- 16 Ocak 2015
- 509
- 295
- 63
- 30
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.021
Hosbulduk cnm Ya öyle mi hemseriyiz he iyi iyii yani sanalda bile olsa insan ne kadar mutlu olur anlarimHemşerim hoşgeldin :) Valla bu yaban ellerde memleketlimi görünce çok mutlu oluyorum sanalda bile olsa :)
Merhaba kızlar size katilabilirmiyim güzel sohbet ediyorsunuz
Evet Sakaryalıyım ben de :)Hosbulduk cnm Ya öyle mi hemseriyiz he iyi iyii yani sanalda bile olsa insan ne kadar mutlu olur anlarim
Teşekkürler, hosbulduk ismim nurtac 20 yaşındayim 1,5 senelik evliyim dahadan cocugum yok ama istiyoruz yani Allah nasip ederse inşallah olur hayirlisiylaBuyu katil tabi. Hos geldin. Kimsin nesin necisin?
Teşekkürler, hosbulduk ismim nurtac 20 yaşındayim 1,5 senelik evliyim dahadan cocugum yok ama istiyoruz yani Allah nasip ederse inşallah olur hayirlisiyla
Ne güzel cnm şimdi nerde oturuyorsunEvet Sakaryalıyım ben de :)
Bende çok memnun oldum insallah Allah hayırlısini versin hayırlı evlat versin isteyen herkeseMemnun oldum. Rabbim inşallah hayırlı saglikli bir evlay veirir sana da bana da.
ben de 24 yasindayim 1.5 sene olacak evliyim. Cocuksuzum. Boyle iste..
amin amin.Bende çok memnun oldum insallah Allah hayırlısini versin hayırlı evlat versin isteyen herkese
selam bebegim ne haber?Selam tatlışlar
As Merhabaamin amin.
selam bebegim ne haber?
Ben sizden büyükmüşüm ama evsiz ve çocuksuzumMemnun oldum. Rabbim inşallah hayırlı saglikli bir evlay veirir sana da bana da.
ben de 24 yasindayim 1.5 sene olacak evliyim. Cocuksuzum. Boyle iste..
Şimdi Yozgatın bir ilçesindeyim canım, öğretmenim burda..Ne güzel cnm şimdi nerde oturuyorsun
ooo hayat hoj geldin :)Selam tatlışlar
amin amin.
selam bebegim ne haber?
ooo hayat hoj geldin :)
Naparsın nerelerdesiniyiyim canımmm sen nasılsın:)
Oooş buldukkk beaaa
Naparsın nerelerdesin
Aa öğretmen Hee ne öğretmenisin cnmBen sizden büyükmüşüm ama evsiz ve çocuksuzum
Allahın izniyle evin de olur çocuğun da inşallah
Şimdi Yozgatın bir ilçesindeyim canım, öğretmenim burda..
bendende aynısı.. bende evdeydim:)Evdeydim bütün gün bebüs. Öyle takıldım.Sen naptınn nettin??
Ben sizden büyükmüşüm ama evsiz ve çocuksuzum
Şimdi Yozgatın bir ilçesindeyim canım, öğretmenim burda..
iyiyim canımmm sen nasılsın:)
Oooş buldukkk beaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?