Bilgece ile Sohbete ;)))

O da iyimis. Ama erkek ayakkabiya benziyenler daha cok tutuluyo. Demek ki erkekler zevkli

şimdi zaten moda o çiftler aynı giyinecek ))

sizin eşinizle yaşlarınız yakın mı peki ?

gerçekten tebrik ederim, tam bir salon kadınısın : D

ayakkabılarım istanbulda ama botumu yollıcam şimdi

Öyleyimdir canım ne sandın ehehehe. En sevdiğim ayakkabım pembiş spor ayakkabım Bayılıyoruuummm. Renk renk spor ayakkabım var ama pembe olana bayılıyorum. Klasik olarak da en çok bunu seviyorum.

teşekkür ederim : ))

evet çok ideal bence yaşlarınız

bu günki 20 yaş olayından sonra ben de yaşa taktım

Evet. Çok fazla hiç iyi değil. Kesinlikle en fazla 6 7 diyorum. Diğer türlüsü erkek her şeyi yaşamış ve heyecanı ölmüş oluyor. Biz eşimle aynı heyecan içineyiz. Gerçi ilk başta o da ağır abiydi de sonradan bana benzedi

kesinlikle katılıyorum,ki bunu yakınımda birebir söyleyenler var 8-9 yaş fark için
neler ettin adama bilgece hahah : D

sen eşinle nerde tanışmıştın

kesinlikle katılıyorum,ki bunu yakınımda birebir söyleyenler var 8-9 yaş fark için
neler ettin adama bilgece hahah : D

sen eşinle nerde tanışmıştın

Biz görücü usulü tanıştık canım. Ama o beni daha önce gördüğü için hoşlanmış. Sonra tanıştık konuştuk. Her şey hemencecik oldu bitti. Tabi 1.5 sene nişanlı kalık kaynım yüzünden. O da nişanlıydı. 2 senesi dolmuştu bir türlü evlenmiyordu. O evlendikten 2 ay sonra da biz evlendik. Kaynanam dedi ki sizin düğüne kimse gelmez, araya biraz vakit koyun diye. Oysa bizim düğün doldu taştı. Kaynımın düğünü bomboştu eheheheh

niye evlenmemiş canım kaynın o kadar zaman aaa: D

niye evlenmemiş canım kaynın o kadar zaman aaa: D

Biz de bilmiyoruz ki. Ya adamı bıraksan evlenmeyecekti hala. Nişanlısı da bir şey demiyordu. Şaka gibiydi. Evini de almıştı biliyor musun? Evi 1 sene boş boş kaldı. Benimki ısrar etmese zorlamasa evlenmeyecekti. Düğününü yapacağı mekanı bile biz eşimle gidip hallettik. Onlar kendileri hiçbir şey yapmadılar..

istemiyor muydu acaba

istemiyor muydu acaba

Bizler de çok fikir yürüttük. Acaba istemiyor mu? Acaba derdi ne falan filan diye. Ama kızın da sesi çıkmıyordu. Eşimin demesine göre kaynım hep maddi durum diyormuş ama yalan yani. Çok şükür maddi imkan vardı. Biz bile borçsuz yaptık düğünü her şeyi..
Amacı neydi bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…