Bilgece ile Sohbete ;)))

Canım ben öğretmenim, tv hiç izlemem, bilgisayardan dizi falan izliyorum ama hep de bakmak olmuyor işte, canı sıkılıyor insanın.. :/
Evet ben de yabancı dizileri takip ediyorum büyük bir kısmını, o yüzden geçiyor zamanım çabucak ben de muhendisim ama çalışmıyorum evde oturmak çok zor geliyor artık o kadar okul okuduktan sonra

Evet ben de yabancı dizileri takip ediyorum büyük bir kısmını, o yüzden geçiyor zamanım çabucak ben de muhendisim ama çalışmıyorum evde oturmak çok zor geliyor artık o kadar okul okuduktan sonra
Hangi mühendislik canım? Okulu bitirip evde oturmayı ben de bilirim, cidden can sıkıcı.. Ücretli öğretmenlik yaptım atanana dek ama bazen çıkmadığı da oluyordu, evde oturmak çok moralini bozuyor insanın..

İnşaat mühendisi canım, bakalım ben de devlete atanmak istiyorum ama çok zor sen ilk senende mi atandın yaşın kaçtı o zamanlar?

hiç de öyle değil inanki. Evimin temizliği kaç gün yetiyor bana E eşim geç geldiği için yemek de yapmıyorum genellikle. O yüzden pek işim olmuyor Neyse kızlar ben çıkıyorum. Öpüldünüz..
Sen zaten evlisin ya canım, işin bitmez :) Ben tekim tüm gün, dışarı çıkıp gezilecek yer de yok ki..

Ben şuan 22 yaşındayım canım çok zor atanmak ama en azından bizim özel sektör var öğretmenlikte atamadan başka doğru düzgün iş yok
Evet öğretmenlikte tek çıkar yol atanmak ama hangi meslek olursa olsun özel sektör yıpratıyor, inşallah sen de atanırsın en kısa sürede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…