Bilgece ile Sohbete ;)))

Bunlar da bana çok büyük gibi geliyor ya yüzünü tamamen kaplıyor sanki. Ama senin beğendiğin güzeldi bence yakıştığını düşünüyorsan al bence

benim de kardeşim yaptırdı kanal tedavisi bir de çok ilerlemişti üstüne dolgu falan yapmıştı başka bir doktor, hiç acımadı dedi korkma acımıyorr
Saol canim valla içime dert oldu ruyalarima giriyor tövbe tövbe
O zaman gorgmaktan Vazgeçtim artik kızlar gorgmuyorum

Kız sen bildiğin görme engellisin gözlüksüz nasıl hayatını devam ettiriyorsun? ben 0.75im uzağı göremiyorum ama takmazsam çok fena oluyorum..
Kız valla bir arkadaşım var o da ayni benim numaradan, sen nasıl rahat olabiliyosin boyle ağrı yok mu diyor
Ama son birkaç gundur rahatsiz oluyorum goremedigimden, takicam artik yaa valla yoksa bildiğin sise camına doncem

Kız valla bir arkadaşım var o da ayni benim numaradan, sen nasıl rahat olabiliyosin boyle ağrı yok mu diyor
Ama son birkaç gundur rahatsiz oluyorum goremedigimden, takicam artik yaa valla yoksa bildiğin sise camına doncem

Tak bence de Allah korusun daha da ilerler. Ya bu diğer gözlükleri de niye bu kadar pahalı yaparlar anlamam ki. Öğrenci adam nasıl alsın ki? Ben de eşimden önce fakir bir öğrenciydim bazen günde 1 lirayla okula gidiyordum, ailemden istemiyordum ehehehe

niye istemiyodun kız donlarını bilem alırım hhahah : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…