- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.901
Iyiyiz seker. Bi ara öyle kötüydü iste.
Yok tanismadilar. Ilk adim kimden gelcek bilmiyorum ki. Bizimkiler bisey demiyo. Onun ailesi bisey demiyo. Bekliyoz yani birinden bi adim gelsin diye. Tuhaf bi durum
Haha dogru. düsünemedim onu. 5 ay oldu en iyi tanisma zamani ne zaman acabaKiz evi naz evi. Onlar adim atacak tabi. siz agirdan alin
Kiz evi naz evi. Onlar adim atacak tabi. siz agirdan alin
sen nasıl naz yaptın bilgece aplam ?
Sekerim ben hiiiic yerimden kipirdamadim. Annemler derdi ya madrm karsiya gidip gezeceksiniz cocugu niye yoruyorsun sen git diye. Ben hayatta olmaz o gelsin alsin alismasin derdim ahahahahh
Günaydın arkadaşlar
Kimsecikler yook neredesiniz yahu
Heyy bilgece ben varım, hayırdır naptın ne ettin de yoruldun bu kadar?Ayyy anam anammm belim bacaklarım her yerim ağrıyor. Belimin ağrısından ayaklarımın üstüne basamıyorum.
Heeyyyy kimse yok mu????
Heyy bilgece ben varım, hayırdır naptın ne ettin de yoruldun bu kadar?
Git git, ihmale gelmez benim de sırtım falan çok ağrıyor ama duruş bozukluğundan benimkiHoş geldin canımmm. Valla bu sabah temizliğe giriştim. ağır çok kaldırdım ondan böyle oldu. Bi de kursum vardı gittim. Yağmurdan dolayı trafik çoktu ve ayakta da çok bekleyince belim şiddetli ağrıyor. Acaba bende fıtık mı var?
Zaten yakında bi doktora gidip check-up yaptırsam iyi olur
Sen nasılsın bakalım??
Git git, ihmale gelmez benim de sırtım falan çok ağrıyor ama duruş bozukluğundan benimkikamburiçeyim resmen.
Ben de ağır işsizim, onlarca yere başvuru yaptım tık yok onun uzuntusu içerisindeyim bu ara moralim pek yerinde değil. Duşun yüksek lisansa bile kabul edildim ama hiç sevinemedim yani
İnşallah canımm yine de kotu düşünmüyorum Allahtan kendi ailemin yanındayım 22 yaşındayım daha yolum var. Torpil çok fena birçok yere tanıdığım olsa girerdim ama giremedim bakalım hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum o yüzden içim rahatlıyor biraz :). Sen ne kursuna gidiyorsunnayy canım üzülme ya. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Off maalesef ki böyle işler hep torpiil. Çok pis beddua edicem ama neyse. İnşallah hayırlı bir işin olur tez vakitte
İnşallah canımm yine de kotu düşünmüyorum Allahtan kendi ailemin yanındayım 22 yaşındayım daha yolum var. Torpil çok fena birçok yere tanıdığım olsa girerdim ama giremedim bakalım hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum o yüzden içim rahatlıyor biraz :). Sen ne kursuna gidiyorsunn
Evet canım o yüzden biraz daha rahatım, ev geçindirmiyorum bakmak zorunda olduğum çoluğum çocuğum yok diyorum.Benim biraz kültürel bir kurs.) kitap cevirisi yapıyoruz bir dilden. Böyle bir kurs canim.
En iyisi ailenin yaninda olmak zaten.
Muhakkak senin de kismetin bir yerdedir emin ol.
Evet canım o yüzden biraz daha rahatım, ev geçindirmiyorum bakmak zorunda olduğum çoluğum çocuğum yok diyorum.
Vayy değişik bir kursmuş daha önce hiç duymamıştım, senin yüksek lisans sınavları falan vardı naptın ne ettin ne zamandır yazmıyorum ben de gruba sen yoksun diye kimse de yazmıyordu
İnşallah canım, ben de mulakatı geçtim dilden kaldım ama bir sene zamanım var geçmek için. Sırf bitirme peojemin olduğu dalda yapacağım diye kabul edildim sanırsam çunku benim gibi isteyen pek yoktu adaylardan. Ben de bunu bitirirsem hayırlısıyla bir te tezsiz yapmak istiyorum okumaya doyamamak bizimkiHic sorma. Sinav okeydi de mülakat igrencti. Yok nesin yok kimsin niye geldin. Kesin mulakati gecemedim. Diyorum ya hep torpil. Uyuz oluyorum o yüzden Resmen.
sanırım seneye cocuk olmazsa özelden devam etmeyi düşünüyorum. Allah da nasip ederse. Okumayi cok seviyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?