Bilgece ile Sohbete ;)))

ben böbrek donörüyüm akasyacım gebe kalmam tehlikeli olabilirmiş genelde çocuğu olan kadınları tercih eder doktorlar
ama mecburdum
Geçmiş olsun canım.
Allahtan ümit kesilmez sen umudunu kaybetme.
Ayrıca bence bir bebeğin annesi olmak için illa onu doğurmak gerekmiyor.
Dün tv de izledim Türk aile Etiyopyalı bir bebeği evlat edinmişler o kadar tatlıydı ki. Onların nasibi de oradaymış demek.

bizim orada bir kadın vardı bebeği olmuyordu evlatlık aldı bir kaç aysonra hamile kaldı doğum yaptı falan babam konuş bakamayacak durumdaysa çocuğu biz alalım dedi ama vermedi kadın
evlilik bana çok uzak evlensem bile durum ortada evlatlık almayı çok istiyorum

Cok şükür bende iyiyim. Neden yaşını uxulerek soyluyorsun? Bir gun ben de o yasa gelecegim kismet olursa
Allah hayirlisiyla nasip eder insallah. Benim 1 seneyi gecti ne gelen var ne giden. Allahim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..

Cok guzel anlatmissin meyra, ayni ben ya hakikaten her seye agliyorum. Esim lutfen aglama artik diyor, biraz guvlu dur ne bu böyle her seye agliyorsun diyor ama ne yapayim cok duygusalim

ya öyle dusunmesene. Benim yengemin dogustan bir bobregi yok ama masallah 5 tane cocugu oldu turp gibi.
Neden böyle dusunuyorsun ki?

Evlilik niye uzak olsun sana hayırlı birisi çıkacak karşına bi bakmışsın evlenmişsin.

Aminnn

ya öyle dusunmesene. Benim yengemin dogustan bir bobregi yok ama masallah 5 tane cocugu oldu turp gibi.
Neden böyle dusunuyorsun ki?
doktor aynen şöyle dedi :çocuğun varmı senin
ben: hayır yok
dr: keşke olsaydı (yüzünü ekşitti )
ben : neden
dr:senin için sıkıntı doğu sırasında tansiyonun yükselebilir
bebek kalan böbreğine zarar verebilir karnın hassas olduğu için zorlanırsın
tabi bunlar hamile kalabilirsen geçerli dedi

Ya doktorlar her Ihtimali soyler. Uzulme. Nasibin varsa muhakakk olur.

Dibine kadar akrebim ve evet ya hep ya hiç soğudum mu acayip oluyorum buz kesiyorum.
Ay çok gerginim valla

Kızlar bugün başıma geleni anlatayım, kan grubu kartı almak için devlet hastanesine gittim. Danışmadaki herif doktora git imzalı kağıt al dedi doktora gittim. Doktor da randevu al dedi aldım ve iki üç saat randevu bekledim. Neyse tekrar danışmaya gittim kan tüplerini almak için bana demesin mi kan süresi doldu. Sen beni üç saat önce doktora gönderdin dedim orda bekliyorum sabahtan beri ne demek doldu dedim. Ve bugün de almam gerekiyordu kartı. Parmaktan kan alıp da bakmıyor adiler illa koldan tüple alıyorlarmış. Her şeyi ticarete dökmüşler hem de devlet makamı, pişkin pişkin birde mesai doldu dedi kadın saat 3te mesai mi dolar arkadaşlar yaaaaa

oha ya insanın canına yazık.. hem kan ver hem sonrasında kötüleş hemde sonuca ulasama kötü olmuş canım yaa

Canim ne demek parmaktan almiyorlar? Git bi tip merkezine iki dakikada hallederler ya. Ne sacma ismis bu böyle.
Anemmm benim konumla ne kadar ilgiliymişsinizz ben duygulandım şu an niyeysee

Valla merak ettik son durumlari. Araniz nasil? Duzeldi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…