- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #6.801
Dedigin gibi olursa super olur valla. Bu arada bugun doktora gittim Rabbime cook sukur ki gayet iyi dedi doktor dusuk riski su an gorunmuyi dedicanım zaten 3 hafta devamsızlık hakkın var diye biliyorum bi iki kerede birisi imza atar senin yerine hocaların bilgisi, dahilinde
bu dönemdede düşük riskini atlatırsın inşallah
önce bi git görüş
ALLAH cc yardımıcın olsun
hakkaten hoccam yaa 5-6 matematik için tiyo versenezerre kafa basöıyo yalan değil
:) aslında olay alan da bitiyor. Kendi alanını yapan atanıyor.Bende tarihhciyim kesinlikle ayni mantiktayim bi 8_9 mmatematik yapayim yeter diyorm vallaha
Haklisin canim bakalim daha hicc calismaya baslamadm once formasyon almayi istiyorm, ilk kpss ye girisim olacak acikcasi bu temmuzda pek bi umudum yok, hedefim 2016:) aslında olay alan da bitiyor. Kendi alanını yapan atanıyor.
5-6 yapillir ya,rahatlıkla.Çok Zor bi kaynak çalışma,internetten video filan izle,bazı kolay konuları seç onlara çalışcanım zaten 3 hafta devamsızlık hakkın var diye biliyorum bi iki kerede birisi imza atar senin yerine hocaların bilgisi, dahilinde
bu dönemdede düşük riskini atlatırsın inşallah
önce bi git görüş
ALLAH cc yardımıcın olsun
hakkaten hoccam yaa 5-6 matematik için tiyo versenezerre kafa basöıyo yalan değil
Yani, zaten bir yılda zor ama mutlaka bu yil da çalis,seneye temelin olsun.Haklisin canim bakalim daha hicc calismaya baslamadm once formasyon almayi istiyorm, ilk kpss ye girisim olacak acikcasi bu temmuzda pek bi umudum yok, hedefim 2016
Formasyon a baslasam pek zamanim olurmu ki, surekli istanbuldan edirbeye gel git yapicam ve 2 aylik hamileyim dusun cook zor isim formasyon egitimi bitince 6.5 aylik felan olucamYani, zaten bir yılda zor ama mutlaka bu yil da çalis,seneye temelin olsun.
Dedigin gibi olursa super olur valla. Bu arada bugun doktora gittim Rabbime cook sukur ki gayet iyi dedi doktor dusuk riski su an gorunmuyi dedi
5-6 yapillir ya,rahatlıkla.Çok Zor bi kaynak çalışma,internetten video filan izle,bazı kolay konuları seç onlara çalış
Insallah canim yaaya ne iyi işte maşallah diyelim nazar olmasın inşallah
video seti aldım bakalım hayırlısı ama çok soru çözmek lazım
En azından eğitim bilimlerini hallet,zaten o dersleri goruceksin sınavlarin filan olucak ve alan çalış biraz.su an hamile yapamam diyosun ama çocuk olunca daha zor olacak. Ben su an 5 e bölünmüş durumdayımFormasyon a baslasam pek zamanim olurmu ki, surekli istanbuldan edirbeye gel git yapicam ve 2 aylik hamileyim dusun cook zor isim formasyon egitimi bitince 6.5 aylik felan olucam
Zaten naçizane tavsiyem konu anlatımıyla oyalanma çok soru çöz sürekli önce basit ve cozumluden başla yavaş yavaş yaparsın inşallah.ya ne iyi işte maşallah diyelim nazar olmasın inşallah
video seti aldım bakalım hayırlısı ama çok soru çözmek lazım
Ahh canim olmaz olurmu o kadar rahatsizim ki anlatamam midemde yanma, bulanti asiri tuhaf bi haldeyim yarin yola cikacam bide kayit icin esimin arabasida yok otobusle nasil dayanicam simdiden onun derdindeyimEn azından eğitim bilimlerini hallet,zaten o dersleri goruceksin sınavlarin filan olucak ve alan çalış biraz.su an hamile yapamam diyosun ama çocuk olunca daha zor olacak. Ben su an 5 e bölünmüş durumdayıminşallah bulantin filan olmaz da calisabilirsin
Çocuk var,çalışıyorum ve formasyon alıyorum, ev işleri dersek pardon 4 e bolmusumAhh canim olmaz olurmu o kadar rahatsizim ki anlatamam midemde yanma, bulanti asiri tuhaf bi haldeyim yarin yola cikacam bide kayit icin esimin arabasida yok otobusle nasil dayanicam simdiden onun derdindeyimalana bakicam yavastan dedigin gibi altyapim olsun en azindan. Sen niye kendinekendini 5 e bolmus durumdasin? Seninde mi cocuk var?
Ayy seninki daha zormus canim yaaa Allah yardimcin olsun. Sen nerde formasyon aliyon hangi unv deC
Çocuk var,çalışıyorum ve formasyon alıyorum, ev işleri dersek pardon 4 e bolmusum
C
Çocuk var,çalışıyorum ve formasyon alıyorum, ev işleri dersek pardon 4 e bolmusum
Gerçekten sınav psikolojisi zor,herşeyi kafama takip sinir krizi geçiriyorum bu aralar,kendimi tanıyamıyorumHayir bi de eşin var. 5e bolunmussun gercekten de.. Allah yardimcin olsun yaaa.
Sağol canım, yıldız teknikten alıyorumAyy seninki daha zormus canim yaaa Allah yardimcin olsun. Sen nerde formasyon aliyon hangi unv de
Hmm iyi bakalim yaa guzelmis ben oraya basvuru yapacaktim nasip olmadı ..Sağol canım, yıldız teknikten alıyorum
Gerçekten sınav psikolojisi zor,herşeyi kafama takip sinir krizi geçiriyorum bu aralar,kendimi tanıyamıyorum
güzel saçlı bayanlar sizi
EN GÜZEL SAÇ YARIŞMASINA DAVET EDİYORUM
DETAYLAR BURADA
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-guzel-sac-yarismasi.803102/
Of ya cook zor Allah yardimcin olsun. Ya kac yasindaydin sen?
Bu bana bir davet mi?ehehehe Katilamam dogal olarak ama arkadaslarima katıl derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?