Bilgece ile Sohbete ;)))

Biz iyiyzde sen nasılsın asıl? Hayırdır noldu???
Sekiz buçukta uyandım. Dun iş için arayan yeri aradım. Bi kadın çıkıyo bi turlu anlaşamadık. Diyorum ki; iş başvurusunda bulunmuştum dun aramışlar geç farkettim. İnsan kaynaklarını bağlar mısınız dedim. İnsan kaynakları gelmedi daha dedi. Kaç gibi arayım dedim. Bilmiyorum hanfendi diyip çat suratıma kapattı.
Aradan zaman geçti bi daha aradım. Yine aynı kadın! Bu seferde iş alımı yok dedi çat kapattı.
Farklı Bi numaradan aradım yine aynı kadın çıktı. Personel mudurunu bağlar mısınız dedim. ( nedenini soruyo ona neyse) tmm dedi tam hele şukur derken yerinde yok gelmemiş dedi. Bi daha ne zaman arasam diye düşünüyorum. Çok sinirlendim gerekirse tartışcam kadınla. Kapı zili değil ki bu çocuk bassın kaçsın yeter ya aaa

aksi kadın sabah sabah sana denk gelmiş yakınsa git yüzyüze konuş bari
insan işten soğur bu kadın yüzünden

Aaaaa ciden kötü olmuş, tüh ya.. Anlaşabileceğin biri açar inşallah bidahakine

aksi kadın sabah sabah sana denk gelmiş yakınsa git yüzyüze konuş bari
insan işten soğur bu kadın yüzünden
Sevgilimde aynı şeyi söyledi. Araba var yol sıkıntı değil. Sadece telefonda konuşmadan gidersem niye geldin gibilerinden bişi derler mi acaba

Selam memleketimin insanları.....Arkadaşlar size bir sorum var dün iş yerinde bir arkadaşımızın doğum günü vardı neyse pastalar filan.. çocuk 30 zu bitmiş 31 rine giriyor .. işte kendisinden 2.. 3..5...6.yaş küçük insanlar Abi işte kutlu olsun filan demeler.. bu çocuk benden 3 yaş büyük bende ismiyle hitap edip gününü kutladım..arkadaşlar sen neden herkeze ismiyle hitap ediyosun dediler.. bende sevmiyorum abla abi laflarını benden çok büyük olacakta abi yada abla dicem dedim en az 15 yaş büyük olması lazım dedim abi yada abla demem için sevmiyorum arkadaşlar sizin fikirlerinizi almak istiyorum varmı aranızda benim gibi yada siz abla yada abi dermisiniz yaş aralığınız nedirr..

Hay allah im ya bende kendimi kotu baslamis sayiyodum , insanin yolasi gelir boylelerini, bana gonderde parcaliyim kadini hic degilse sinirim gecer bu arada herkese gunaydin

Bendede teyze amca takintisi var sanki oyle diyince ebe dede demisim gibi hissediyorum annem yasindakilere bile abla diyorum genc hissetsinler amaaann bosver gulum

Bendede teyze amca takintisi var sanki oyle diyince ebe dede demisim gibi hissediyorum annem yasindakilere bile abla diyorum genc hissetsinler amaaann bosver gulum
Yaa canım bizim türk kültürümüzde var bu gelenek saygısızlık olarak görüyorlar halbuki düşün daha 35 yaşında bir kadına 25 yaşındaki birinin abla demesi hoş değil ismiyle hitap güzeldir ha çok olmadı hanım var beyvarr..

Bende sürü psikolojisi mevcut çoğunluk ne derse o şekilde hitap ediyorum :) ya da sorun yapacak biri gibi gorunuyosa nası l hitap edeyim diye sorarım

Bende sürü psikolojisi mevcut çoğunluk ne derse o şekilde hitap ediyorum :) ya da sorun yapacak biri gibi gorunuyosa nası l hitap edeyim diye sorarım
ben oldum olası öyleyim bizim çaycı bir çalışanımız var kadın 42 yaşında genç güzel ekmeğini kazanan bir kadın herkez ona abla der ama ben kadriye hanım diye hitap ederim ve birgün bana canım biliyomusun senin yanında senin arkadaşın gibi hissediyorum dedi.. ve bu çok hoşuma gitti elbet ondan sonra kadriye diye seslenmeye başladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…