Bilgece ile Sohbete ;)))

oha ya insanın canına yazık.. hem kan ver hem sonrasında kötüleş hemde sonuca ulasama kötü olmuş canım yaa

Canim ne demek parmaktan almiyorlar? Git bi tip merkezine iki dakikada hallederler ya. Ne sacma ismis bu böyle.

Valla merak ettik son durumlari. Araniz nasil? Duzeldi mi?
Kan veremedim kızlar çunku kan alma saatleri bitmiş saat 15:00 de. Ben ki üç saattir bekliyordum zaten beklettiler boşa. Bilgece devlet hastanesi tam dibimde diye gittim bileydim böyle olacağını başka bir yere giderdim insanın sinirlerini alt üst ettiler ya

Valla canim ben evlendigimden beri devlet hastanesiyle tum ilisigimi kestim. Insanin sinirlerini bozmaktan baska hicbir sey yapmiyorlar.
Ayrica senin ayakkabin bulunmadi degil mi?

Valla canim ben evlendigimden beri devlet hastanesiyle tum ilisigimi kestim. Insanin sinirlerini bozmaktan baska hicbir sey yapmiyorlar.
Ayrica senin ayakkabin bulunmadi degil mi?
Bulunmadı canım bulunmadı gitti öyle, valla bu zamana kadar sıkıntı çekmemiştim ben de bugun çok gerdiler beni evime beş dakika yürümeyle o yüzden gittim gitmez olaydım

Sorma meyra eşimin en şikayet ettiği özelliğim
Çizgi filme bile ağlar mı insan? Ağlıyormuş

yengeçler ağlar bilirim: )

Cok guzel anlatmissin meyra, ayni ben ya hakikaten her seye agliyorum. Esim lutfen aglama artik diyor, biraz guvlu dur ne bu böyle her seye agliyorsun diyor ama ne yapayim cok duygusalim

herkesin bir artısı bir eksisi vardır, sende böylesin: )
biz koçlarında yuları yok: )

zor akasyacım ya umudumu yitirdim artık

canım varya sen bence dereyi görmeden paçaları sıvamışsın....
dur bakalım yaa...
çoğu doktor bence yüzünü ekşitir, takılma sen bence tek doktora....
rabbim sana iyi bir eş versin, evlat versin inş.
ne zorluklarla millet doğuruyor, tamam sağlığını boz demiyorum amaaa çok iyi düşün iyi karar ver...
dereleri görmeden paçaları sıvama...

sakin ol canım, geçmiş olsun.
özele gitsen acilden falan ille bugüne lazımsa...
belki yardımcı olurlar, tabi para gidebilir özel olduğu için...

Abla sen yükselen hesaplamayı da biliyosundur, nasıl oluyo? yani internettekiler doğru mudur :)

kesin biliyorum diyemem canım, okadar usta değilim: ) en doğru sonucu gerçek yıldız haritası verir galiba.
nettekilerinde çoğu doğru çıkar galiba, ama doğruda olmayabilir.

Meyra kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…