- 22 Kasım 2014
- 3.146
- 3.134
- 248
- 32
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.741
İşte gitmeyecektin. gidersen her şeyi kaçırırsın ahahahaAnam bi gittim geldim atistiriyim dedim kaynamış ortalık
Bende hic girmiyorum ama eklesek mibende de facebook var ama girmiyorum bile önceden hiç çıkmazdım şimdi öylece ölü gibi duruyor
ben de gidemedimYa kızlar dev akvaryuma gittiniz mi? Ben gitmedim ve gerçekten gitmeyi çok istiyorum ama eşi bir türlü müsait olamadı
Ya kızlar dev akvaryuma gittiniz mi? Ben gitmedim ve gerçekten gitmeyi çok istiyorum ama eşi bir türlü müsait olamadı
whatsapp kullanıyodundur ama : D o yetiyor zaten
estağrurullah : D
bu bir arkadaşlık teklifi mi yoksa
Herhald yani. Nolcakti nolcaktiwhatsapp kullanıyodundur ama : D o yetiyor zaten
estağrurullah : D
bu bir arkadaşlık teklifi mi yoksa
Napim bilgecem her gece yemeden yatamiyorum gidişat iyi değilİşte gitmeyecektin. gidersen her şeyi kaçırırsın ahahaha
ben de gidemedim
ay bi arkadaşım sürekli ısrar ediyordu tam gdiecektik, küstük artık hiç konuşmuyoruz
vayy ben de öyleydim okul zamanları ama okul bitti facebook u da bıraktım, amaan diyorum kendini bununla engelleyebildiysen ne güzel ben o zamanlar kapatamıyordum bileBenim vardı kapattim, malum birilerinin profiline bakıp duruyodum da
Bir yere not edelim de ilerde bakarız lazım olurBende hic girmiyorum ama eklesek mi
Napim bilgecem her gece yemeden yatamiyorum gidişat iyi değil
Ay ya hiç kimse mi gitmemiş.? Ben eşimle gitmeyi çok istiyorum yaaaa
OlaarBir yere not edelim de ilerde bakarız lazım olur
Valla engellemeye çalışıyoruz bacım. O bitiyor bu sefer instagramdan bakiyon bitmiyor işkence ah deli caglarim ahhvayy ben de öyleydim okul zamanları ama okul bitti facebook u da bıraktım, amaan diyorum kendini bununla engelleyebildiysen ne güzel ben o zamanlar kapatamıyordum bile
Bir yere not edelim de ilerde bakarız lazım olur
He whatsapp kullanıyoz valla apla :)))
Herhald yani. Nolcakti nolcakti
whatsapp forever, ben de yemek yemeyi hele de gece yemeyi çok seviyorum zaten geceleri hep ayaktayım zombi gibiNapim bilgecem her gece yemeden yatamiyorum gidişat iyi değil
Ya heralde. Niye evlendim sanıyorsun? Beraber dev akvaryuma gitcez sonra da boşayıcamheh kocan var tabi git, benim sevgiliyi bırak sevgili adayım bile yok hahah : D
en yakın arkadaşımla da küstük
benide unutmayın heeeBende hic girmiyorum ama eklesek mi
peki normalde göörüyor musun o kişiyiValla engellemeye çalışıyoruz bacım. O bitiyor bu sefer instagramdan bakiyon bitmiyor işkence ah deli caglarim ahh
Bu davul gibi ne olmuş halin mi, maşallah sana giss ama boyun iyi seninKaç kilosun ki? Ben de evlendiğimden beri gece yiyorum ve tam 16 kilo aldım. davul gibi oldum hey heeey
Facebook linkini bana ozelden yolla istek yollim sana kocbenide unutmayın heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?