Bilgece ile Sohbete ;)))

Iyi hadi affettim 
Bende iyiyim cok sükür. Kapali kiz cidden. Sadece yazdigin durumu begenebiliyoz yorum yapamiyoruz. Kuslarim iyi. Allah uzuuun uzuun ömürler versin yavrularima senin 4 tane vardi demi benim gibi.

Iyi hadi barisalim gari
tanismamizi hatirliyosun dimi. Nasil atarlanmistim sana

Bende oglak burcuyumhepside bende var. Sadece becerikli degilim

evet hatırlıyorum: )
beceriklisin beceriklisin....
amin diyorum kuşlarımız içinde...
benim 2taneydi canımcım.
aaa demek öyle yorum yazılmıyor hiç haberim yok: )))
bi ara bakayım ayarlara iyi oldu dediğin canım.

Ne güzel siraladin öyle cevaplari
Aynen ayarla onu ya. Arada yazarim sana ordan

niye ayrıldınız?
benim sevgilimle problemlerim vardı beni aramaması sadece ben aradığımda konuşmamışz ve herzaman onun işi çıktığı için kapatırdık ( istisnasız her defasında ) eski konularımdada yazmıştım ben hasta oldum bi kaç gün beni hiç aramadı
artık geçen gün taştım dayanamadım evde oturuyo aradım konuşuyorduk boğazım ağrıyor kapatalım dedi
mesaj attım herşey için teşekkür ederim dedim 3 saat sonra aradı canım naberr kapattım telefonu biraz çekişmenin ardından bidaha ararsam serefsizim dedim aramazan arama da öyle söyleme dedi s..r git dedim
bi kaç gün sonra aradım açmıyor faceye girmiyor önceden hiç çıkmazdı
not: sevgilimin eski esi internetten birini bulup kaçmış ondan çok güvensiz bi adam sürekli onu ikna etmeye çallışıyordum onunda biraz etkisi var çünkü çok şüpheci güvensiz bir adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…