- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.081
Aynen izlemem gereken filmler var sıraya koydum ama işte üşengeçlikTürk dizilerinden hic haberim yok bu arada. TV izlemiyom gibi bise gecen sene muhtesem yüzyılı izliyodum o kadar
Aynen canım özellikle fanaa baya uzun 3 saate yakin bir film Aamir khanin zamanın olduğunda bakarsın
Tamdem özele bekleniyorsun efemIveeet. Bunlarin kilolari 50/55 yok efenim siskoyum yok efenim zayiflamam lazim. Ben ölem ozaman ölem1.70 boy olmasa ben nolurdum biliyon mu
yok kiz prolra özel niye olsun. O kadar kiyak yapmazlar bize
Tamam canım ben ona bakicem. Beni boyle seve bakıyorum arada çok tatlı bir dizi o boyle ozendiriyor içi gicikliyor çok hoş :)Aynen izlemem gereken filmler var sıraya koydum ama işte üşengeçlik
Ben de normalde türk dizisi izlemem izlediğim 2 tane var . Beni böyle sev ve gönül işleri. Saçma değil vakit geçirttiriyo işte :) Tavsiye ederim ben de, bi başladın mı bırakamıyosun zaten
Beni böyle sev 85 bölüm ama gönül işleri'ni izleyebilirsin 16 bölüm olması lazım
ohh yedim geldiiimSimdi boyle dedim ya aklıma kardeşim geldi tırnak yiyoda yiyince eline vuruyorum haha o geldi aklıma
eheheh ama belki boyun olmasa kilonda olmazdıIveeet. Bunlarin kilolari 50/55 yok efenim siskoyum yok efenim zayiflamam lazim. Ben ölem ozaman ölem1.70 boy olmasa ben nolurdum biliyon mu
yok kiz prolra özel niye olsun. O kadar kiyak yapmazlar bize
Aynen ahahahTamam canım ben ona bakicem. Beni boyle seve bakıyorum arada çok tatlı bir dizi o boyle ozendiriyor içi gicikliyor çok hoş :)
Birbirimize usengec diye diye boyle kalcaz hehe
Ne yedin gizzohh yedim geldiiim
eheheh ama belki boyun olmasa kilonda olmazdı
Ben ona başvurmuştum, adam o hafta komaya girdi, beni de aramadilar hihAynen ahahah
Ben biraz kim milyoner olmak ister'e bakayım kültürleneyim
Sütlaç, simit, küçük lokumNe yedin gizz
Ayy:/ kaç ay oldu harbiden hiç haber gelmedi hala uyuyo sanırımBen ona başvurmuştum, adam o hafta komaya girdi, beni de aramadilar hih
artık çağrılsaydın adama nolcaktı kimbiilirBen ona başvurmuştum, adam o hafta komaya girdi, beni de aramadilar hih
Yuh yemedigin bir ben kalmisim ahahaSütlaç, simit, küçük lokum
İnşallah tez zamanda Allah şifa verir yaAyy:/ kaç ay oldu harbiden hiç haber gelmedi hala uyuyo sanırım
Allah şifa versin
Tekrar başvur canım Selçuk Yöntem de iyi sunuyor :)
Tovbe de kız inşallah hemen iyileşir adamcağız :)artık çağrılsaydın adama nolcaktı kimbiilir
ahahahhahYuh yemedigin bir ben kalmisim ahaha
inşallah ya bende üzüldüm, severdim adamı..mini minicikken vardı adamTovbe de kız inşallah hemen iyileşir adamcağız :)
Efsane tez zamanda iyilessin inşallah :)inşallah ya bende üzüldüm, severdim adamı..mini minicikken vardı adam
Tmm gelcem birazdan hehehTamdem özele bekleniyorsun efem
İnşallahEfsane tez zamanda iyilessin inşallah :)
git git leo kim ki zaten.Tmm gelcem birazdan heheh
Kizim 11 oglanlar 7, 5 yasindalar ablasiAmanın Allah bagislasin kaç yasindalar kiz /erkek ?önemli değil canım baksana bize 7 24 burdayiz yapacak is olmayınca hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?