- 22 Kasım 2014
- 3.146
- 3.134
- 248
- 32
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.001
Ooo adamim napiyon yavv
tamdem bize süslü fotonu atsana çıkardın mı üzerini hahah : D
allah iyiliginizi versinHee hatirladim kız tamdem ben de merak ettim simdi
allah iyiliginizi versinsüslendim mi dedim ben. Hazirlandim dedim. Pijamayla gidecek degildim ya
Olabileer süslü bi insan olsam sorun bende mi acaba derdim hahahavalla demekki benim kafa öyle çalışıyo : D
Kız yalniz avatardaki kızı iyi secmisin ayni senOlabileer süslü bi insan olsam sorun bende mi acaba derdim hahaha
Benziyo mu? hehehe. Kanim kaynamisti ilk gördügümde demek ki ondanmisKız yalniz avatardaki kızı iyi secmisin ayni sen
Valla ayni senBenziyo mu? hehehe. Kanim kaynamisti ilk gördügümde demek ki ondanmis
İyi aksamlar canım naberİyi akşamlar
Merhaba onlar düğüne gitti topikte bana kaldı hehe, sizler nasılsınız efemMerhaba hatun kisiler , topik sahibeleri nerelerdesiniz?
Eyvallah iyiyiz kuzum , sen nasilsinMerhaba onlar düğüne gitti topikte bana kaldı hehe, sizler nasılsınız efem
Ben de iyiyim tatildeyim burdaki kızlarla akiyoss arada, öyle tatil geçip gidiyor isteEyvallah iyiyiz kuzum , sen nasilsin
Okuyosun oyleyseBen de iyiyim tatildeyim burdaki kızlarla akiyoss arada, öyle tatil geçip gidiyor iste
Aynen kimya müh okuyorum ya senOkuyosun oyleyse
Masallah, bende calisiyorum 7'24Aynen kimya müh okuyorum ya sen
iyilik canım senden naberİyi aksamlar canım naber
Ne iste calisiyosunnMasallah, bende calisiyorum 7'24
Ben de aynı evdeyim hep öyle evde otur otur çürüyüp gitcem bu tatildeiyilik canım senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?