- 10 Eylül 2011
- 5.630
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.641
benim birçok arkadşım var orada ama belki onların profillerinden falan denk gelmişsindir
Vaaaayyy yıldız teknik heee? Kız bu zekayı nerden buldunuz ya??
Maşallah maşallah bizim kızlar hep mühendis.. Kızım olursa ben de mühendis yapcam inşallah.
çaktırma şimdi de itüye başlıyorum inşallah kısmetse
Aminnn Allah razı olsuunnnnİnşallah canım hayırlı evlatlarin olsun inşallah
Sağol canım. Evet çok şükür onlar düzeldi ben evlendimama benim eşimin durumu da iyi yani şükürler olsun
evet canım inşaat yeni mezunumSen de mi iü, hangi bölüm kaç senesinde mezin oldun bakım
Ben daha olmadim canım seneye inşallah
olabilir muhtemelen ))
kız ben halimden pek memnun değilim açıkcası, çok pişmanlıklarım var
abartıyosun ve şımartıyosun gerçekten ))
bence dil daha mantıklı
Vayy belki biz ikimiz karşılaşmış bile olabilirz yavvevet canım inşaat yeni mezunum
Maşallah maşallah. İtü bana yakın. Bütün sınavlarım oraya çıkıyor ama geçen sınavım yıldız teknikteydi. İtüye bayılıyorum. Bildiğin şehir valla.
Aminnn Allah razı olsuunnnn
çaktırma şimdi de itüye başlıyorum inşallah kısmetse
Ama sizin bina yurdun ordaydi sanırım, görme ihtimali 0 gibi biseevet canım inşaat yeni mezunum
bacım gir gözlükçüye üçer beşer al o zaman hahah : D
Canım bayan olmanın dezavantajı o kadar çok ki. Herkes o maaşı alamıyor bak ben iş bile bulamadımYa ne dili ya? Siz hem dil öğreniyorsunuz hem de mühendislik, biz kuru kuru kalıyoruz. Aslında ben sayısalcıydım resti çektm dilden sınava girdim
Ben memnunum. Mühendislik falan bana göre değil. Ama arkadaşımın abisi makina mühendisliği mezunu ve 6bin maaşla başladı işe.. Maaşları da çok iyi
ay sorma hem de istanbulun çıkışı iyi ki kurtuldum her gün ne çekiyordumVayy belki biz ikimiz karşılaşmış bile olabilirz yavv
Seneye kurtluyorum inşallah bende bu derme.çatma okuldan
Canım sen nerde hangi bölümde okuyorsunYa ne dili ya? Siz hem dil öğreniyorsunuz hem de mühendislik, biz kuru kuru kalıyoruz. Aslında ben sayısalcıydım resti çektm dilden sınava girdim
Ben memnunum. Mühendislik falan bana göre değil. Ama arkadaşımın abisi makina mühendisliği mezunu ve 6bin maaşla başladı işe.. Maaşları da çok iyi
Ya ne dili ya? Siz hem dil öğreniyorsunuz hem de mühendislik, biz kuru kuru kalıyoruz. Aslında ben sayısalcıydım resti çektm dilden sınava girdim
evet kampüsün en ücra noktasındaAma sizin bina yurdun ordaydi sanırım, görme ihtimali 0 gibi bise
yok kız o kadar almam. İsraf. hem yerim yok. Evimi alayım inşallah ah şöyle bir giynme odası yaparsam o zaman 5 er 6şar alırım
Eki Görüntüle 1395091
Kimya muhCanım bayan olmanın dezavantajı o kadar çok ki. Herkes o maaşı alamıyor bak ben iş bile bulamadımgerçi öyle her inşaatta çalışmak istemediğimden evde oturuyorum bakalım ben bölümümden memnunum da keşke hukuk falan okusaydım diyorum eminim kazanırdım da işte kafa girmedim esşit ağırlıktan sınava
ay sorma hem de istanbulun çıkışı iyi ki kurtuldum her gün ne çekiyordumsen hangi bölümsün ki
İtü müthiş bir okul.Bana uzak aslında ama olsun çok güzel okul gerçekten eğitimi de çok iyi olanakları falan, bakalım neler yapacağız bugün kayıt olcam diye kayboldum okulun içinde
Canım bayan olmanın dezavantajı o kadar çok ki. Herkes o maaşı alamıyor bak ben iş bile bulamadımgerçi öyle her inşaatta çalışmak istemediğimden evde oturuyorum bakalım ben bölümümden memnunum da keşke hukuk falan okusaydım diyorum eminim kazanırdım da işte kafa girmedim esşit ağırlıktan sınava
ay sorma hem de istanbulun çıkışı iyi ki kurtuldum her gün ne çekiyordumsen hangi bölümsün ki
Ah kampüs kopi azmi cektik o pis fotokopi kokinievet kampüsün en ücra noktasındasen hangi bölümdün ki geliyorduk biz ana binaya falan da en kötü kampüs copyde belki karşılaşmışlığımız vardır
Canım sen nerde hangi bölümde okuyorsun
Okulu 1.likle bitirmiş :)))bence arkadaşının abisi ya çok iyiymiş ya çok şanslı
herkes öyle olamıyor malesef /:
Aynen ya hahahayap valla para var huzur var arkadaş : D
İnsallah hayirlisiyla olur bilgecem :))Canım ben mezun oldum. Evdeyim. Arapça öğretmenliği için başvuru yapacağım sözleşmeli
Okulu 1.likle bitirmiş :)))
Aynen ya hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?