- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.281
Bu gunun boyle bi ozelligi var pek cogumuz ayniyiz senleSelamlar... Nasılsınız ???
Ne kötü bir güne uyandım bugün...
Şahsen bende çok takmam yani.. Mesela kendimden büyük birçok kişiyle daha samimiyimdir, ama isimleriyle yada ona özel bi sıfatla falan seslenirim.. Kendimde sorun etmem..ben oldum olası öyleyim bizim çaycı bir çalışanımız var kadın 42 yaşında genç güzel ekmeğini kazanan bir kadın herkez ona abla der ama ben kadriye hanım diye hitap ederim ve birgün bana canım biliyomusun senin yanında senin arkadaşın gibi hissediyorum dedi.. ve bu çok hoşuma gitti elbet ondan sonra kadriye diye seslenmeye başladımm
Bu gunun boyle bi ozelligi var pek cogumuz ayniyiz senle
Aslinda gune iyi baslamistim kk yi acana kadar senin gibi kotu uyanan arkadaslar var ya moralimi altust etti saka saka kiz benim biseyim yok sizlere uzuluyorum sikmayin caniniziHadi ya bende diyordumarkadair gün. Gerçi benim ki tayinimizin çıkabilme ihtimali olduğunu öğrenince başladı
Hayırdır sizin neden öyle bir hissiniz var ?
Aslinda gune iyi baslamistim kk yi acana kadar senin gibi kotu uyanan arkadaslar var ya moralimi altust etti saka saka kiz benim biseyim yok sizlere uzuluyorum sikmayin caninizi
Asker misinizAman iyi bir şeyiniz olmasın da... Ya canımı sıkmak değil de eğer tayinimiz çıkarsa kış ortasında ev taşıma işleriyle uğraşma falan bir de istemediğim bir şehir olacak o yüzden pek istemiyorum açıkçası...
Asker misiniz
Benim kardesimde polis , yapacak bisey yok yardim edecek birilerini bulman lazim tasinmak zor zanaat dayim hakim oda tayin bekliyo ha cikti ha cikacak ne zor yaHayır eşim polis.
YOk artık, insanların gözü dönmüşYa ayakkabılarımı çalmışlar apartmandanhem de en çok sevdiğim ayakkabılarımdı
Ya aslında mesela sahura kalkıyorsan sahura kalkmakta bi niyettir.. Hani derler ya ameller niyete göredir diye ama bende öğlene kadar niyet edilmeli diye biliyorum ister ramazanda ister kaza orucu olsun..Arkadaslaaar. Bende kafaya bisey taktim bugün. 6 gündür kaza oruclarimi tutuyorum. Ve internette okudum ki günes dogana kadar niyet edilmeyince nafile orucu oluyomus. Bende nasil olsa allah niyetimi biliyo diye ilk gün niyet etmedim. Sonraki günlerde hic aklima gelmedi.
Ben simdi tekrar mi tutcam hepsini
http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/5125/ramazan-orucuna-ne-zaman-niyet-edilir.html bak canim burda yaziyo. Suan bile niyetliyim ama tam olarak ne orucu tutuyom onu da bilmiyomYa aslında mesela sahura kalkıyorsan sahura kalkmakta bi niyettir.. Hani derler ya ameller niyete göredir diye ama bende öğlene kadar niyet edilmeli diye biliyorum ister ramazanda ister kaza orucu olsun..
Gördüm canım.. Ama ben nedense internete o kadarda güvenemiyorum.. Siteden eminsen sen bilirsin ama bilmeden yapılan şeyde biliyosunki oluyo bu açıdan bakarsakhttp://www.sorularlaislamiyet.com/qna/5125/ramazan-orucuna-ne-zaman-niyet-edilir.html bak canim burda yaziyo. Suan bile niyetliyim ama tam olarak ne orucu tutuyom onu da bilmiyom
Normalde her yazilana bende inanmam ama bu siteyi yillardir takip ettigim icin icim isindi artikGördüm canım.. Ama ben nedense internete o kadarda güvenemiyorum.. Siteden eminsen sen bilirsin ama bilmeden yapılan şeyde biliyosunki oluyo bu açıdan bakarsak
Soracak birileri yoksa yarın sorabilirim istersen? :)Normalde her yazilana bende inanmam ama bu siteyi yillardir takip ettigim icin icim isindi artikama bak ben mesela sahurumu yaparken sonucta kazayi tutacagimi biliyodum. Illa dil ile mi niyet etmek gerekiyo onu anlamadim. Icim icimi yiyor ya. Kime sorsam bilemedim. 6 gün daha tutsam bisey kaybetmem ama gecerliyse de tutmak istemiyorum tekrar.
Ne yapsam
Sor canim. Ama unutmus falan deme. Sahurunu yapmis ama niyet etmemis de sadece :) bakalim ne dicekSoracak birileri yoksa yarın sorabilirim istersen? :)
Tamam canım, cevabı alınca yazarımSor canim. Ama unutmus falan deme. Sahurunu yapmis ama niyet etmemis de sadece :) bakalim ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?