- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.961
Ya öyle deme, öyle diyip bana hava atıp, beni meraklandırmaya, özendirmeye mi çalısıyısunHee dogru sen gidiyoonn
Bunlarin cenesi iyice düstü gi. Bi susmuyolar
Basima gelen o tartisma ve ban dan sonra kk ya girmek istemedim uzuncca bi sure baktim ciktim . pskolojim bozuldu .biz dr seni ozledik sempatik hatunumuz :-***
Ne safi?
canını sıktılar benım tatlımın yaa gurrban olsunlar kızz sanaBasima gelen o tartisma ve ban dan sonra kk ya girmek istemedim uzuncca bi sure baktim ciktim . pskolojim bozuldu .
Kizlar iremira benim kuzen olur.canını sıktılar benım tatlımın yaa gurrban olsunlar kızz sana
gızzzz gadalarınaa alırım gurban olurum saaaana ben yaaa. sinirlenme dedim sana ben kaç defa baskına gidek dedim yok dedin:))))) ahahahayttKizlar iremira benim kuzen olur.
Kotu bi tecrube oldu benim icin ama bazi gerceklere daha siki baglanmami sagladi aslinda.
Ilk ban ilk kavga
Baskin basanindirgızzzz gadalarınaa alırım gurban olurum saaaana ben yaaa. sinirlenme dedim sana ben kaç defa baskına gidek dedim yok dedin:))))) ahahahaytt
dedik sana o kadar ama yok dedin etme dutma dedın bize:)))Baskin basanindir
Allah'a havale ediyorumdedik sana o kadar ama yok dedin etme dutma dedın bize:)))
bir buçuk yıl kadar var bilgecemmm
Basima gelen o tartisma ve ban dan sonra kk ya girmek istemedim uzuncca bi sure baktim ciktim . pskolojim bozuldu .
Kizim burasi daha islemez. Yakinda bilgece dükkani kapatir ya o dereceYa öyle deme, öyle diyip bana hava atıp, beni meraklandırmaya, özendirmeye mi çalısıyısun
ahahaha deme öyle demeeeeeeeeeeeeeeKizim burasi daha islemez. Yakinda bilgece dükkani kapatir ya o derece
Katılıyorum tamdemcimKizim burasi daha islemez. Yakinda bilgece dükkani kapatir ya o derece
Sana bise deyim mi nevrim dondu be kadın bi sağa bi solaKapatmam ben dukkani mukkani. Ayy sabahtandir elim yoruldu be. Azcik buraya gelin
Sana bise deyim mi nevrim dondu be kadın bi sağa bi sola
Ben burdayim millet arazi oldu gülümAynen ya. Hadi burdan devam ediyoz hanimlar hadiiii
Ben burdayim millet arazi oldu gülüm
Gecmis sayfalara baktimda cigdemlik sasirtmadi beniValla canim ben de her banlandigimda fena oluyorum. Benim de damarima basiyorlar. Banlarin kralicesi oldum bildigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?