Bilgece ile Sohbete ;)))

Eheheh aynen. Ya canim insallah en guzelleri senin onun. Hayirlisini iste. Muhakkak olur insallah.
Baska neler yapiyorsun? Ben de esimi bekliyorim. Bi türlü gelemedi..

Eheheh aynen. Ya canim insallah en guzelleri senin onun. Hayirlisini iste. Muhakkak olur insallah.
Baska neler yapiyorsun? Ben de esimi bekliyorim. Bi türlü gelemedi..
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun, ekstra birşey yok ev hanımlığını öğreniyorum bir yandan
Eşin geç yatıp sabah erken nasıl kalkıyor yavv buyuk maharet ben hayatta dayanamam öyle

kalkamiyor ehehehe aslinda cok erken gitmiyor. Bazen 10 bazen 12de gidiyor. Ama en gec 12.
Ohh ev hanimligi ogren ogren cok isine yarayacak evlenince. Ben bazen cok sıkıntı cekebiliyorum

kalkamiyor ehehehe aslinda cok erken gitmiyor. Bazen 10 bazen 12de gidiyor. Ama en gec 12.
Ohh ev hanimligi ogren ogren cok isine yarayacak evlenince. Ben bazen cok sıkıntı cekebiliyorum
Yine de yorucu yavv işi Allah kolaylık versin. Ev hanımlığı daha zor valla yemek iş güç bir suru şey çıkıyor bir de 7/24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…