- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.441
Bende deli olmuştum o konuda iyi yazmışsın bu arada(15 günlük bebeğimle boşanıyorum) başlıklı konuda yazdığınız yorum üslubunun site kurallarına uygun olmaması sebebiyle siteden bir süreliğine uzaklaştırma cezası aldınız. ahada bu sinir olmuştum
banlat banlat heyecanlı oluyoo..Bende bazen kendimi banlatmak istiyorum, sonra vazgeçiyorum
Nasıl sürgün?Bende deli olmuştum o konuda iyi yazmışsın bu aradaBilgece sürgüne gönderildi senle tanismadik sanırım arada gelir yazardım buraya Bilgece nin mekanına
sürgün yedi ha vah bacımm susuyo susuyo damarına basıldımıda motor gibi sıralıyo ve haklı anam kızın bilgisi var yok illaki atar yapacaklar..Bende deli olmuştum o konuda iyi yazmışsın bu aradaBilgece sürgüne gönderildi senle tanismadik sanırım arada gelir yazardım buraya Bilgece nin mekanına
Cok heveslendiysen rica et mune abladan. Kirmaz seniBende bazen kendimi banlatmak istiyorum, sonra vazgeçiyorum
Dombikim olmaz dini konularla dalga geçilemez bilgece zaten bu işin ehli biliyor kızcağız basıyorlar damarına .Bende deli olmuştum o konuda iyi yazmışsın bu aradaBilgece sürgüne gönderildi senle tanismadik sanırım arada gelir yazardım buraya Bilgece nin mekanına
Hahaha işte yapacağım şeyde o zatenCok heveslendiysen rica et mune abladan. Kirmaz seni
Bende bazen kendimi banlatmak istiyorum, sonra vazgeçiyorum
İşte budur..Havali oluyosun banlaninca bencede banlat
Saka bi yana dogru neyse soylerim, dogrum neyse bildigim kadariyla konusurum ucunda ne olursa olsun:))
Resulullah sav buyuruyorki
“Doğru söz söylemekten ayrılmayınız. Çünkü doğru konuşmak, kişiyi iyiliğe, iyilik ise sahibini cennete götürür. Yalandan kaçınınız. Çünkü yalan konuşmak kişiyi günahlara kaydırır. Bu ise, sahibini cehenneme götürür. Allah'dan ancak faydalı bilgi ve can sağlığı isteyiniz. Birbirinizi kıskanmayın, öfkelenmeyin, iyilikleri koparıp atmayın, sırt çevirmeyin ve emrettiği şekilde Allah'a kul, müslümanlarla ise kardeş olunuz.”[287]
Kız bizde lahana çorbası var gel de içek :)Dombikim olmaz dini konularla dalga geçilemez bilgece zaten bu işin ehli biliyor kızcağız basıyorlar damarına .
Haklısın oflu.. Ve mune yasakladi aartık siyaset meydanı dahil heryerde yasak dini konular. Bilgece daha az banlanir. Bilgece ye hak veriyorum fakat her doğru heryerde soylenmez bu konuda katılmıyorum Bilgece ye. Çünkü dalga geçiyorlar dini konuda buda benim canımı sıkıyor.Dombikim olmaz dini konularla dalga geçilemez bilgece zaten bu işin ehli biliyor kızcağız basıyorlar damarına .
Nokta böyle koyulur...Havali oluyosun banlaninca bencede banlat
Saka bi yana dogru neyse soylerim, dogrum neyse bildigim kadariyla konusurum ucunda ne olursa olsun:))
Resulullah sav buyuruyorki
“Doğru söz söylemekten ayrılmayınız. Çünkü doğru konuşmak, kişiyi iyiliğe, iyilik ise sahibini cennete götürür. Yalandan kaçınınız. Çünkü yalan konuşmak kişiyi günahlara kaydırır. Bu ise, sahibini cehenneme götürür. Allah'dan ancak faydalı bilgi ve can sağlığı isteyiniz. Birbirinizi kıskanmayın, öfkelenmeyin, iyilikleri koparıp atmayın, sırt çevirmeyin ve emrettiği şekilde Allah'a kul, müslümanlarla ise kardeş olunuz.”[287]
off off afiyet olsun tüh bak nasıl canım çekti..Kız bizde lahana çorbası var gel de içek :)
Banli olmak hic güzel bisey degilHahaha işte yapacağım şeyde o zaten
evet doğru laf... heryerde her doğru söylenmez ha iyi olmuş yasaklamışlar bencede zaten olmalıydıHaklısın oflu.. Ve mune yasakladi aartık siyaset meydanı dahil heryerde yasak dini konular. Bilgece daha az banlanir. Bilgece ye hak veriyorum fakat her doğru heryerde soylenmez bu konuda katılmıyorum Bilgece ye. Çünkü dalga geçiyorlar dini konuda buda benim canımı sıkıyor.
Banli olmak hic güzel bisey degiltam banli oldugun zamanda öyle konular aciliyo ki, elin kolun bagli. Düsün en heycanli yerinde sen yoksun. Cok fena
sağolasın... tüh, çok çektiyse yap sende biliyosan..off off afiyet olsun tüh bak nasıl canım çekti..
ahahhaBanli olmak hic güzel bisey degiltam banli oldugun zamanda öyle konular aciliyo ki, elin kolun bagli. Düsün en heycanli yerinde sen yoksun. Cok fena
Evet o..Lahana corbasi dediginiz su kara lahanadan olan mi kiz? Karadenizlimisiniz siz? Edit: oglumun haric:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?