- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.321
İkisi de aynılar. Hatta ben Karmakarışık56'nın da konularına inanmıyorum.
Arkadaslar bu nasil oldu. Yazan benim ama ponti yazmis gibi görünüyorEki Görüntüle 1393613
Biz de zekamizla döveriz nolceeko güzelliğiyle döver bizi kızıııım
Alıntıdan dolayı mı böyle oldu acaba?Arkadaslar bu nasil oldu. Yazan benim ama ponti yazmis gibi görünüyorEki Görüntüle 1393613
Alıntıdan dolayı mı böyle oldu acaba?
lan bu ne : D
yuh çok garip geldi bu durum ya. İnşallah tarzları öyledir. Bizim de bi tanıdık var uzaktan yani dedemlerin komşusu adamın karısı doğum yapmış bu gitmiş anasının evine karısı hastahaneden çıkınca gitcekmiş eve katıksız öküz ya
onun tahrik olamaya ihtiyacı yokki diğerinden akıllı mı sanıyosun onu : D
hah aynen kizlar. ben de onun konularinin fake oldugunu dusunuyorum. Bi gun araba alacagiz hangisini alalim diyor, ertesi gun borcumuz var birinden para lazım kimden alalim diyor. Hicbir sey anlamadim.İkisi de aynı. Hatta ben Karmakarışık56'nın da konularına inanmıyorum.
Naber morukEe genşler
Insanlari anlamak zor valla canim.
hah aynen kizlar. ben de onun konularinin fake oldugunu dusunuyorum. Bi gun araba alacagiz hangisini alalim diyor, ertesi gun borcumuz var birinden para lazım kimden alalim diyor. Hicbir sey anlamadim.
Ev hanimlarini da bi yeriyor bi yeriyor ki sormayin yani. .
o kadın normal değil
kendini ne sanıyorsa
oku zerrinin konusunda 48.sayfaya bi bak olay yani: D
Gittim canım ozele, biraz uzaktı ama beş Dakka surmedi bile nasıl mantıksa devlet hastanesinde iki tüp kan alacaklardı ozelde bir damla alıp hallettiler :)yengeçler ağlar bilirim: )
herkesin bir artısı bir eksisi vardır, sende böylesin: )
biz koçlarında yuları yok: )
canım varya sen bence dereyi görmeden paçaları sıvamışsın....
dur bakalım yaa...
çoğu doktor bence yüzünü ekşitir, takılma sen bence tek doktora....
rabbim sana iyi bir eş versin, evlat versin inş.
ne zorluklarla millet doğuruyor, tamam sağlığını boz demiyorum amaaa çok iyi düşün iyi karar ver...
dereleri görmeden paçaları sıvama...
sakin ol canım, geçmiş olsun.
özele gitsen acilden falan ille bugüne lazımsa...
belki yardımcı olurlar, tabi para gidebilir özel olduğu için...
kesin biliyorum diyemem canım, okadar usta değilim: ) en doğru sonucu gerçek yıldız haritası verir galiba.
nettekilerinde çoğu doğru çıkar galiba, ama doğruda olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...almis-kiz-kurusu.786619/page-48#post-39149813Lan link verin be. Simdi nerden bulacagim? Telefonla giriyorum zaten zor oluyor.
Hep bensiz dönüyor muhabbetlernelerden bahsediyorsunuz kızlar ben de dahil olayım
Telefonla zor mu oluyoLan link verin be. Simdi nerden bulacagim? Telefonla giriyorum zaten zor oluyor.
Undercover isler dönüyor bacimHep bensiz dönüyor muhabbetlernelerden bahsediyorsunuz kızlar ben de dahil olayım
Telefonla zor mu oluyociddi misin Ben üye oldugumdan beri toplasan 5 kere anca pc den girmisimdir
Bulmak zor oluyor ya. Ben de hep telden girerim normaldE.
Ya Allah askina bunlar ne seviyeler? Ne igrenc laflar? Ne pis laflar?
Hadi zerrin okeydir bu karmakarisik neyin nesini yasiyor? Vallahi midem bulandi.
Insan böyle vurulur mu ya?
Insanlik dışı yaptiklari resmrn.
Sok sok sok
Al birini vur ötekine. Kendilerini birbirinden üstün göstermek icin seviyelerini yerlere sacmislar. Birakinda millet övsün siziBulmak zor oluyor ya. Ben de hep telden girerim normaldE.
Ya Allah askina bunlar ne seviyeler? Ne igrenc laflar? Ne pis laflar?
Hadi zerrin okeydir bu karmakarisik neyin nesini yasiyor? Vallahi midem bulandi.
Insan böyle vurulur mu ya?
Insanlik dışı yaptiklari resmrn.
Sok sok sok
böyle geç kalırsan hiç bişeyden de haberin olmaz tabii
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...almis-kiz-kurusu.786619/page-48#post-39149813
Biyolojik saatim çok saçmaladı, akşamları uyuyup geceleri zombi gibi dolanıyorum ondandırUndercover isler dönüyor bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?