- 6 Temmuz 2010
- 9.151
- 13.870
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.221
Sorma meyra eşimin en şikayet ettiği özelliğimkız siz 2yengeç birleşirseniz her bişeye ağlar durursunuz birlikte artık: )))))))
Geçmiş olsun canım.ben böbrek donörüyüm akasyacım gebe kalmam tehlikeli olabilirmiş genelde çocuğu olan kadınları tercih eder doktorlar
ama mecburdum
bizim orada bir kadın vardı bebeği olmuyordu evlatlık aldı bir kaç aysonra hamile kaldı doğum yaptı falan babam konuş bakamayacak durumdaysa çocuğu biz alalım dedi ama vermedi kadınGeçmiş olsun canım.
Allahtan ümit kesilmez sen umudunu kaybetme.
Ayrıca bence bir bebeğin annesi olmak için illa onu doğurmak gerekmiyor.
Dün tv de izledim Türk aile Etiyopyalı bir bebeği evlat edinmişler o kadar tatlıydı ki. Onların nasibi de oradaymış demek.
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın Bilgece?
Tanışalım üzülerek söylüyorum 29 yaşındayım. Evliyim. Çocuğum yok olması için 9 aydır uğraşıyorum
Memurum. Manisalıyım samsunda görev yapıyorum.
bende koçum: )
yengeçler çok hislidir, hassastır, duygusaldır, biraz inattır, alıngandır, merhametlidir, evleri onlar için çok önem arz eder, çocuklarına çok düşkündürler....
sağol canım benim, o senin tatlılığın...: )
tamam şıkta girerim: )
kız siz 2yengeç birleşirseniz her bişeye ağlar durursunuz birlikte artık: )))))))
arayabilir bence canım.
bizim orada bir kadın vardı bebeği olmuyordu evlatlık aldı bir kaç aysonra hamile kaldı doğum yaptı falan babam konuş bakamayacak durumdaysa çocuğu biz alalım dedi ama vermedi kadın
evlilik bana çok uzak evlensem bile durum ortada evlatlık almayı çok istiyorum
Evlilik niye uzak olsun sana hayırlı birisi çıkacak karşına bi bakmışsın evlenmişsin.bizim orada bir kadın vardı bebeği olmuyordu evlatlık aldı bir kaç aysonra hamile kaldı doğum yaptı falan babam konuş bakamayacak durumdaysa çocuğu biz alalım dedi ama vermedi kadın
evlilik bana çok uzak evlensem bile durum ortada evlatlık almayı çok istiyorum
AminnnCok şükür bende iyiyim. Neden yaşını uxulerek soyluyorsun? Bir gun ben de o yasa gelecegim kismet olursa
Allah hayirlisiyla nasip eder insallah. Benim 1 seneyi gecti ne gelen var ne giden. Allahim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
Hani bekar biri varmış evlenmek isteyen, 2013 te acmissiniz. Ben mi karıştırdım acaba?
doktor aynen şöyle dedi :çocuğun varmı seninya öyle dusunmesene. Benim yengemin dogustan bir bobregi yok ama masallah 5 tane cocugu oldu turp gibi.
Neden böyle dusunuyorsun ki?
zor akasyacım ya umudumu yitirdim artıkEvlilik niye uzak olsun sana hayırlı birisi çıkacak karşına bi bakmışsın evlenmişsin.
doktor aynen şöyle dedi :çocuğun varmı senin
ben: hayır yok
dr: keşke olsaydı (yüzünü ekşitti )
ben : neden
dr:senin için sıkıntı doğu sırasında tansiyonun yükselebilir
bebek kalan böbreğine zarar verebilir karnın hassas olduğu için zorlanırsın
tabi bunlar hamile kalabilirsen geçerli dedi
Dibine kadar akrebim ve evet ya hep ya hiçevet uyumayacaktım, uykum yoktuda: ))))
inanın sizi beğendim, cevap yazarken uyumuş kalmışım o an: ))))
kusura bakmayın olurmu ballar: )
sağol canım benim.....
eksik olmayasın....
iyiyim şükür, aynı be yaa herşey bende çok şükür: )
yok profilim hiç kapalı olmadı benim: )
sen nasılsın? nasıl gidiyor hayat tatlı kız?
kuşlarında nasıl bu arada?
benimkiler iyiler ablası çok şükür, yuvarlanıp gidiyorlar: )
bende koçum canım: )
akrep uçların burcu: )
hap hep ya hiçtir akrepler.....
ya sever yada siler: )
inşallah canımYa doktorlar her Ihtimali soyler. Uzulme. Nasibin varsa muhakakk olur.
Abla sen yükselen hesaplamayı da biliyosundur, nasıl oluyo? yani internettekiler doğru mudur :)niye ayrıldınız?
oha ya insanın canına yazık.. hem kan ver hem sonrasında kötüleş hemde sonuca ulasamaKızlar bugün başıma geleni anlatayım, kan grubu kartı almak için devlet hastanesine gittim. Danışmadaki herif doktora git imzalı kağıt al dedi doktora gittim. Doktor da randevu al dedi aldım ve iki üç saat randevu bekledim. Neyse tekrar danışmaya gittim kan tüplerini almak için bana demesin mi kan süresi doldu. Sen beni üç saat önce doktora gönderdin dedim orda bekliyorum sabahtan beri ne demek doldu dedim. Ve bugün de almam gerekiyordu kartı. Parmaktan kan alıp da bakmıyor adiler illa koldan tüple alıyorlarmış. Her şeyi ticarete dökmüşler hem de devlet makamı, pişkin pişkin birde mesai doldu dedi kadın saat 3te mesai mi dolar arkadaşlar yaaaaa
Anemmm benim konumla ne kadar ilgiliymişsinizz ben duygulandım şu an niyeyseeHah ben de o konuyu merak ediyorum soracaktim. Cevap yazmamissin. Sonuc ne oldu? Hani birden soguk davranmis sana. Megersem ailesi seni istemiyormus.
Son durumlar nedir?
Kızlar bugün başıma geleni anlatayım, kan grubu kartı almak için devlet hastanesine gittim. Danışmadaki herif doktora git imzalı kağıt al dedi doktora gittim. Doktor da randevu al dedi aldım ve iki üç saat randevu bekledim. Neyse tekrar danışmaya gittim kan tüplerini almak için bana demesin mi kan süresi doldu. Sen beni üç saat önce doktora gönderdin dedim orda bekliyorum sabahtan beri ne demek doldu dedim. Ve bugün de almam gerekiyordu kartı. Parmaktan kan alıp da bakmıyor adiler illa koldan tüple alıyorlarmış. Her şeyi ticarete dökmüşler hem de devlet makamı, pişkin pişkin birde mesai doldu dedi kadın saat 3te mesai mi dolar arkadaşlar yaaaaa
Anemmm benim konumla ne kadar ilgiliymişsinizz ben duygulandım şu an niyeysee
EsKİ KONUMA YAZDIM ŞİMDİ canım.Canim ne demek parmaktan almiyorlar? Git bi tip merkezine iki dakikada hallederler ya. Ne sacma ismis bu böyle.
Valla merak ettik son durumlari. Araniz nasil? Duzeldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?