsa tabii duymak isterim :)Tatlim beni görmüş vurulmus. Sonra bi abla da senn yerinde olsam Bikgeceyi kacirmam demis. E zaten benimki de yanio tutusuyormus ehehehw. O abla ayarladi gorustuk ama olmayacak diyordum. Bekar ablalarim vardi. Olmaz diyorlardi çünkü daha okulu var onunde biz variz bizimkiler vermez dediler esime. Esim de dedi ki ben birakmam sonra kalkti gitti ve 1 ay gecmeden geldiler. Annem tabi şok
Benle dalga mi geciyorsunuz? Benim kızım daha küçük. Onunde ablalari var. Ne evlenmesi? Onundeki sofrayi bile kaldiramaz, ben kaldiririm. Nasil ev hanimi olsun diye kopurdu kopurdu.
Benim babam yok. Abimi çağırdılar. Ben de odadayim tabi. Abim dedi ki sakin kacirma bacim. Ben xi cok severim. Zehir gibidir. Gozumuz arkada kalmaz, sana bakar, adam gibi adamdir dedi. Ehh bi kere goruseyim o zaman dedim ( ilk gorusmemden haberleri yok tabi) neyse, yengem bana cok düşkundur asla istemedi, kustuk, tartistik. Ben seni vermem dedi. Daha kucuksun dedi. Rahmetli abimin eşi kendisi.
Sonra ben istihareye falan yattim. Her seyi Rabbime biraktim. Rabbim, muhakkak sen gonullerde olani bilensin, ben senden hayirlisini istiyorum, eger hayirlisiysa olsun, yok degilse hic baslamadan bitsun dedim, Nureddin hocaya sordum. Beni destekledi, öğütler verdi. Kızım dedi bana, babam olmadigi icin bir baba gibi davrandi bana.
Neyse, biz gorustukten sonra abilerim beni cagirdi. Kucuk abim zaten şok olmuş gülüyor kahkaha atiyor. Nasil ys? Bisim küçük bilgecemiz mi evlenecek diyoe.
Esimi bana oven abim de bakti ki ben gercekten ciddi bakiyorum bi ters köşe yapti, korktu ( bana cok duskundur ) iyi düşün, bak fikir ayriliklariniz olabilir, o cok yogun çalışır, sinemaya gitmek istersin gidemezsin, her seyi tek yaparsin dedi.
Ben de dedim ki " ben kendimi Allaha biraktim, onun beni götürdüğü yola gidecegim çünkü biliyorum ki Rabbim bana hayirlisini verecek" annem bağırdı, Allah sana akil fikir de vermis. Azicik kullan dedi.
Neyse cok zorlandim. Gerildim. Ama ben evet deyince oldu, abilerim kac gun uyuyamamislar Allah onlardan razi olsun.
ondan sonra da nisan ve evlilik. Kizan annem eşime cok düşkün ve cok seviyor. Cok şükür nerdeyse her gün sinemaya da gidiyoruz. Her işimi eşim yapiyor. Allah ondan milyarlarca kez razi olsun. Allahim biliyor ki ben cok memnunum.
ama asıl bombayi duymak ister misin?
Amin canim Allahin razi olsun. Cok sagolasin..
Amin canim. Rabbim kimsenin yuvasina huzursuzluk vermesin. Herkes mutlu olsun.
Kiz eşini ozlemiyor musun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?