- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.921
İnşallah canım, ben de mulakatı geçtim dilden kaldım ama bir sene zamanım var geçmek için. Sırf bitirme peojemin olduğu dalda yapacağım diye kabul edildim sanırsam çunku benim gibi isteyen pek yoktu adaylardan. Ben de bunu bitirirsem hayırlısıyla bir te tezsiz yapmak istiyorum okumaya doyamamak bizimki
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun, ekstra birşey yok ev hanımlığını öğreniyorum bir yandanEheheh aynen. Ya canim insallah en guzelleri senin onun. Hayirlisini iste. Muhakkak olur insallah.
Baska neler yapiyorsun? Ben de esimi bekliyorim. Bi türlü gelemedi..
kalkamiyorİnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun, ekstra birşey yok ev hanımlığını öğreniyorum bir yandan
Eşin geç yatıp sabah erken nasıl kalkıyor yavv buyuk maharet ben hayatta dayanamam öyle
Yine de yorucu yavv işi Allah kolaylık versin. Ev hanımlığı daha zor valla yemek iş güç bir suru şey çıkıyor bir de 7/24kalkamiyorehehehe aslinda cok erken gitmiyor. Bazen 10 bazen 12de gidiyor. Ama en gec 12.
Ohh ev hanimligi ogren ogren cok isine yarayacak evlenince. Ben bazen cok sıkıntı cekebiliyorum
Yine de yorucu yavv işi Allah kolaylık versin. Ev hanımlığı daha zor valla yemek iş güç bir suru şey çıkıyor bir de 7/24
Öyle gerçektende.. Huzurdan öte yol yok :) Allah bol huzurlu, bol sağlıklı, mutlu mutlu hayatlar nasip etsin hepimize inşallahSagol tatlim. En guzelleri sizin de olur insallah. Onemli olan huzur. huzurum olsun da varsin hicbir seyim olmasin. Huzur cok onemli.
Gunaydınlarrrrr :)Günaydın memleketimden selamlar saygılar sevgililer kizlarrrr
Günaydın memleketimden selamlar saygılar sevgililer kizlarrrr
Gunaydınlarrrrr :)
iyilikkkk sendennnnSelamlarrRrrr hhatuunlarrr
iyilikkkk sendennnn
Yoktum buralarda ondandır :) özledimmm naparsın, ne edersin, nasılsınuww leoocummcimcümm görüsemiyoruz ne zamandır
iyiyim canımm tatil işte yat uyu kalk uyuYoktum buralarda ondandır :) özledimmm naparsın, ne edersin, nasılsın
Ehehehe.. notunu sevsinleriyiyim canımm tatil işte yat uyu kalk uyumiskinlik üstümde bu aralar sen napıpp durun
Not:
Ehehehe.. notunu sevsinler
bende öyle yaa.. tv bakıyom şimdi :)
Not:
Selaaam
kendime gelmek icin biraz hareketleneyim dedim de hehe
Kızz ne bu enerji coşkusellammsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?