- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.241
Lisede arkadaslarimla oturmus acaba bizler kimlerle evleneceğiz diye konusuyorduk. Dedik ki hadi kocamizi gormek icin bu gece istihareye yatalim ve sabah anlatalim.
gece oldu yattim. Ruyamda bir ortaokulun karsisinda ev goruyordum. Evin balkonu yemyesildi. Bembeyaz gomlek giymis arkasini donmus bir adam da balkonu supuruyordu.
Okulun yaninda bir nehir vardi, ve hamile bir kedi. Kedi dogum yapıp bebegini nehre dusuruyordu, bagiriyordum, agliyordum, cok uzuluyordum. Bebegi düştü diye..
.
.
.
veee aradan taaaaammmm 6 sene gecti. E
Evlendim.
Evimin yaninda bir ortaokul var. Karsisinda bir dere var.
Balkonum yemyesil ve esim hep beyaz gomlek giyerdi.
Evlendikten 3 ay sonra da bir gebelik yasadim ve maalesef ki bebegimi klozete yani suya dusurdum.
Goruyor musun Allahın hikmetini? Taaaa o zamanlar gostermis bana. .
oleeeyyyy. O zaman sonucu belli et margacim. Birinci benim hahahaha
aaaaa 1 nyaş varramızda :) yazın nişan yaıcaz bol bol sorular orarım artık sizlere
Kızlar sohbet çok güzel ama iyi geceler ufaktan.. Ruhumun ve kalbimin dinlenmeye ihtiyacı var.. Dualarınızda bana da gönül ferahlığı dilerseniz çok memnun olurum.. Hayırlı geceler..
Çok etkileyici maneviyati yüksek birisisin hissediyorum bunu...
Estagfurullah canim. O zaman gunahimiz yoktu, saftik ve Allahta gosterdi cok şükür. .
Simdi nerdeeeee öyle ruyalarr ehehe. Kötü ruya gormeyeyim de baska hicbir sey istemem.
Aynen ben çok sık rüya görürüm mesela iyi kötü
Eşim geceye gidince sırf bu yüzden uyumam bile
Evlenmeden önce bi rüyayı hiç unutamiyorum aynı mahallede oturuyorduk evlerimiz karşı karsiyaydi eşimle arada yol vardı sadece
Onların balkonundan bir at bizim balkondan zorla içeri girdi
ama nasıl güzel kocaman bakmaya doyamazsin oyle bir at
balkonu yıktı zorla girdi içeri
çok etkilemiştim
ben de cunku kalbi güzel bilgece min allah yollari hep açık etsin
O at esini simgeliyormus demekki canim.
Ne güzel ruyalar anilar bunlar.
Rabbim senin evinden de huzuru, mutlulugu, sagligi, aski, heyecani, saygiyi eksik etmesin.
En kötü tartismaniz 'kim kimi daha cok seviyor olsun"
Canim, ben simdi uyuyayim. Sabah erken kalkacagim. Zaten 3 saatlik uykuyla duruyorum aslinda. Insallah yine ugrarim. Yarin belko ugrayamam ama diger gunler arada bakar kacarim.
öpüyorum. Hayirli geceleer.
Ablaaam bugun en cok sana dua ettim. Allah biliyor ya aksam ezanini beklerken dua ettim. O sizin kalbinizin güzelliği.
Siz iyi olmasaniz ben nasil iyi olayim ki?
Haydi opuyorim. Hayirli geceler.
Allah rahatlik versin..
Allah razı olsun canım ablam :) Bende sana, size bol bol dua ettimTatliiim insallah bu gece ruyanda Efendimizi gorursun. Rabbim seni her turlu beladan musibetten korusun. Insallah istedigin sosyoloji bolumunu de hayirlisiyla kazanirsin diye de bol bol dua ettim sana.
Hayirli geceler.
La ilahe illa, ente subhaneke inni kuntu minezzalimin de bir kac kere için ferahlar inşallah. .
Çok teşekkürler, dualar karşılıklıHayırlı geceler listeye aldım seni de
Günaydınlar, hayırlı güzel günlergünaydın kızlar hayırlı günler
Biz iyiyzde sen nasılsın asıl? Hayırdır noldu???Günaydınlar.
Güne pek iyi başlayamasamda sinirden kuduruyorum. Nasılsınız?
İyilik sağlık depreşikcim, sen nasılsınnasılsın fıstık
İyilik sağlık depreşikcim, sen nasılsın
Martta ve Hazirandabende iyiyim şükür vakit buldum kk dayım dolaşıyorum
senin sınavlar ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?