- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.661
Sen zaten evlisin ya canım, işin bitmez :) Ben tekim tüm gün, dışarı çıkıp gezilecek yer de yok ki..Ben bugün tüm gün dışardaydım, akşam geldim eve. O yüzden vakit çabuk geçti diyebilirim
Amin canım inşallah
Evet ben de yabancı dizileri takip ediyorum büyük bir kısmını, o yüzden geçiyor zamanım çabucakCanım ben öğretmenim, tv hiç izlemem, bilgisayardan dizi falan izliyorum ama hep de bakmak olmuyor işte, canı sıkılıyor insanın.. :/
Hangi mühendislik canım? Okulu bitirip evde oturmayı ben de bilirim, cidden can sıkıcı.. Ücretli öğretmenlik yaptım atanana dek ama bazen çıkmadığı da oluyordu, evde oturmak çok moralini bozuyor insanın..Evet ben de yabancı dizileri takip ediyorum büyük bir kısmını, o yüzden geçiyor zamanım çabucakben de muhendisim ama çalışmıyorum evde oturmak çok zor geliyor artık o kadar okul okuduktan sonra
İnşaat mühendisi canım, bakalım ben de devlete atanmak istiyorum ama çok zorHangi mühendislik canım? Okulu bitirip evde oturmayı ben de bilirim, cidden can sıkıcı.. Ücretli öğretmenlik yaptım atanana dek ama bazen çıkmadığı da oluyordu, evde oturmak çok moralini bozuyor insanın..
Yok canım ben 2011de mezun oldum 2013te atandım. 24 yaşındaydım atandığımda, sen kaç yaşındasın?İnşaat mühendisi canım, bakalım ben de devlete atanmak istiyorum ama çok zorsen ilk senende mi atandın yaşın kaçtı o zamanlar?
Sen zaten evlisin ya canım, işin bitmez :) Ben tekim tüm gün, dışarı çıkıp gezilecek yer de yok ki..
Görüşürüz canım :)hiç de öyle değil inanki. Evimin temizliği kaç gün yetiyor banaE eşim geç geldiği için yemek de yapmıyorum genellikle. O yüzden pek işim olmuyor Neyse kızlar ben çıkıyorum. Öpüldünüz..
Ben şuan 22 yaşındayım canım çok zor atanmakYok canım ben 2011de mezun oldum 2013te atandım. 24 yaşındaydım atandığımda, sen kaç yaşındasın?
Evet öğretmenlikte tek çıkar yol atanmak ama hangi meslek olursa olsun özel sektör yıpratıyor, inşallah sen de atanırsın en kısa sürede..Ben şuan 22 yaşındayım canım çok zor atanmakama en azından bizim özel sektör var öğretmenlikte atamadan başka doğru düzgün iş yok
İnşallah canımm :)Evet öğretmenlikte tek çıkar yol atanmak ama hangi meslek olursa olsun özel sektör yıpratıyor, inşallah sen de atanırsın en kısa sürede..
Hosgeldin canim hayirdir canin niye sıkkın?ay nasıl ihtiyacım vardı böyle bir topiğeee...
merhabalar canlar...
ben İzmirden Melek.
iyiki gelmişim canım öyle sıkkın ki
hoşgeldiniz.Aaa bilgecenin geyik topigi varmis.e girdim iceri artik.gec kalmis sayilirmiyim:)
Aaa kilit açılmış? Ne oldu da açtılar merak ettim.
evet kilit açılmış
Başta kilitlenmesi hataydı zaten, neyse ki açılmış :)hoşgeldiniz.
Evet arkadaslar sagolsun yonetim kiliti acmis.. sohbete devam ;-)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?