- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.821
29 yaşındayım ,30 a ramak kaldı :)Of ya cook zor Allah yardimcin olsun. Ya kac yasindaydin sen?
Bu bana bir davet mi?ehehehe Katilamam dogal olarak ama arkadaslarima katıl derim
Bilgece davet tabi
sen olmasan da topik kankilerinden vardır illa katılacak :)
29 yaşındayım ,30 a ramak kaldı :)
Evlenmek dert,evlenmemek daha büyük dert.O zaman HAYDI KIZLAR YARISMAYA
Oo daha gencmissiniz ya. Benim ablam 31 daha evlenmedi bile maalesef ki. Ahh o da hayiisiyla evlenir insallah..
Evlenmek dert,evlenmemek daha büyük dert.iste hayat bu,herkes kendinden şikayetçi.
İnşallah, ablanda hayırlısıyla evlenir, seçim yapma aşaması çok zorAynen. Allah herkese her seyin en hayirlisini versin inşallah. Ne diyelim. .
Ben varım olur mu???huhuu kimse var miii?
Okumaya gerek yok ya muhabbet sohbet ettik işte.wuhuuu, 683 sayfa!! nereden başlamalı okumaya, ya da özet geçecek olan var mı?
Merhaba hoş geldiniz, buyrun siz de katılın sohbetimiz daha da koyu olsunmaaşallah sohbet koyu bu topikte :)
tesekkur ederımm tabıkı katılırım,ıyıyım sız nasılsınız bu arada adım aynurrMerhaba hoş geldiniz, buyrun siz de katılın sohbetimiz daha da koyu olsunNasılsınız?
Yanında böreğin olduğunu da umarak çay diyorum, please !
ayyy, nasıl açım ya, ne güzel gözüküyor! Bilgece sen Ist'da mısın?Tabi aşk olsun ne demek hemen veriyorum
tesekkur ederımm tabıkı katılırım,ıyıyım sız nasılsınız bu arada adım aynurr
canım calısıyorum 33 yasındayım evlıyımm ama yalnızımBen de iyiyim çok şükür. Memnun oldum aynur. Neler yapıyorsun kaç yaşındasın? Evli misin? :))
ayyy, nasıl açım ya, ne güzel gözüküyor! Bilgece sen Ist'da mısın?
Aaa neden yanlızsın??canım calısıyorum 33 yasındayım evlıyımm ama yalnızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?