Bilgece ile Sohbete ;)))

Dedigin gibi olursa super olur valla. Bu arada bugun doktora gittim Rabbime cook sukur ki gayet iyi dedi doktor dusuk riski su an gorunmuyi dedi

5-6 yapillir ya,rahatlıkla.Çok Zor bi kaynak çalışma,internetten video filan izle,bazı kolay konuları seç onlara çalış

Dedigin gibi olursa super olur valla. Bu arada bugun doktora gittim Rabbime cook sukur ki gayet iyi dedi doktor dusuk riski su an gorunmuyi dedi

ya ne iyi işte maşallah diyelim nazar olmasın inşallah

5-6 yapillir ya,rahatlıkla.Çok Zor bi kaynak çalışma,internetten video filan izle,bazı kolay konuları seç onlara çalış

video seti aldım bakalım hayırlısı ama çok soru çözmek lazım

Formasyon a baslasam pek zamanim olurmu ki, surekli istanbuldan edirbeye gel git yapicam ve 2 aylik hamileyim dusun cook zor isim formasyon egitimi bitince 6.5 aylik felan olucam
En azından eğitim bilimlerini hallet,zaten o dersleri goruceksin sınavlarin filan olucak ve alan çalış biraz.su an hamile yapamam diyosun ama çocuk olunca daha zor olacak. Ben su an 5 e bölünmüş durumdayım inşallah bulantin filan olmaz da calisabilirsin

Ahh canim olmaz olurmu o kadar rahatsizim ki anlatamam midemde yanma, bulanti asiri tuhaf bi haldeyim yarin yola cikacam bide kayit icin esimin arabasida yok otobusle nasil dayanicam simdiden onun derdindeyim alana bakicam yavastan dedigin gibi altyapim olsun en azindan. Sen niye kendinekendini 5 e bolmus durumdasin? Seninde mi cocuk var?

C
Çocuk var,çalışıyorum ve formasyon alıyorum, ev işleri dersek pardon 4 e bolmusum

Gerçekten sınav psikolojisi zor,herşeyi kafama takip sinir krizi geçiriyorum bu aralar,kendimi tanıyamıyorum

Of ya cook zor Allah yardimcin olsun. Ya kac yasindaydin sen?

güzel saçlı bayanlar sizi
EN GÜZEL SAÇ YARIŞMASINA DAVET EDİYORUM
DETAYLAR BURADA

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-guzel-sac-yarismasi.803102/

Bu bana bir davet mi? ehehehe Katilamam dogal olarak ama arkadaslarima katıl derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…