Bilgece ile Sohbete ;)))

benim birçok arkadşım var orada ama belki onların profillerinden falan denk gelmişsindir

olabilir muhtemelen ))

Vaaaayyy yıldız teknik heee? Kız bu zekayı nerden buldunuz ya??

Maşallah maşallah bizim kızlar hep mühendis.. Kızım olursa ben de mühendis yapcam inşallah.

kız ben halimden pek memnun değilim açıkcası, çok pişmanlıklarım var

abartıyosun ve şımartıyosun gerçekten ))

bence dil daha mantıklı

olabilir muhtemelen ))

kız ben halimden pek memnun değilim açıkcası, çok pişmanlıklarım var

abartıyosun ve şımartıyosun gerçekten ))

bence dil daha mantıklı

Ya ne dili ya? Siz hem dil öğreniyorsunuz hem de mühendislik, biz kuru kuru kalıyoruz. Aslında ben sayısalcıydım resti çektm dilden sınava girdim
Ben memnunum. Mühendislik falan bana göre değil. Ama arkadaşımın abisi makina mühendisliği mezunu ve 6bin maaşla başladı işe.. Maaşları da çok iyi

Maşallah maşallah. İtü bana yakın. Bütün sınavlarım oraya çıkıyor ama geçen sınavım yıldız teknikteydi. İtüye bayılıyorum. Bildiğin şehir valla.

Aminnn Allah razı olsuunnnn

Bana uzak aslında ama olsun çok güzel okul gerçekten eğitimi de çok iyi olanakları falan, bakalım neler yapacağız bugün kayıt olcam diye kayboldum okulun içinde

Canım bayan olmanın dezavantajı o kadar çok ki. Herkes o maaşı alamıyor bak ben iş bile bulamadım gerçi öyle her inşaatta çalışmak istemediğimden evde oturuyorum bakalım ben bölümümden memnunum da keşke hukuk falan okusaydım diyorum eminim kazanırdım da işte kafa girmedim esşit ağırlıktan sınava

Vayy belki biz ikimiz karşılaşmış bile olabilirz yavv
Seneye kurtluyorum inşallah bende bu derme.çatma okuldan
ay sorma hem de istanbulun çıkışı iyi ki kurtuldum her gün ne çekiyordum sen hangi bölümsün ki

Canım sen nerde hangi bölümde okuyorsun

bence arkadaşının abisi ya çok iyiymiş ya çok şanslı

herkes öyle olamıyor malesef /:

Kimya muh
Ben avcılarda yim ya o yüzden avcılar çok batmiyodi gözüme

Bana uzak aslında ama olsun çok güzel okul gerçekten eğitimi de çok iyi olanakları falan, bakalım neler yapacağız bugün kayıt olcam diye kayboldum okulun içinde
İtü müthiş bir okul.

Doğru. Bayanlara fırsat tanımıyorlar resmen. Ama bulursun inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…