- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #5.981
ahahaha deme öyle demeeeeeeeeeeeeee
Yazik bizim leocuyu cok disladik be. Üzülüyom buna benKatılıyorum tamdemcim
Ezik miyim lan ben? Ezdiniz benikiyamam sana
Yazik bizim leocuyu cok disladik be. Üzülüyom buna ben
Ezdirmem sana kendimi diyon he. Az kaldi gülüüm yakinda bizlesinEzik miyim lan ben? Ezdiniz benikonusmuyom siiznle hıh
o zamana kadar konuşmayın, hepimiz burdan konuşalım olma mı
Oho sen bir saat bunların konuşmasını gormeyiver. Ulan 700 mesaj nedir beo zamana kadar konuşmayın, hepimiz burdan konuşalım olma mı
hahah
yia inadına mı yapıyonuz oğlumOho sen bir saat bunların konuşmasını gormeyiver. Ulan 700 mesaj nedir be
Yok gulum biz buraya da yaziyoz seni de aniyoruz orda seni hic unutmuyoz ciddiyimY
yia inadına mı yapıyonuz oğlumbir ayda neler neler olur ah neler neler kaçırdım kim bilirrr
E bi zahmet lüffen :Yok gulum biz buraya da yaziyoz seni de aniyoruz orda seni hic unutmuyoz ciddiyim
Grup admini benim. Atayim mi hepsini hao zamana kadar konuşmayın, hepimiz burdan konuşalım olma mı
hahah
Eheheh kıyamam ama ya.. ben yandım onlar eğlensin barimGrup admini benim. Atayim mi hepsini ha
E yani aniyoz diyom kız dedikodu değil herhalE bi zahmet lüffen :İyi anıyonuz di miiii
eehehehm iyi barim.. valla yaptıklarınızı rapor tutun foto falan gönderimi yapıyosanız eğer saklayın bende isteremE yani aniyoz diyom kız dedikodu değil herhal
Helloğğ?Helloo
Helloo
Ne süsü la ne kacirdim yinetamdem bize süslü fotonu atsana çıkardın mı üzerini hahah : D
Ne süsü la ne kacirdim yine
Hee hatirladim kız tamdem ben de merak ettim simdisüslendim yazmıştı ya ama boşa gitti diye
Hee hatirladim kız tamdem ben de merak ettim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?