- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.081
Birinle tanıştım dedi mi hah diyorum yeni üyelikle geldi bizimki.
bu ne kıız ben anlamıyoorr
ayyy bari daha yaratici konularla gelse hep erkek hep sosyal paylasim siteleri falan filan yazik valla
Canim ya bizim bi zerrin vardi. Atarli giderli. Bu banlandi. Sonra 2 uyelik aldi. Onu tartisiyoruz. Kesin odur diye. Konulari bile benzer ya. Bu kadar olur.
Bir de geldiği gibi binnaz abla topiğine yorum yapıyor. Fallardan medet umuyor artık yazık.ayyy bari daha yaratici konularla gelse hep erkek hep sosyal paylasim siteleri falan filan yazik valla
Canim ya bizim bi zerrin vardi. Atarli giderli. Bu banlandi. Sonra 2 uyelik aldi. Onu tartisiyoruz. Kesin odur diye. Konulari bile benzer ya. Bu kadar olur.
ayyy bari daha yaratici konularla gelse hep erkek hep sosyal paylasim siteleri falan filan yazik valla
Bir de geldiği gibi binnaz abla topiğine yorum yapıyor. Fallardan medet umuyor artık yazık.
onun kankisi vardı, onla takılmıyor ama ilginç
Hakikaten yazik ama. Ne diyeyim Allah yardimcisi olsun
He lorin62 yaa
Tek o konu değildi ki problem. Yönetimin canına tak ettiği konuydu o sadece. Zerrin doğulu değil bu arada, lorine yandaşlık yaptı o konuda.ama o zerrinken banlandığında , karmakarışık çok giydirmişti memleketine
seviyesini korusa haklıydı
ama o zerrinken banlandığında , karmakarışık çok giydirmişti memleketine
seviyesini korusa haklıydı
Tek o konu değildi ki problem. Yönetimin canına tak ettiği konuydu o sadece. Zerrin doğulu değil bu arada, lorine yandaşlık yaptı o konuda.
Tek o konu değildi ki problem. Yönetimin canına tak ettiği konuydu o sadece. Zerrin doğulu değil bu arada, lorine yandaşlık yaptı o konuda.
Amaaan kızlar boşverin şu zırtapozu. Ben başka bir konuda danışayım size.
İncinin internet sitesinden bot aldım bi 10 gün önce. Fermuarı bozuk geldi, değişim için gönderdim. Şimdi stok yok diyorlar ama sitede stok görünüyor. Bu arada bu 10 gün içinde fiyat yarıya düşmüş neredeyse. Şimdi stok var değiştirin para iadesi istemiyorum dedim kontrol edip dönelim size dediler. Sonra fiyatın düştüğünü gördüm. Şimdi ne yapayım ben? İade isteyip yarı fiyattan almak mantıklı mı? Yoksa değişim mi talep edeyim?
Sempatikliği batsın onun. Hakaret ediyor ama...bi de bensibelime göre daha sempatik geliyo bana seviyorum ben trolleri ya : D
zipzip hariç
Nereye gıızzzBu konuyu hatirlayamadim.
Neyse dostlar ben simdi çıkıyorum.
Gorusuruzz
Sempatikliği batsın onun. Hakaret ediyor ama...
Aha bu zerrinin konusu
Bu da cigdemlik'in
İade isteyin.Amaaan kızlar boşverin şu zırtapozu. Ben başka bir konuda danışayım size.
İncinin internet sitesinden bot aldım bi 10 gün önce. Fermuarı bozuk geldi, değişim için gönderdim. Şimdi stok yok diyorlar ama sitede stok görünüyor. Bu arada bu 10 gün içinde fiyat yarıya düşmüş neredeyse. Şimdi stok var değiştirin para iadesi istemiyorum dedim kontrol edip dönelim size dediler. Sonra fiyatın düştüğünü gördüm. Şimdi ne yapayım ben? İade isteyip yarı fiyattan almak mantıklı mı? Yoksa değişim mi talep edeyim?
Öyle yapacağım sanırım. Bir geri dönüş yapsınlar da.İade isteyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?