- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.221
Tatlim beni görmüş vurulmus. Sonra bi abla da senn yerinde olsam Bikgeceyi kacirmam demis. E zaten benimki de yanio tutusuyormus ehehehw. O abla ayarladi gorustuk ama olmayacak diyordum. Bekar ablalarim vardi. Olmaz diyorlardi çünkü daha okulu var onunde biz variz bizimkiler vermez dediler esime. Esim de dedi ki ben birakmam sonra kalkti gitti ve 1 ay gecmeden geldiler. Annem tabi şok
Benle dalga mi geciyorsunuz? Benim kızım daha küçük. Onunde ablalari var. Ne evlenmesi? Onundeki sofrayi bile kaldiramaz, ben kaldiririm. Nasil ev hanimi olsun diye kopurdu kopurdu.
Benim babam yok. Abimi çağırdılar. Ben de odadayim tabi. Abim dedi ki sakin kacirma bacim. Ben xi cok severim. Zehir gibidir. Gozumuz arkada kalmaz, sana bakar, adam gibi adamdir dedi. Ehh bi kere goruseyim o zaman dedim ( ilk gorusmemden haberleri yok tabi) neyse, yengem bana cok düşkundur asla istemedi, kustuk, tartistik. Ben seni vermem dedi. Daha kucuksun dedi. Rahmetli abimin eşi kendisi.
Sonra ben istihareye falan yattim. Her seyi Rabbime biraktim. Rabbim, muhakkak sen gonullerde olani bilensin, ben senden hayirlisini istiyorum, eger hayirlisiysa olsun, yok degilse hic baslamadan bitsun dedim, Nureddin hocaya sordum. Beni destekledi, öğütler verdi. Kızım dedi bana, babam olmadigi icin bir baba gibi davrandi bana.
Neyse, biz gorustukten sonra abilerim beni cagirdi. Kucuk abim zaten şok olmuş gülüyor kahkaha atiyor. Nasil ys? Bisim küçük bilgecemiz mi evlenecek diyoe.
Esimi bana oven abim de bakti ki ben gercekten ciddi bakiyorum bi ters köşe yapti, korktu ( bana cok duskundur ) iyi düşün, bak fikir ayriliklariniz olabilir, o cok yogun çalışır, sinemaya gitmek istersin gidemezsin, her seyi tek yaparsin dedi.
Ben de dedim ki " ben kendimi Allaha biraktim, onun beni götürdüğü yola gidecegim çünkü biliyorum ki Rabbim bana hayirlisini verecek" annem bağırdı, Allah sana akil fikir de vermis. Azicik kullan dedi.
Neyse cok zorlandim. Gerildim. Ama ben evet deyince oldu, abilerim kac gun uyuyamamislar Allah onlardan razi olsun.
ondan sonra da nisan ve evlilik. Kizan annem eşime cok düşkün ve cok seviyor. Cok şükür nerdeyse her gün sinemaya da gidiyoruz. Her işimi eşim yapiyor. Allah ondan milyarlarca kez razi olsun. Allahim biliyor ki ben cok memnunum.
ama asıl bombayi duymak ister misin?
Amin canim Allahin razi olsun. Cok sagolasin..
Amin canim. Rabbim kimsenin yuvasina huzursuzluk vermesin. Herkes mutlu olsun.
Kiz eşini ozlemiyor musun ki?
ayyy aman bekar olmak istemiyorum. evlilik çok iyi olacak benim bekarken yapamadıklarımı evlenince yapacağım inş. sevgilimle aynı kafadanız.Kismetin kim bilir nerde ne zaman karşına çıkacak zamanı var
Ayrıca bekarlik güzel bir şey bence tadını çıkarmalısın
Tatlim beni görmüş vurulmus. Sonra bi abla da senn yerinde olsam Bikgeceyi kacirmam demis. E zaten benimki de yanio tutusuyormus ehehehw. O abla ayarladi gorustuk ama olmayacak diyordum. Bekar ablalarim vardi. Olmaz diyorlardi çünkü daha okulu var onunde biz variz bizimkiler vermez dediler esime. Esim de dedi ki ben birakmam sonra kalkti gitti ve 1 ay gecmeden geldiler. Annem tabi şok
Benle dalga mi geciyorsunuz? Benim kızım daha küçük. Onunde ablalari var. Ne evlenmesi? Onundeki sofrayi bile kaldiramaz, ben kaldiririm. Nasil ev hanimi olsun diye kopurdu kopurdu.
Benim babam yok. Abimi çağırdılar. Ben de odadayim tabi. Abim dedi ki sakin kacirma bacim. Ben xi cok severim. Zehir gibidir. Gozumuz arkada kalmaz, sana bakar, adam gibi adamdir dedi. Ehh bi kere goruseyim o zaman dedim ( ilk gorusmemden haberleri yok tabi) neyse, yengem bana cok düşkundur asla istemedi, kustuk, tartistik. Ben seni vermem dedi. Daha kucuksun dedi. Rahmetli abimin eşi kendisi.
Sonra ben istihareye falan yattim. Her seyi Rabbime biraktim. Rabbim, muhakkak sen gonullerde olani bilensin, ben senden hayirlisini istiyorum, eger hayirlisiysa olsun, yok degilse hic baslamadan bitsun dedim, Nureddin hocaya sordum. Beni destekledi, öğütler verdi. Kızım dedi bana, babam olmadigi icin bir baba gibi davrandi bana.
Neyse, biz gorustukten sonra abilerim beni cagirdi. Kucuk abim zaten şok olmuş gülüyor kahkaha atiyor. Nasil ys? Bisim küçük bilgecemiz mi evlenecek diyoe.
Esimi bana oven abim de bakti ki ben gercekten ciddi bakiyorum bi ters köşe yapti, korktu ( bana cok duskundur ) iyi düşün, bak fikir ayriliklariniz olabilir, o cok yogun çalışır, sinemaya gitmek istersin gidemezsin, her seyi tek yaparsin dedi.
Ben de dedim ki " ben kendimi Allaha biraktim, onun beni götürdüğü yola gidecegim çünkü biliyorum ki Rabbim bana hayirlisini verecek" annem bağırdı, Allah sana akil fikir de vermis. Azicik kullan dedi.
Neyse cok zorlandim. Gerildim. Ama ben evet deyince oldu, abilerim kac gun uyuyamamislar Allah onlardan razi olsun.
ondan sonra da nisan ve evlilik. Kizan annem eşime cok düşkün ve cok seviyor. Cok şükür nerdeyse her gün sinemaya da gidiyoruz. Her işimi eşim yapiyor. Allah ondan milyarlarca kez razi olsun. Allahim biliyor ki ben cok memnunum.
ama asıl bombayi duymak ister misin?
Amin canim Allahin razi olsun. Cok sagolasin..
Amin canim. Rabbim kimsenin yuvasina huzursuzluk vermesin. Herkes mutlu olsun.
Kiz eşini ozlemiyor musun ki?
ayyy aman bekar olmak istemiyorum. evlilik çok iyi olacak benim bekarken yapamadıklarımı evlenince yapacağım inş. sevgilimle aynı kafadanız.en tuhafıda şaşırtıcı ortak noktalar var
Bmba varsa tabii duymak isterim :)
oleeeyyyy. O zaman sonucu belli et margacim. Birinci benim hahahahaBilgecem yeni yarisma konseptimiz spor şıklık oldu :)
Konuyu da acarim yarin falan :) bakalim bu yarisma da neler gorecegiz :)Lisede arkadaslarimla oturmus acana bizler kimlerle evleneceğiz diye konusuyorduk. Dedik ki hadi kocamizi gormek icin bu gece istihareye yatalim ve sabah anlatalim.
gece oldu yattim. Ruyamda bir ortaokulun karsisinda ev goruyordum. Evin balkonu yemyesildi. Bembeyaz gomlek giymis arkaini donmus bir adam da balkonu supuruyordu.
Okulun yaninda bir nehur vardi, ve hamile bir kedi. Kedi dogum yapıp bebegibi nehre dusuruyordu, bagiriyordum, agliyordum, cok uzuluyordum. Bebegi düştü diye..
.
.
.
veee aradan taaaaammmm 6 sene gecti. E
Evlendim.
Evimin yaninda bir ortaokul var. Karsisinda bir dere var.
Balkonum yemyesil ve esim hep beyaz gomlek giyerdi.
Evlendikten 3 ay sonra da bir gebelik yasadim ve maalesef ki bebegimi klozete yani suya dusurdum.
Goruyor musun Allahın hikmetini? Taaaa o zamanlar gostermis bana. .
oleeeyyyy. O zaman sonucu belli et margacim. Birinci benim hahahaha
olmaz mı var tabikiSen şuna desene sevdiğim var
Ne bekliyorsunuz o zaman
Neymiş bakalım o ortak noktalar özel değilse
Aaay abla tüylerim diken diken oldu..Lisede arkadaslarimla oturmus acana bizler kimlerle evleneceğiz diye konusuyorduk. Dedik ki hadi kocamizi gormek icin bu gece istihareye yatalim ve sabah anlatalim.
gece oldu yattim. Ruyamda bir ortaokulun karsisinda ev goruyordum. Evin balkonu yemyesildi. Bembeyaz gomlek giymis arkaini donmus bir adam da balkonu supuruyordu.
Okulun yaninda bir nehur vardi, ve hamile bir kedi. Kedi dogum yapıp bebegibi nehre dusuruyordu, bagiriyordum, agliyordum, cok uzuluyordum. Bebegi düştü diye..
.
.
.
veee aradan taaaaammmm 6 sene gecti. E
Evlendim.
Evimin yaninda bir ortaokul var. Karsisinda bir dere var.
Balkonum yemyesil ve esim hep beyaz gomlek giyerdi.
Evlendikten 3 ay sonra da bir gebelik yasadim ve maalesef ki bebegimi klozete yani suya dusurdum.
Goruyor musun Allahın hikmetini? Taaaa o zamanlar gostermis bana. .
oleeeyyyy. O zaman sonucu belli et margacim. Birinci benim hahahaha
aaaaa 1 nyaş varramızda :) yazın nişan yaıcaz bol bol sorular orarım artık sizlere
olmaz mı var tabikigün sayıyorum gelmesine yaruyıl tatilinde gelecek inş.
hipermarkete girmiştim 2011 senesinde orda tanıştık. ikimizde hemşeriyiz. ikimizin annesinin isimleri aynı ve annelerimizin babalarının isimleri bile aynıarasan bulamazsın böyle rastlantı. benim erkek kardeşime dedemin ismini koymuşlar. onun kardeşinede dedesinin ismi koyulacakmış vazgeçmişler. daha fazla eşelemedik akraba falan çıkarız diye . yalnız nikahta "DURUNNNNN SİZ EVLENEMEZSİNİZ ÇÜNKÜ..." gibi bi atraksiyon beklemiyo değilim
Konuyu da acarim yarin falan :) bakalim bu yarisma da neler gorecegiz :)
amiiin tatlım agzindan bal damliyor resmen aminnnn. Allahim herkesin sevgisini askini yuvasini nazarlardan korusun inşallah.Aaay abla tüylerim diken diken oldu..
Allahım bozmasın inşallah.. Hergün daha daha mutlu olun, kördüğümünüz hep ilkgünkü gibi olsun. Her şeyden öte nazarlardan korusun Rabbim inşallah.. Çok güzel, çok hoş.. Valla düğüm düğüm oldum yazacak bir şey bulamadım.. Zaten böylesine bi güzelliğe ne desem az:) 41 kere hatta 41 çarpı sonsuz kere maşallah
Öncelikle senin için, sonrasındada bu güzel evliliğinizin hergün daha da tatlanması için dua edicem
aaaaa 1 nyaş varramızda :) yazın nişan yaıcaz bol bol sorular orarım artık sizlere
iyi geceler görüşmek üzereKızlar sohbet çok güzel ama iyi geceler ufaktan.. Ruhumun ve kalbimin dinlenmeye ihtiyacı var.. Dualarınızda bana da gönül ferahlığı dilerseniz çok memnun olurum.. Hayırlı geceler..
Sizlerin gibi evlilikleri görmek çok imrendirici, hala bir şeylerin de var olduğunun göstergesi.. İnşallah herkesi nasip olur en güzeli, en hayırlısı..Beni goreceksiniz canim eheheheheh
amiiin tatlım agzindan bal damliyor resmen aminnnn. Allahim herkesin sevgisini askini yuvasini nazarlardan korusun inşallah.
Kızlar sohbet çok güzel ama iyi geceler ufaktan.. Ruhumun ve kalbimin dinlenmeye ihtiyacı var.. Dualarınızda bana da gönül ferahlığı dilerseniz çok memnun olurum.. Hayırlı geceler..
@Bilgece inşallah hayırlı bebişlerinizde olur musmutlu olur yuvanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?