- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.601
Bunlar da bana çok büyük gibi geliyor ya yüzünü tamamen kaplıyor sanki. Ama senin beğendiğin güzeldi bence yakıştığını düşünüyorsan al benceBence sana yakışır
Kızlar bu tarz bana çok yakıştı. Ama eşim yok güzel olmamış yok daha farklısını al. Benimki bu tarz beğeniyor..
E ben de bu tarz beğenmiyorum. Boğuyor gibi oluyor. Zaten pek güneş gözlüğü takmam
Hem miyop hem astigmat 1.5 e 2 bildiğin korum yaauzak mı yakın mı ve kaç numara? Benim gözlüğü de eşim almıştı. eheheh
benim de kardeşim yaptırdı kanal tedavisi bir de çok ilerlemişti üstüne dolgu falan yapmıştı başka bir doktor, hiç acımadı dedi korkma acımıyorr
Al bence de guzel hoş gayet beğendim benAlacağım galiba. Benimki 1 2 gün söylenir sonra unutur
Saol canim valla içime dert oldu ruyalarima giriyor tövbe tövbebenim de kardeşim yaptırdı kanal tedavisi bir de çok ilerlemişti üstüne dolgu falan yapmıştı başka bir doktor, hiç acımadı dedi korkma acımıyorr
Hem miyop hem astigmat 1.5 e 2 bildiğin korum yaa
ama yaptırdıktan sonra ağrıyabilir ilk bi kaç gün , ağrımayadabilirSaol canim valla içime dert oldu ruyalarima giriyor tövbe tövbe
O zaman gorgmaktan Vazgeçtim artik kızlar gorgmuyorum
korkma korkmaSaol canim valla içime dert oldu ruyalarima giriyor tövbe tövbe
O zaman gorgmaktan Vazgeçtim artik kızlar gorgmuyorum
Kız valla bir arkadaşım var o da ayni benim numaradan, sen nasıl rahat olabiliyosin boyle ağrı yok mu diyorKız sen bildiğin görme engellisingözlüksüz nasıl hayatını devam ettiriyorsun? ben 0.75im uzağı göremiyorum ama takmazsam çok fena oluyorum..
korkma korkma3 tam 1 robot ın dediği gibi ağrı olabilir ama zaten onun için de doktor gerekirse ağrı kesici veriyor
ama yaptırdıktan sonra ağrıyabilir ilk bi kaç gün , ağrımayadabilir
Tamamdır canlar, o zaman da ona gore onlemimizi alırızkorkma korkma3 tam 1 robot ın dediği gibi ağrı olabilir ama zaten onun için de doktor gerekirse ağrı kesici veriyor
nasılll nerden tanıyor musun yoksa benisen bana çok tanıdık geliyosun biliyo musun ))
Tamamdır canlar, o zaman da ona gore onlemimizi alırızçok sagolun
nasılll nerden tanıyor musun yoksa beni
Kız valla bir arkadaşım var o da ayni benim numaradan, sen nasıl rahat olabiliyosin boyle ağrı yok mu diyor
Ama son birkaç gundur rahatsiz oluyorum goremedigimden, takicam artik yaa valla yoksa bildiğin sise camına doncem
Kız sen bildiğin görme engellisingözlüksüz nasıl hayatını devam ettiriyorsun? ben 0.75im uzağı göremiyorum ama takmazsam çok fena oluyorum..
kız ikinizde iü de mühendislik okumadınız mı? karşılaşmışşınız demekkibirine benzetiyorum demekki
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum tek korktugum o sinirleri çekme sahnesi yok millet hop hop ziplamis zip zip ziplamis, halam da öyle biseler anlattı korktum ama, yapacak bise yok basa gelen çekiliruyuşturucunun etkisi geçmeden aprax içebilirsin
Tak bence de Allah korusun daha da ilerler. Ya bu diğer gözlükleri de niye bu kadar pahalı yaparlar anlamam ki. Öğrenci adam nasıl alsın ki? Ben de eşimden önce fakir bir öğrenciydim bazen günde 1 lirayla okula gidiyordum, ailemden istemiyordum ehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?