Bilgece ile Sohbete ;)))

Sohbet muhabbet iste ne yapalim yaa

Tek bayan sen misin? Ayyy daha da zor oluyor desene.
Zorunlu gorevin degil mi? bitince istedigin yere tayinini aldirabiliyor musun peki?

Evet zorunlu görevim, 2. yılım bu sene, 3 senem dolunca yine zorunlu görev olan bir yere tayin isteyebileceğim, İstanbulun her yeri zorunlu hizmet şu anda mesela, muhtemelen oraya gideceğim, erkek arkadaşım da orda çünkü, evlenince İstanbulda yaşamayı düşünüyoruz.

Hakkinizda hayirlisi insallah.
ya kusura bakma gec cevap yaziyorum. Su siyasete takildim mi çıkamıyorum işte.

Burda öyle canım, hele bir yorum yap herkes üstüne çullanıyor, bir siyaset iki din..

Zaten dini bir konu ya. Ben hep dini konularda giriyorum tartismaya. Hayir bi de alintilarina cevap verdiklerim bana sence neden cevap vermiyorlar?
Bence cevap verecek sey bulamiyorlar hahaha gormemezlige vuruyorlar

Zaten dini bir konu ya. Ben hep dini konularda giriyorum tartismaya. Hayir bi de alintilarina cevap verdiklerim bana sence neden cevap vermiyorlar?
Bence cevap verecek sey bulamiyorlar hahaha gormemezlige vuruyorlar

Bide sürekli ispatla ispatla denmesine sinir oluyorum, Kuranda var mı böyle bişi diyorlar. Her şey net verilmiyor ki, net verilse tefsir diye bir şey olmazdı. Onu da bunlar kabul etmiyor.

Bide sürekli ispatla ispatla denmesine sinir oluyorum, Kuranda var mı böyle bişi diyorlar. Her şey net verilmiyor ki, net verilse tefsir diye bir şey olmazdı. Onu da bunlar kabul etmiyor.

Ya hani bir kissa varya.
Adamin birisi Ben gormedigim seye inanmam. Tanri varsa ipatla demis.
Cocuk da demis ki evet ben de gormedigim seye inanmam, aklin varsa ispatla demis ehehehe.
Bu iş yani.
Simdi benim icin Allahin varligini Kuranin hak din oldugunu ben ispatlarim yani. Hic gocunmam.
Ama karsimda anlamayan insan olduktan sonra ispatim da bosa gider.
bir kac kere ispatlamaya calistim hiiiicvc benim yorumumu gormediler bile hatta gormezden geldiler.
Ispatlasan bile gormezden gelirler diyorum ya..
O yuzden ugrasmaya degmez.

Aynen öyle, bazen boşvermek gerekiyor sanırım.

Madem ateistsin o zaman bana Dinler uzerinden gel. Islam uzerinden değil. Ama maalesef tek dertleri Islam..
kuzum biri de demis ki ateistler deistler müslümanlardan daha iyi biliyolarmis islami. Herseyi dostogru bilselerdi zaten müslüman olurlardi zamanla. Bazen cok gereksiz yorum yapanlar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…