Bilgece ile Sohbete ;)))

Bende deli olmuştum o konuda iyi yazmışsın bu arada Bilgece sürgüne gönderildi senle tanismadik sanırım arada gelir yazardım buraya Bilgece nin mekanına

Bende deli olmuştum o konuda iyi yazmışsın bu arada Bilgece sürgüne gönderildi senle tanismadik sanırım arada gelir yazardım buraya Bilgece nin mekanına
sürgün yedi ha vah bacımm susuyo susuyo damarına basıldımıda motor gibi sıralıyo ve haklı anam kızın bilgisi var yok illaki atar yapacaklar..

Bende bazen kendimi banlatmak istiyorum, sonra vazgeçiyorum

Havali oluyosun banlaninca bencede banlat
Saka bi yana dogru neyse soylerim, dogrum neyse bildigim kadariyla konusurum ucunda ne olursa olsun:))

Resulullah sav buyuruyorki

“Doğru söz söylemekten ayrılmayınız. Çünkü doğru konuşmak, kişiyi iyiliğe, iyilik ise sahibini cennete götürür. Yalandan kaçınınız. Çünkü yalan konuşmak kişiyi günahlara kaydırır. Bu ise, sahibini cehenneme götürür. Allah'dan ancak faydalı bilgi ve can sağlığı isteyiniz. Birbirinizi kıskanmayın, öfkelenmeyin, iyilikleri koparıp atmayın, sırt çevirmeyin ve emrettiği şekilde Allah'a kul, müslümanlarla ise kardeş olunuz.”[287]

İşte budur..

Dombikim olmaz dini konularla dalga geçilemez bilgece zaten bu işin ehli biliyor kızcağız basıyorlar damarına .
Haklısın oflu.. Ve mune yasakladi aartık siyaset meydanı dahil heryerde yasak dini konular. Bilgece daha az banlanir. Bilgece ye hak veriyorum fakat her doğru heryerde soylenmez bu konuda katılmıyorum Bilgece ye. Çünkü dalga geçiyorlar dini konuda buda benim canımı sıkıyor.

Nokta böyle koyulur...

evet doğru laf... heryerde her doğru söylenmez ha iyi olmuş yasaklamışlar bencede zaten olmalıydı

off off afiyet olsun tüh bak nasıl canım çekti..
sağolasın... tüh, çok çektiyse yap sende biliyosan..

Banli olmak hic güzel bisey degil tam banli oldugun zamanda öyle konular aciliyo ki, elin kolun bagli. Düsün en heycanli yerinde sen yoksun. Cok fena
ahahha
doğru didin oni.. Ben hiç banlanmayan üye olcam dermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…