- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.281
O da iyimis. Ama erkek ayakkabiya benziyenler daha cok tutuluyo. Demek ki erkekler zevkliEvet ya bunlar güzel. Seviyorum. Biz günlük eşimle aynı ayakkabıları giyiyoruz. Ben 37 nosunu eşim 42 nosunu. Erkek ayakkabı tarzında olanlar varya onlardan. Ama herkes çok beğeniyor hatta o ayakkabılarımı giyince dışarda muhakkak soranlar oluyor nerden aldınız diye
Tskler yüzük icin :) ben sirf spor hafif maskülen takilirim :) topuklu ayakkabisi babeti beni bozuyo nedense
Evet ya bunlar güzel. Seviyorum. Biz günlük eşimle aynı ayakkabıları giyiyoruz. Ben 37 nosunu eşim 42 nosunu. Erkek ayakkabı tarzında olanlar varya onlardan. Ama herkes çok beğeniyor hatta o ayakkabılarımı giyince dışarda muhakkak soranlar oluyor nerden aldınız diye
Vay vay vay ben seni süslü püslü tahmin etmistim. pabuclarin da güzelmisaa ben de öyleyim, boyfriend jeanler çok hoşuma gidiyor , oversize tişörtler de))
gerçekten tebrik ederim, tam bir salon kadınısın : D
ayakkabılarım istanbulda ama botumu yollıcam şimdi
şimdi zaten moda o çiftler aynı giyinecek ))
sizin eşinizle yaşlarınız yakın mı peki ?
Vay vay vay ben seni süslü püslü tahmin etmistim. pabuclarin da güzelmis
Ayakkabın çok güzel canım. Çok beğendim. Benim renklerimden :)))
Aramızda 4 yaş var canım. Yakın yani.
teşekkür ederim : ))
evet çok ideal bence yaşlarınız
bu günki 20 yaş olayından sonra ben de yaşa taktım
kesinlikle katılıyorum,ki bunu yakınımda birebir söyleyenler var 8-9 yaş fark içinEvet. Çok fazla hiç iyi değil. Kesinlikle en fazla 6 7 diyorum. Diğer türlüsü erkek her şeyi yaşamış ve heyecanı ölmüş oluyor. Biz eşimle aynı heyecan içineyiz. Gerçi ilk başta o da ağır abiydi de sonradan bana benzedi
Öyleyimdir canım ne sandın ehehehe. En sevdiğim ayakkabım pembiş spor ayakkabım Bayılıyoruuummm. Renk renk spor ayakkabım var ama pembe olana bayılıyorum. Klasik olarak da en çok bunu seviyorum.
Eki Görüntüle 1393381
Hahaha sen öyle diyosan öyle olsun. Bi fotonu yollasan özelden ? Merak ettim seniböyle de süslü olunuyo bence ya, ben böyle süsleri seviyorum hahah : D
Hahaha sen öyle diyosan öyle olsun. Bi fotonu yollasan özelden ? Merak ettim seni
Tmm o da olur :)facebook linkimi yollayayım olur mu ?
kesinlikle katılıyorum,ki bunu yakınımda birebir söyleyenler var 8-9 yaş fark için
neler ettin adama bilgece hahah : D
sen eşinle nerde tanışmıştın
Biz görücü usulü tanıştık canım. Ama o beni daha önce gördüğü için hoşlanmış. Sonra tanıştık konuştuk. Her şey hemencecik oldu bitti. Tabi 1.5 sene nişanlı kalık kaynım yüzünden. O da nişanlıydı. 2 senesi dolmuştu bir türlü evlenmiyordu. O evlendikten 2 ay sonra da biz evlendik. Kaynanam dedi ki sizin düğüne kimse gelmez, araya biraz vakit koyun diye. Oysa bizim düğün doldu taştı. Kaynımın düğünü bomboştu eheheheh
niye evlenmemiş canım kaynın o kadar zaman aaa: D
istemiyor muydu acabaBiz de bilmiyoruz ki. Ya adamı bıraksan evlenmeyecekti hala. Nişanlısı da bir şey demiyordu. Şaka gibiydi. Evini de almıştı biliyor musun? Evi 1 sene boş boş kaldı. Benimki ısrar etmese zorlamasa evlenmeyecekti. Düğününü yapacağı mekanı bile biz eşimle gidip hallettik. Onlar kendileri hiçbir şey yapmadılar..
attım ben de bekliyorumTmm o da olur :)
istemiyor muydu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?