- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #4.941
ojgeldiiiiinSelaaam
Buralardayım canım da okuyucu olarak devam ettiydim bir sure çok zaman ayıramıyordun şimdi döndüm :)))günaydın ))
kız naber, hiç yoksun
Ojbuldum bebekimojgeldiiiiin
Ne kadaan negatif, asosyal, bunalimci insanlariz1
öff pöff çok canım sıkılıyoorr
Ne kadaan negatif, asosyal, bunalimci insanlarizbütün gün evde oturup oflayip duruyoz
Selam canımm ne var ne yokSelaaam
Günaydın memleketimden selamlar saygılar sevgililer kizlarrrr
Merhabalarr
iyiyiz biz valla. Sen nasilsin?Selamlar herkese. Bende giremedim bir süredir. Keyifleriniz iyidir umarım.
Buranin havasi da kötü pöff yaniayy hava soğuuk yağmurluu hiç çıkasım yook dışarıtipini yesinler senin ayağa bakk heelee
Nolsun evin icinde gezinip durun senden naber, ne var ne yokSelam canımm ne var ne yok
Buranin havasi da kötü pöff yaniyaz olsada tatile gelsek orayaayagima laf söylettirmem akilli ol
Nolsun evin icinde gezinip durun senden naber, ne var ne yok
Degisik bi tipim bende ehehehahaha şekillere bakisteennnbüüle gel
iyilik canımcım.. senden naberOjbuldum bebekimnaber gi
Degisik bi tipim bende eheheistan mi bul? Ben oraya nasil gelem.. Beni karsiliycan mi. Evinde beslicen mi tatil boyunca
Günaydın matmazel
Merhaba hos geldiniz. siz bunların kusuruba bakmayin. Size his geldin dememisler. Kulaklarını cekecegim onların.
iyiyiz biz valla. Sen nasilsin?
Bendede iyilikiyilik canımcım.. senden naber
Ohh mis. Arada degisiklik olsun diye yumurta da kirar miyiz?Karşılarım tabievde de sabah akşam makarna yaparım sana
Bendede iyiliksenin umre ne zamandi ?
Ohh mis. Arada degisiklik olsun diye yumurta da kirar miyiz?
Yok ben domat yemem hic. Vazgectim kokorec yiyek sabah aksamkırarız tabi menemen yaparııııkk
Yok ben domat yemem hic. Vazgectim kokorec yiyek sabah aksamcanim cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?