- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 38
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.121
Kazene bildirdiniz mi?O üyeyi ilk gördügümden beri kilim. Arastiralim dedik zerrin le beraber 2 fake hesap daha ciktiAramizda dolasiyo hain ama ispat edip gönderemiyoz
Neyyyyy hangi eski konumaa
Mune ablaya yazmistim ama geri dönmedi. Kazene de mi bildirsekKazene bildirdiniz mi?
Hayirdir genc. Neyin var?konuşabileceğim birileri varmı buradaaaa
biraz konuşmaya akıl danışmaya sohbet etmeye ihtiyacım varHayirdir genc. Neyin var?
Bildirin IP den falan buluyor o. Bir keresinde sadece IP bakmıyoruz demişti başka yöntemleri var galibaMune ablaya yazmistim ama geri dönmedi. Kazene de mi bildirsek
Buyrun, hoşgeldiniz.. ama bize vurmayın olur mukonuşabileceğim birileri varmı buradaaaa
ah canım valla moralim bozuk vuracağım kişi belli zaten ama kayıplardaBuyrun, hoşgeldiniz.. ama bize vurmayın olur mu
haydi anlat (anlatmak istersen) hafiflersin belkim..ah canım valla moralim bozuk vuracağım kişi belli zaten ama kayıplarda
Kalp ağrısı mı?ah canım valla moralim bozuk vuracağım kişi belli zaten ama kayıplarda
Ozaman ben onada bildireyim. Kim bilir daha kac tane hesap acmistir.Bildirin IP den falan buluyor o. Bir keresinde sadece IP bakmıyoruz demişti başka yöntemleri var galiba
Konusabilirsin tabi. Elimizden geldigi kadar yardimci oluruz.biraz konuşmaya akıl danışmaya sohbet etmeye ihtiyacım var
Benim püskevitim var, yin mi?napıpp durunuzzz?? kimin neyi var yahu anlatsın
Oturup durun. Sen napip durun. Allaha sükür benim biseyim yok. Arkadas anlatcaktinapıpp durunuzzz?? kimin neyi var yahu anlatsın
haydi anlat (anlatmak istersen) hafiflersin belkim..
Kalp ağrısı mı?
Benim püskevitim var, yin mi?
Oturup durun. Sen napip durun. Allaha sükür benim biseyim yok. Arkadas anlatcakti
kakaoluuuleoolelelolleelloneli püskeviit
Ben de boş boş oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?