- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.041
Ask olsun sadece prolar mi yapabiliyor bunlari
Sen beni unutmussun ama ben unutmam[/QUOTE
Sen beni unutmussun ama ben unutmam
Evet onda bende şey oldum.. yani barim yarı yarıya falan olaydı..Ya ben pro oldun zaten baska seyde gözüm yok. Ama 22 oya 3 oy biraz tuhaf etti beni o kadar
Kendisi mi yapiyor? Aa ne güzel.
Sen su an calisiyor musun?
Tek eksikligini hissettigim smiley ne biliyor musun? Kusan insan eheheheh
Öyledir, kimisi çok özeniyo.. ne güzel iyisine denk gelmişsin :) Ya ben gitmeye üşendiğimden üzerine düşmedim yani bitek ağrıyınca hatırlıyosun o kadar, birde burda devlette yoktu dişci.. :)Insaat cizim peogramlari canim bir de planlama programi bakalim insallah bulurum oyalanacak brseyler
Ben dis icin hep devlet hastanesine gittim biliyor musun cok da memnunum doktorlardan masallah biri 4 tane dolguyu ayni anda yapti 6 7 yildir hicbir problem cikmadi ustelik her doktor soyluyor kim yapti dolgularini cok iyi yapmis falan diyd
Hee simdi anladim. Bulursun bulursunInsaat cizim peogramlari canim bir de planlama programi bakalim insallah bulurum oyalanacak brseyler
Haha sadece bana özelAsk olsun sadece prolar mi yapabiliyor bunlari
istedigin bu olsun yavrum
Kiyida kösede bulundur. Her an lazim olabülüIyygghhhh bu da cok igrencmis ya. Ama dur eger mide bulandiran bi konu varsa yapayim bunu eheheheheh.
Ben variiiimm napiyorsun bilgece hanimKimse yok muuuu????
Ben variiiimm napiyorsun bilgece hanim
Tamam canim hayirli geceler diliyiruumUyuyorum valla canim. Birden uyku bastirdi. Hadi hayirli gecelerrr
Tamam canim hayirli geceler diliyiruum
Evettt buradayım sanırım uyumicam bu gece sen napıyorsunn :)Hala varmısın: )
Evettt buradayım sanırım uyumicam bu gece sen napıyorsunn :)
Sabah yüksek lisans için kayıda gidicem erken kalkmam lazım ama uykum yok, normalde de 6 gibi uyuyorum zaten işsizliktenNeden uyumuyorsun?: )
Benim uykum kaçtı ondan uyanığım.
Galiba baya Bi vakit daha uyanık kalırım bende.
Sabah yüksek lisans için kayıda gidicem erken kalkmam lazım ama uykum yok, normalde de 6 gibi uyuyorum zaten işsizlikteno yüzden bu sefer uyumamayı düşünüyorum. Neden uykun kaçtı ki belli bir sebebi var mı
Ben de cok gec kalktimYüksek lisansa yenimi başlıyosun? Özel olmazsa hangi muh?
Geç kalktım bugün ondan uykum firar etti: )
Ben de cok gec kalktiminsaat canim, evet okulum yeni bitti zaten hemen yuksek ama dil problemim var maalesef
Amin canim insallah sen neler yapiyorsunnAllah kolaylık versin hepsi olur gider inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?