- 10 Eylül 2011
- 5.630
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.301
Bizler de çok fikir yürüttük. Acaba istemiyor mu? Acaba derdi ne falan filan diye. Ama kızın da sesi çıkmıyordu. Eşimin demesine göre kaynım hep maddi durum diyormuş ama yalan yani. Çok şükür maddi imkan vardı. Biz bile borçsuz yaptık düğünü her şeyi..
Amacı neydi bilmiyorum..
kız adamı zorla evlendirmişiniz hahahhah : D
şimdi iyiler mi karısıyla
yuh çok garip geldi bu durum ya. İnşallah tarzları öyledir. Bizim de bi tanıdık var uzaktan yani dedemlerin komşusu adamın karısı doğum yapmış bu gitmiş anasının evine karısı hastahaneden çıkınca gitcekmiş eve katıksız öküz yaİyiler ya. Ama eltim düşük yapmıştı kocası gitmedi onunla hastaneye. Ama mutlular. Öyle görünüyorlar. Allah mutlu etsin ne diyim.
BDV de çok sıkıcı bu akşam
aynen ya erkek tarzı benimde favorim.. abimin kazaklarını az araklamadımEvet ya bunlar güzel. Seviyorum. Biz günlük eşimle aynı ayakkabıları giyiyoruz. Ben 37 nosunu eşim 42 nosunu. Erkek ayakkabı tarzında olanlar varya onlardan. Ama herkes çok beğeniyor hatta o ayakkabılarımı giyince dışarda muhakkak soranlar oluyor nerden aldınız diye
yaa ama bende isterim kiii..facebook linkimi yollayayım olur mu ?
Derken gecenin hararetli konusu geldigündüz renkliydi , akşam biraz kafası toplansın canım aa ))
Nerdesiniz ulan
Hangi konu? Çok meraklıyım yakııız zerrinin konusu yıkıldı çok komikti valla ben ordaydım : D
kız kurusu gibi bişeydiHangi konu? Çok meraklıyım ya
Ne tuhaf insanlar var ya. Su zerrinde itiraf etsede rahatlasak. Uykularimi kaciriyo artikkııız zerrinin konusu yıkıldı çok komikti valla ben ordaydım : D
etmezNe tuhaf insanlar var ya. Su zerrinde itiraf etsede rahatlasak. Uykularimi kaciriyo artik
Karmakarışık56 yı tahrik etmeye çalışıyor şimdiNe tuhaf insanlar var ya. Su zerrinde itiraf etsede rahatlasak. Uykularimi kaciriyo artik
Karmakarışık56 yı tahrik etmeye çalışıyor şimdi
etmesi icin dövelim mi
etmesi icin dövelim mi
İkisi de aynı. Hatta ben Karmakarışık56'nın da konularına inanmıyorum.onun tahrik olamaya ihtiyacı yokki diğerinden akıllı mı sanıyosun onu : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?