Bilgece ile Sohbete ;)))

ne yapayim valla, evdeyim. Vakit gecirmeye calisiyorum. Sen neler yapiyorsun? Nasilsin?

Ayy canim benim. Tahmin ettim zaten senin verdigini. Ama bana hainlik ettiler. Ilk ben yapmistim
yani ilk olarak bence en azından durum eşit olaydı yav..
hem sonradan, hem çok oy

Güzel fikir. Hayirlisi artik. Ne kursuymus bu bakim.

Gecmis olsun. Agri kesici al

sağol kuzucum tamam
Hi

Ayyy en sevdigim seydir dekor-tasarim falan. Kolay gelsin. Zevkli iş yapiyorsun. Mesela ne tarz bir dekor yapiyorsun?

Kendi evime yapiyorum canim siyahlardan ve derilerden bogulmustum kisacasi kucuk bi yaz hazirligi bide mutfaktan sıkıldım mutfağı tasarladım onu degistiriyorum, benimki yuvarlak yatak tasarlamıştı onu yapıyo oda biz baya baya girişmişiz biseylere yazınca fark ettim
Tarz olarak ortada bisey gorunmuyor fakat minimalist temamız

Ė
o var bak :) teşekkür ederim

Sağol canım.. 20lik ya zonkluyo kulağıma vuruyo ağrısı
Ay benim de gecenlerde agriyordu cene cerrahisine git dedi doktor ama gidemedim daha sen gittin mi doktora?

Güzel fikir. Hayirlisi artik. Ne kursuymus bu bakim.

Gecmis olsun. Agri kesici al

Hi
Autocad sap2000 ve primavera kursuna gitmek istiyorum canim ariyorum su ara

Hayir tanismadik :) Tanisalim. 23 yasinda güzeller güzeli bekar bi kizim
yurt disinda yasiyorum. Sen ?

Ha bu arada iyiyim seni sormali

Memnun oldum cnm bende 23 yasindayim arkeologum ama arkeoloji dahil bi cok is yapiyorum sevgilimle yasiyorum :)

Memnun oldum cnm bende 23 yasindayim arkeologum ama arkeoloji dahil bi cok is yapiyorum sevgilimle yasiyorum :)
Masallah ne güzel bi meslek. Ehmm sen seydin galiba, bi ara sevgilinle fotonu koymustun sanki. O da arkeologdu öyle kalmis aklimda. Yada o sen degilmiydin

Yuvarlak yataklara bayiliyorum. Mesela şunun modeli tam benlik.

Aynen yaaa tam da su smiley ruh halimi özetliyor
Ya sen boşver kurabiyeyi, sen bizim gönüllerimizin birincisisin.. senin güzel canın sağolsun..
Partş kur oy verelim başgan

Ė

Ay benim de gecenlerde agriyordu cene cerrahisine git dedi doktor ama gidemedim daha sen gittin mi doktora?

Autocad sap2000 ve primavera kursuna gitmek istiyorum canim ariyorum su ara
geçen sene gittim de paracı bi doktor olduğu için ameliyat ederiz dedi hatta alakası olmayan dişe de dedi.. bende iyi bir doktora gidecektim güya ama erteleye erteleye kaldı

Ya ben pro oldun zaten baska seyde gözüm yok. Ama 22 oya 3 oy biraz tuhaf etti beni o kadar

Yuvarlak yapiyo zaten isikli fln bi cok ozelligi var supriz banada yuvarlak oldugunu ve daha once yapilmadigini soyledi okadar

Kendisi mi yapiyor? Aa ne güzel.
Sen su an calisiyor musun?

Tek eksikligini hissettigim smiley ne biliyor musun? Kusan insan eheheheh

Ya ben pro oldun zaten baska seyde gözüm yok. Ama 22 oya 3 oy biraz tuhaf etti beni o kadar

Kendisi mi yapiyor? Aa ne güzel.
Sen su an calisiyor musun?

Tek eksikligini hissettigim smiley ne biliyor musun? Kusan insan eheheheh

Ben hep calisiyorum tatlim yurt disina gidiyorum ekibimle programi ben yaptigim icin tatil verdim kendime

Bi cacik anlamadim ya neyse bulursun insallah o dediginden
Insaat cizim peogramlari canim bir de planlama programi bakalim insallah bulurum oyalanacak brseyler

Ben dis icin hep devlet hastanesine gittim biliyor musun cok da memnunum doktorlardan masallah biri 4 tane dolguyu ayni anda yapti 6 7 yildir hicbir problem cikmadi ustelik her doktor soyluyor kim yapti dolgularini cok iyi yapmis falan diyd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…