- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.061
Amin canim insallah sen neler yapiyorsunn
Naber meyra abla. Kac zamandir halini hatrini sorayim diyodum. Profiline yazcaktim kapaliydi. Nasil gidiyoAllah kolaylık versin hepsi olur gider inş.
AkrepBen evhanımıyım, çalışmıyorum.
Burcun ne
Yorumumuzu begenip kacti. Arkasi haftayaAkrepsenin nedirrr
Bir de uyumayacagim ben diyorduYorumumuzu begenip kacti. Arkasi haftaya
selam canimmerhaba Bayanlar bende yeni uyecik
merhaba Bayanlar bende yeni uyecik
Arkadaslar o kadar cok evli erkek muhabbeti döndü burda bende bir kac gun önce yaşadığım birseyi anlaticam.ben bir siteye uyeyim.böyle arkadaslik sitesi gibi.arada takiliyorum sadece ciddiye almiyorum tabi.kendi bolgemde kisileri arastirirken biri bana msj yazmis.konusmaya basladik.adam bosanmis bir cocugu oldugunu soyledi.neyse devam ettik konusmaya.adam hayatindan bahsetti vs.mrslegini calistigi meslegi vs.ben kim oldugunu anladim.fake face acmis ekledim.bana fotosunu gosterdi tahmin ettigim kisi..şok oldum.bu adam cevremde saygin biri. Vede evli.guzel bir esi var.yasida epey buyuk adamin 45 falan vardır.yasinida genc soyluyor bide yalanci.dedigim gibi cok taninan ve iyi biri..buna nasil cesaret eder hala inanamiyirum.disardan bakilinca mutlu bir evliligi var.facebookta falan mutlu aile tablosu...hayat ne ilginc...
cok gucume gitti.ve bu adam tanidik biri sonradan anladim kim oldugunu...ve evli bir adam..esine soylemeyi dusundum faceden bana inanmazlar diye sustum..bana bosanmis oldugunu soyledi..Resmini görünce tanıdım kim olduğunu sen evlisin yalanci dedim agzima geleni saydim...
Aha bu zerrinin konusu.
Aha bu da cigdemlik'in konusunun bir kesiti.
Bu da cigdemlik'inBende gunluk acmaya karar verdim.amacim yediklrrimi kontrol altina almak.Hedefim 4 kilo.onemli degil bile gözükse aslinda benim icin bir yük. .54 kilo hedef.bugunku kilo ac karnina 58 .boy 170 .
Hadi bakalım inss basaririm..
Kliom 60
Hedefim 54
170 canim
Ben geldim dedikoduyaaa...
Hah hos geldin. Yani bu kadar benzerlik olabilir mi sence?
e canım banlanmıştı sonuçta yeni üyelik açabilir
normal
Ne oldugunu en dogru sen biliyorsun degil mi? Hahaha yazik ya. Valla yazik. Ne diyecegimi sasiriyorum. Ama tepkileri hic degismiyor. Hep ayni tepkiMümkün değil...
Gittikçe kendi gerçeğine yaklaşıyor ama. Zerrinken zengindi güzeldi, asu olunca bankacı oldu, çiğdeme dönüşünce az para kazanan evde kalmış kız kurursu
Birinle tanıştım dedi mi hah diyorum yeni üyelikle geldi bizimki.Valla bani da acilmis eheheh
Ne oldugunu en dogru sen biliyorsun degil mi? Hahaha yazik ya. Valla yazik. Ne diyecegimi sasiriyorum. Ama tepkileri hic degismiyor. Hep ayni tepki))(
Hah hos geldin. Yani bu kadar benzerlik olabilir mi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?