- 10 Eylül 2011
- 5.630
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.621
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum tek korktugum o sinirleri çekme sahnesi yok millet hop hop ziplamis zip zip ziplamis, halam da öyle biseler anlattı korktum ama, yapacak bise yok basa gelen çekilir
Ben seni çoktan takip ediyordum kii
acaba kime cidden tanıyor da olabilirsin bak istanbulda mı oturuyorsunbirine benzetiyorum demekki
acaba kime cidden tanıyor da olabilirsin bak istanbulda mı oturuyorsun
deme ben mi görmedim yoksaBen seni çoktan takip ediyordum kii
Dur kiz arada kaynamış dönüp okicam birazdandaha yeni yaptırdım yazdım ya sana 2 sayfa önce ))
korkma ben de korkuyordum
gözlük alışverişine beni de götür bilgece bayılırım hahha
Ya canım ailem zor günler geçiriyordu. Eve haciz bile gelecekti. Abilerim batmıştı. Devletten burs alıyordum ben. Allaha şükür her şey düzeldi.. Çok kötü günlerdi.. Ondan yani.. Önceden çok zengindik bildiğin ama birden tepetaklak olduk ama Allah çıkardı düzlüğe çok şükür..niye istemiyodun kız donlarını bilem alırım hhahah : D
tanıyor olabilirsin kız o zamanistanbulda okuyorum 4 yıldır evet ))
kız ikinizde iü de mühendislik okumadınız mı? karşılaşmışşınız demekki
Onlardan biri benim canocankız ikinizde iü de mühendislik okumadınız mı? karşılaşmışşınız demekki
Öyledir canom muhtemelendeme ben mi görmedim yoksaay utandım şimdi
Gel canım geeeell
Ya canım ailem zor günler geçiriyordu. Eve haciz bile gelecekti. Abilerim batmıştı. Devletten burs alıyordum ben. Allaha şükür her şey düzeldi.. Çok kötü günlerdi.. Ondan yani.. Önceden çok zengindik bildiğin ama birden tepetaklak olduk ama Allah çıkardı düzlüğe çok şükür..
benim birçok arkadşım var orada ama belki onların profillerinden falan denk gelmişsindirben yıldız teknik de okuyorum canım
Vaaaayyy yıldız teknik heee? Kız bu zekayı nerden buldunuz ya??ben yıldız teknik de okuyorum canım
Maşallah maşallah bizim kızlar hep mühendis.. Kızım olursa ben de mühendis yapcam inşallah.Onlardan biri benim canocan
aynı okul mezunu muyuz vayyOnlardan biri benim canocan
çaktırma şimdi de itüye başlıyorum inşallah kısmetseVaaaayyy yıldız teknik heee? Kız bu zekayı nerden buldunuz ya??
Maşallah maşallah bizim kızlar hep mühendis.. Kızım olursa ben de mühendis yapcam inşallah.
İnşallah canım hayırlı evlatlarin olsun inşallahVaaaayyy yıldız teknik heee? Kız bu zekayı nerden buldunuz ya??
Maşallah maşallah bizim kızlar hep mühendis.. Kızım olursa ben de mühendis yapcam inşallah.
çok geçmiş olsun, düzelmiş şükür
Sen de mi iü, hangi bölüm kaç senesinde mezin oldun bakımaynı okul mezunu muyuz vayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?