Bilgece ile Sohbete ;)))

Bilgecem yeni yarisma konseptimiz spor şıklık oldu :)

Kismetin kim bilir nerde ne zaman karşına çıkacak zamanı var

Ayrıca bekarlik güzel bir şey bence tadını çıkarmalısın
ayyy aman bekar olmak istemiyorum. evlilik çok iyi olacak benim bekarken yapamadıklarımı evlenince yapacağım inş. sevgilimle aynı kafadanız. en tuhafıda şaşırtıcı ortak noktalar var

Bilgeceeeee Ayyy ne güzel maşallah

Eeee şu bomba haber neymiş bakalım

ayyy aman bekar olmak istemiyorum. evlilik çok iyi olacak benim bekarken yapamadıklarımı evlenince yapacağım inş. sevgilimle aynı kafadanız. en tuhafıda şaşırtıcı ortak noktalar var

Sen şuna desene sevdiğim var
Ne bekliyorsunuz o zaman
Neymiş bakalım o ortak noktalar özel değilse

Bmba varsa tabii duymak isterim :)

Lisede arkadaslarimla oturmus acaba bizler kimlerle evleneceğiz diye konusuyorduk. Dedik ki hadi kocamizi gormek icin bu gece istihareye yatalim ve sabah anlatalim.
gece oldu yattim. Ruyamda bir ortaokulun karsisinda ev goruyordum. Evin balkonu yemyesildi. Bembeyaz gomlek giymis arkasini donmus bir adam da balkonu supuruyordu.
Okulun yaninda bir nehir vardi, ve hamile bir kedi. Kedi dogum yapıp bebegini nehre dusuruyordu, bagiriyordum, agliyordum, cok uzuluyordum. Bebegi düştü diye..
.
.
.

veee aradan taaaaammmm 6 sene gecti. E
Evlendim.
Evimin yaninda bir ortaokul var. Karsisinda bir dere var.
Balkonum yemyesil ve esim hep beyaz gomlek giyerdi.
Evlendikten 3 ay sonra da bir gebelik yasadim ve maalesef ki bebegimi klozete yani suya dusurdum.
Goruyor musun Allahın hikmetini? Taaaa o zamanlar gostermis bana. .

Bilgecem yeni yarisma konseptimiz spor şıklık oldu :)
oleeeyyyy. O zaman sonucu belli et margacim. Birinci benim hahahaha

Konuyu da acarim yarin falan :) bakalim bu yarisma da neler gorecegiz :)

Sen şuna desene sevdiğim var
Ne bekliyorsunuz o zaman
Neymiş bakalım o ortak noktalar özel değilse
olmaz mı var tabiki gün sayıyorum gelmesine yaruyıl tatilinde gelecek inş.
hipermarkete girmiştim 2011 senesinde orda tanıştık. ikimizde hemşeriyiz. ikimizin annesinin isimleri aynı ve annelerimizin babalarının isimleri bile aynı arasan bulamazsın böyle rastlantı. benim erkek kardeşime dedemin ismini koymuşlar. onun kardeşinede dedesinin ismi koyulacakmış vazgeçmişler. daha fazla eşelemedik akraba falan çıkarız diye . yalnız nikahta "DURUNNNNN SİZ EVLENEMEZSİNİZ ÇÜNKÜ..." gibi bi atraksiyon beklemiyo değilim

Aaay abla tüylerim diken diken oldu..
Allahım bozmasın inşallah.. Hergün daha daha mutlu olun, kördüğümünüz hep ilkgünkü gibi olsun. Her şeyden öte nazarlardan korusun Rabbim inşallah.. Çok güzel, çok hoş.. Valla düğüm düğüm oldum yazacak bir şey bulamadım.. Zaten böylesine bi güzelliğe ne desem az:) 41 kere hatta 41 çarpı sonsuz kere maşallah
Öncelikle senin için, sonrasındada bu güzel evliliğinizin hergün daha da tatlanması için dua edicem

Hadi bakalım hayırlısı

Şimdi bende teeee burdan gerildim bence de fazla desmeyin Allah korusun umutsuz vakaya dönmesin olay

Konuyu da acarim yarin falan :) bakalim bu yarisma da neler gorecegiz :)

Beni goreceksiniz canim eheheheheh

amiiin tatlım agzindan bal damliyor resmen aminnnn. Allahim herkesin sevgisini askini yuvasini nazarlardan korusun inşallah.

Beni goreceksiniz canim eheheheheh

amiiin tatlım agzindan bal damliyor resmen aminnnn. Allahim herkesin sevgisini askini yuvasini nazarlardan korusun inşallah.
Sizlerin gibi evlilikleri görmek çok imrendirici, hala bir şeylerin de var olduğunun göstergesi.. İnşallah herkesi nasip olur en güzeli, en hayırlısı..

Kızlar sohbet çok güzel ama iyi geceler ufaktan.. Ruhumun ve kalbimin dinlenmeye ihtiyacı var.. Dualarınızda bana da gönül ferahlığı dilerseniz çok memnun olurum.. Hayırlı geceler..

Tatliiim insallah bu gece ruyanda Efendimizi gorursun. Rabbim seni her turlu beladan musibetten korusun. Insallah istedigin sosyoloji bolumunu de hayirlisiyla kazanirsin diye de bol bol dua ettim sana.
Hayirli geceler.
La ilahe illa, ente subhaneke inni kuntu minezzalimin de bir kac kere için ferahlar inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…