- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.201
Hehehe tatli hatun: )))))
güldürme kız beni: )
tama canım ayarlıcam inş: )
bak yine sıraladım: )
BurçtaşızAyy meyracim ne ozeli olacak.? Yengeç burcuyum ben.
Nasildir yengec burclari?
Esim de Koç.
benim sevgilimle problemlerim vardı beni aramaması sadece ben aradığımda konuşmamışz ve herzaman onun işi çıktığı için kapatırdık ( istisnasız her defasında ) eski konularımdada yazmıştım ben hasta oldum bi kaç gün beni hiç aramadı
artık geçen gün taştım dayanamadım evde oturuyo aradım konuşuyorduk boğazım ağrıyor kapatalım dedi
mesaj attım herşey için teşekkür ederim dedim 3 saat sonra aradı canım naberr kapattım telefonu biraz çekişmenin ardından bidaha ararsam serefsizim dedim aramazan arama da öyle söyleme dedi s..r git dedim
bi kaç gün sonra aradım açmıyor faceye girmiyor önceden hiç çıkmazdı
not: sevgilimin eski esi internetten birini bulup kaçmış ondan çok güvensiz bi adam sürekli onu ikna etmeye çallışıyordum onunda biraz etkisi var çünkü çok şüpheci güvensiz bir adam
Burçtaşız
ikizler burcu ablacığım ayrıldık
Aaaaa sevgili burctasim nasilsin?
Ya Akasya hadi tanisalim. 24 yasindayim. Evliyim, cocugum yok, Calismiyorum. Böyle iste
Ya sennn???? Ha bi de Istanbulda oturuyorum
bir anda okadar çok sinirlendim ki meyra abla kendimi tutamadımküfür etmeseydin keşke, hiç güzel bişey değil bu, heleki bir bayan için!
hakkınızda hayırlısı olsun inş canım.
dr zaman bence, öyle değilmi?
meyra ablacım sence beni ararmıZorsa sev, ama sevmiyorsa zorlama.
Hz. Mevlana
Özleyeceksin! Kızıyordu, kıskanıyordu, küsüyordu, çok soru soruyordu ama beni seviyordu diyeceksin.
Nazım Hikmet Ran
inşallah bebişin olur tatlımmmm keşke benimde olsaydıTeşekkür ederim iyiyim sen nasılsın Bilgece?
Tanışalım üzülerek söylüyorum 29 yaşındayım. Evliyim. Çocuğum yok olması için 9 aydır uğraşıyorum
Memurum. Manisalıyım samsunda görev yapıyorum.
Olmaması için bir sebep mi var?inşallah bebişin olur tatlımmmm keşke benimde olsaydı
aslında sebeb var amaOlmaması için bir sebep mi var?
Selam topikler arası gezerken okudum sizleri benimde olmadı çocuğum şimdi ikizlerim var üzülmeyin mücadeleyide bırakmayın..Olmaması için bir sebep mi var?
Ama?aslında sebeb var ama
Ayy meyracim ne ozeli olacak.? Yengeç burcuyum ben.
Nasildir yengec burclari?
Esim de Koç.
Hehehe tatli hatunsirala canim sirala. Arada a) b) c) diye yazalim ama lütfen ve sorulara göre gidelim
Aaaaa sevgili burctasim nasilsin?
Ya Akasya hadi tanisalim. 24 yasindayim. Evliyim, cocugum yok, Calismiyorum. Böyle iste
Ya sennn???? Ha bi de Istanbulda oturuyorum
meyra ablacım sence beni ararmı
Teşekkür ederim mücadeleye devam.Selam topikler arası gezerken okudum sizleri benimde olmadı çocuğum şimdi ikizlerim var üzülmeyin mücadeleyide bırakmayın..
ben böbrek donörüyüm akasyacım gebe kalmam tehlikeli olabilirmiş genelde çocuğu olan kadınları tercih eder doktorlar
Teşekkür ederim amin inşallah.Teşekkür ederim mücadeleye devam.
Allah bize de nasip etsin inşallah.
Sağlıkla büyütün ikizlerinizi.
güle güle ablacımmmkızlar benim hemen çıkmam lazım, geç olmadan halletmem gereken bir işim var, gelirim yine.
öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?