Bilgece ile Sohbete ;)))

Şahsen bende çok takmam yani.. Mesela kendimden büyük birçok kişiyle daha samimiyimdir, ama isimleriyle yada ona özel bi sıfatla falan seslenirim.. Kendimde sorun etmem..

Hadi ya bende diyordumarkadair gün. Gerçi benim ki tayinimizin çıkabilme ihtimali olduğunu öğrenince başladı
Hayırdır sizin neden öyle bir hissiniz var ?
Aslinda gune iyi baslamistim kk yi acana kadar senin gibi kotu uyanan arkadaslar var ya moralimi altust etti saka saka kiz benim biseyim yok sizlere uzuluyorum sikmayin caninizi

Aslinda gune iyi baslamistim kk yi acana kadar senin gibi kotu uyanan arkadaslar var ya moralimi altust etti saka saka kiz benim biseyim yok sizlere uzuluyorum sikmayin caninizi

Aman iyi bir şeyiniz olmasın da... Ya canımı sıkmak değil de eğer tayinimiz çıkarsa kış ortasında ev taşıma işleriyle uğraşma falan bir de istemediğim bir şehir olacak o yüzden pek istemiyorum açıkçası...

Arkadaslaaar. Bende kafaya bisey taktim bugün. 6 gündür kaza oruclarimi tutuyorum. Ve internette okudum ki günes dogana kadar niyet edilmeyince nafile orucu oluyomus. Bende nasil olsa allah niyetimi biliyo diye ilk gün niyet etmedim. Sonraki günlerde hic aklima gelmedi.

Ben simdi tekrar mi tutcam hepsini

Ya aslında mesela sahura kalkıyorsan sahura kalkmakta bi niyettir.. Hani derler ya ameller niyete göredir diye ama bende öğlene kadar niyet edilmeli diye biliyorum ister ramazanda ister kaza orucu olsun..

Gördüm canım.. Ama ben nedense internete o kadarda güvenemiyorum.. Siteden eminsen sen bilirsin ama bilmeden yapılan şeyde biliyosunki oluyo bu açıdan bakarsak
Normalde her yazilana bende inanmam ama bu siteyi yillardir takip ettigim icin icim isindi artik ama bak ben mesela sahurumu yaparken sonucta kazayi tutacagimi biliyodum. Illa dil ile mi niyet etmek gerekiyo onu anlamadim. Icim icimi yiyor ya. Kime sorsam bilemedim. 6 gün daha tutsam bisey kaybetmem ama gecerliyse de tutmak istemiyorum tekrar.

Ne yapsam

Soracak birileri yoksa yarın sorabilirim istersen? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…