- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.101
Leo naptin kiz piticik yalniz cumleye bak leonardo ile kiz pitircik oldumu yawgit git leo kim ki zaten.
hahahhaLeo naptin kiz piticik yalniz cumleye bak leonardo ile kiz pitircik oldumu yaw
Taaaaamdeeeeemm sen nasilsin kuzumTmm gelcem birazdan heheh
Iyidir nolsun iste cocuklari yatirdim bi bakim napiyo bu haylazlar dedimhahahha
vala napayım aynı şeyler sempatikcim, sen naptııın
Kimden bahsediyorsunuz cok merak ettimEfsane tez zamanda iyilessin inşallah :)
hehehe iyi yapmışsın kaptanIyidir nolsun iste cocuklari yatirdim bi bakim napiyo bu haylazlar dedim
Calisiyosun demi derslerehehehe iyi yapmışsın kaptan
Kenan Işık :)Kimden bahsediyorsunuz cok merak ettim
Evet ya cok uzuldum admcagiz cok iyi biri tanima firsatim olmustu zamaninda tabi ozaman bu kadar unlu degildiKenan Işık :)
evet evet :)Calisiyosun demi derslere
vaaaay ne zaman tanıdın bakayım, nasıl tanıdın.?Evet ya cok uzuldum admcagiz cok iyi biri tanima firsatim olmustu zamaninda tabi ozaman bu kadar unlu degildi
Biz kitapciyiz oda araf adli kitabini cikarmisti o zaman is yerimize getirmistik imza gunu duzenleyip teeee 14 yil oluyo tanisali, esim kalacagi otele gotururkende bas agrisi cok cekiyodu baya hastanelik olmustuvaaaay ne zaman tanıdın bakayım, nasıl tanıdın.?
Vay beee :) Nerde kitapçısınız, ne güzelmiş :)Biz kitapciyiz oda araf adli kitabini cikarmisti o zaman is yerimize getirmistik imza gunu duzenleyip teeee 14 yil oluyo tanisali, esim kalacagi otele gotururkende bas agrisi cok cekiyodu baya hastanelik olmustu
Anadolunun bagrinda nevsehirde 2 yil oncesine kadar yazarlar getirirdik tiyatrolar duzenlerdik okullar icin ama maddi sebeplerden ara verdik seneye dusunuyoruz insallah aktivitelerV
Vay beee :) Nerde kitapçısınız, ne güzelmiş :)
Kenan Işığı ilk ben tanırım diyon demek..
Ay ne güzelmiş :) İnşallah gönlünüze göre olur :)Anadolunun bagrinda nevsehirde 2 yil oncesine kadar yazarlar getirirdik tiyatrolar duzenlerdik okullar icin ama maddi sebeplerden ara verdik seneye dusunuyoruz insallah aktiviteler
Ayy geldim ama geç kaldım yalınız.Anadolunun bagrinda nevsehirde 2 yil oncesine kadar yazarlar getirirdik tiyatrolar duzenlerdik okullar icin ama maddi sebeplerden ara verdik seneye dusunuyoruz insallah aktiviteler
Iyiyim sempos seni sormaliTaaaaamdeeeeemm sen nasilsin kuzum
InsallahAy ne güzelmiş :) İnşallah gönlünüze göre olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?