- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.121
Iyidir yavrum bebeleri yatirdim takiliyorum oyleIyiyim sempos seni sormali
Arada bizimkilere bakıyorum yaa yoksa hepten soyutlancam da evdenMadonna nerelere kactin
Herhalde 5 ci ruyasini goruyo
Insallah
gül sen gül
Kız bu leoyu ben çok sevdim çok tatlı di mi ablası u uttuu sunun yanaklarini sıkayım bir
Yok sen uyukladin zannettimdeArada bizimkilere bakıyorum yaa yoksa hepten soyutlancam da evden
Pitirciklar mi 5. Rüyalarını görüyorlar
He benim uyuya kalmam biraz zor hele ki bu saatteYok sen uyukladin zannettimde
Kurk mantolu madonna nick in avatar al yazmali asya ne ayaksin kizim sen
Olsun iyi olmus boylede guzelHe benim uyuya kalmam biraz zor hele ki bu saatte
Ayy dimi bilgece de demisti ben de avatarim nickim profil yazım hepsi çok alakalı dee mi diye dalga gecmistim
Hangi sehirdensin , yasta kucuk zanlimcaHe benim uyuya kalmam biraz zor hele ki bu saatte
Ayy dimi bilgece de demisti ben de avatarim nickim profil yazım hepsi çok alakalı dee mi diye dalga gecmistim
oğlunda yokki alasınKız bu leoyu ben çok sevdim çok tatlı di mi ablası u uttuu sunun yanaklarini sıkayım bir
Ay tişikkkur ederimOlsun iyi olmus boylede guzel
İstanbuldanim ben ama Trabzonluyuz aslen. Yaşım da 21 aynen :)Hangi sehirdensin , yasta kucuk zanlimca
Benim iki oglum var duyrulur beni kv olarak istermiydinizoğlunda yokki alasın
Ay bilmiyom ki ben bi tane dogurana kadar ohoo daha evlenmek için aday bilen yookoğlunda yokki alasın
Hee cok dadlu. Minnos leo yok yok bundan sonra onun adi tripcan. Hayrina gidip suna telefon alasim geldi heKız bu leoyu ben çok sevdim çok tatlı di mi ablası u uttuu sunun yanaklarini sıkayım bir
gül sen gül
Seni kv olarak isteriz de kimsenin beni gelin olarak isticegini sanmam hehehBenim iki oglum var duyrulur beni kv olarak istermiydiniz
Sen gibi çılgın kv kim istemezzzz :) hehehe isterdim tabii.. seninkilerde küçükmüş ama yaa...Benim iki oglum var duyrulur beni kv olarak istermiydiniz
ahahah tüh desene kaçırdımAy bilmiyom ki ben bi tane dogurana kadar ohoo daha evlenmek için aday bilen yook
Bir tane küçük kapaklı onu idare eder BenceHee cok dadlu. Minnos leo yok yok bundan sonra onun adi tripcan. Hayrina gidip suna telefon alasim geldi he
Bak buldum. Benim oglanla senin kızı kertme yaparız olur biter heheSen gibi çılgın kv kim istemezzzz :) hehehe isterdim tabii.. seninkilerde küçükmüş ama yaa...
ahahah tüh desene kaçırdım
Kac tane beben var gi senin. Ikiz mi? cok mu kücükler hehe sorulara bak yeaIyidir yavrum bebeleri yatirdim takiliyorum oyle
Alsana alsana alsana alsanaa alsana alsana alsanaHee cok dadlu. Minnos leo yok yok bundan sonra onun adi tripcan. Hayrina gidip suna telefon alasim geldi he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?